Good bye my love

257 17 14
                                    

(Jungkook näkökulma)

Herään, käännyn Jimini puolelle ja taputan sänkyä. Nousen sändystä...

Missä Jimin ja Yong on? Varmaan alakerrassa...

Kävelen portaita alas haukotellen ja näen Jiminin ja Yongin keittiössä. "Iskääää" Yongi huutaa kädet ojossa ja hyppää syliini "nukuitko hyvin" kysyn pojaltani ja suukotan tämän otsaa ja Yong nyökkää.

Menimme Jiminin kanssa naimisiin Yongin syntymän jälkeen. Yong on jo kolme vuotias ja Jimin odottaa jo toista lasta.

Kävelen Jiminin luo Yong sylissäni "huomenta rakas" Jimin sanoo ja suutelen tätä. "Hei se on mun isi" Yong sanoo, laittaa pienen kätensä naamaani ja puttaa Jiminiä huulille. Naurahdan ja  Yong kiertää kätensä Jiminin kaulan ympärille "hei Jk paista sä noi pannukakut loppuun nii mä otan Yongin" Jimin sanoo ja ottaa Yongin syliinsä.

"Milloin pikkuveli syntyy" Yong kysyy ja  silittää Jiminin isoa vatsaa "ihan pian kulta" Jimin vastaa ja suutelee pojan otsaa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Milloin pikkuveli syntyy" Yong kysyy ja  silittää Jiminin isoa vatsaa "ihan pian kulta" Jimin vastaa ja suutelee pojan otsaa.

Kuukausi myöhemmin synnytyksessä

"Mr. Jeon saitte terveen poika vauvvan" hoitaja kävelee ulos huoneesta luokseni "mutta pelkäämpä että Jeon Jimin ei selviä sillä synnytys vahingoitti sydäntä" hoitaja sanoo ja järkytyn.

"S-saanko mennä katsomaan?" Kysyn shokissa ja hoitaja nyökkää. Juoksen Jiminin luo ja polvistun sängyn eteen. Jimin ottaa kädestäni kiinni ja repeän kyyneliin "älä itke, kaikki on hyvin" Jimin sanoo ja silittää päätäni "pidä huolta lapsista" hän sanoo ja hymyilee minulle "et voi antaa periks! Jimin mä tarviin sua!" Sanon ja katson tätä vakavana kyyneleet silmissäni.

"Mä rakastan sua Jk" ne oli Jiminin viimeiset sanat...

"Tule Yong lähdetään kotiin" sanon tälle ja otan vauvvan syliini "iskä missä isi on, onko isi odottamassa kotona meitä?" Yong kysyy ja nykii hihaani kyykistyn pojan eteen "Jimin lähti pitkälle reisulle" sanon pojalleni ja kyynel valuu poskeltani.

"Miks isi ei sanonu mitään? Eikä hyvästelly? Millon isi tulee takas?" Yong kysyy vakavana "isi ei tule takaisin" sanon Yongille ja laitan vauvvan kantokoppaansa "no ei se haittaa mä voin soittaa isille" Yong sanoo ja hymyilee leveästi. Murrun lattialle itkuun Yong kävelee luokseni "ei hätää iskä kyllä me nähään isi vielä" tämä sanoo ja halaa minua.

(Yongin näkökulma)

Oon Yong ja olen 23 vuotta ja veljeni Jimin on 20 vuotta. Asumme isämme kanssa kolmestaan. Toinen isäni kuoli kun olin kolmen vanha.

Kello on neljä ja haen Jiminin koulusta.
"Iskä ei oo vastannu soittoihin" Jimin sanoo ja kataoo minua "joo ei mullekkaa" vastaan ihmeissäni.

Olemme kotiovella ja avaan sen. Näkymä on järkyttävä. "OMG ISKÄ" Jimin huutaa ja juoksee Junkookkin luo joka makaa lattialla tajuttomana, ase kädessään. "Tässä on lappu" sanon ja alan lukea sitä ääneen

Menin tapaamaan isää eli Jiminiä sanon teiltäkin terveiset. Rakastan teitä💜
T: Jk

Kyynel valuu poskeani pitkin ja Jimin juoksee halaamaan minua. "Mekin rakastetaan sua iskä"

TÄÄ OLI SIT VIKA :) ITKIN KUN KIRJOTIN TÄTÄ MUT EN KEKSINYT MUUTAKAAN LOPETUSTA😥 KIITOS KUN LUITTE😚 toinen kirja tulossa joka on yoonmin👋




Bts Omeg X Alpha I Have Always Loved You(jikook)Where stories live. Discover now