Don't leav me

410 18 0
                                    

(Taehyungin näkökulma)

On menny jo 45 min siitä kun Jimin lähti kotiin eikä vieläkään ole tullut viestiä. Laitan Jungkookkille viestiä.

____________________

Taehyung: Jimin lähti sun asunnolle 45 min sitten ja sen piti laittaa viestii sit kun se on perillä, mutta ei viäläkään oo tullu mitään viestiä. Luulen et jotain on tapahtunu.

Jungkook: Lähen kattoo

___________________

Sehän oli nopeeta! Jk oikeesti taitaa välittää Jiministä.

(Jungkookkin näkökulma)

Sain Taelta viestin ja lähdein heti tunnilta. Nyt olen taloni edessä, avaan oven ja riisun kengät. Huhuilen Jiminiä, mutta mitään ei kuulu. Näen että vessan oven edessä on verta ja vessan ovi lukossa. "JIMIN AVAA OVI" huudan itku kurkussa. Potkin ja paiskon ovea kunnes saan sen auki. Nää lattialla verta ja puukon jolla Jimin on villellyt itseään. Jimin makaa kylpyammeessa veden alla. Kiskon tämän syliini ja purskahdan itkuun "JIMIN! JIMIN! HERÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ MUA!!" huudan ja soitan ambulanssin.

Odotan odotushuoneessa että pääsen katsomaan Jiminiä. Lääkäri kävelee luokseni "Jiminin tila on kriittinen mutta uskon että hän toipuu. Hänellä oli paljon haavoja ranteissa ja käsissä. Nyt voit mennä katsomaan häntä." Lääkäri sanoo ja kiitän. Kävelen huoneeseen jossa Jimin on ja istun tämän viereen. Otan tämän kädestä kiinni ja kyyneleet valuvat poskillani.

Herään Jiminin sairaalasängyn vierestä ja silitän tämän vaaleanpunaisia hiuksia. "Ootko sä itkeny?" Jimin kysyy ja katsoo mua purskahdan itkuun "ootko ok?" Kysyn ja painan pääni Jiminin syliin. "Anteeks" Jimin sanoo ja kyyneleet alkavat valua tämän kasvoilta  "Tae kerto niistä kiusaajista. Mä hoidan asian nii älä tee enää tätä toiste" sanon samalla kun kyyneleet valuvat alas kaulaani pitkin. Jimin nyökkää ja halaa mua "sä pääset tänään kotiin. Tuu mä autan, mennään kotiin." Sanon ja nostan Jiminin ylös sängystä.

Kannan Jiminin sisälle ja vien tämän sängylleni istumaan "muuta mun luo" sanon ja Jiminin näyttää hieman hämmentyneeltä. Yhtyä äkkiä Jimin halaa mua "tottakai mä muutan sun kaa yhteen" tämä sanoo ja halaan tätä tiukasti. Tunnen kuinka Jiminin täydelliset huulet koskettavat huuliani ja kuinka tämän kieli tunkeutuu suuhuni. Tönäisen Jiminin sängylle ja alan suudella tämän kaulaa. "Ahh~" Jimin voihkii allani ja tarttuu paitaani ja kupea vetämään sitä pois päältäni. Tartun tämän housuihin ja vedän ne pois. Pian molempien vaatteet ovat lattialla. En pysty enää hilitsemään itseäni joten laitan sen nopeasti jiminin sisälle ja tämä huudahtaa "AHH MM JK~" panen tätä kovempaa ja Jimin ottaa selästäni kiinni. Teen äkki liikkeen ja annan Jiminille aiheen huutaa, tämä ottaa kynsillään selästäni kiinni. Jimin suutelee minua kaulaan antamalla minulle kaulaan fritsuja. Lopuksi laukean Jimini  sisälle ja Jimin laukeaa päin kasvojani. "Odota tässä käyn laittamassa kylpyammeeseen vettä" sanon ja Jimin jää makaamaan sängylle. Kannan Jiminin kylpyammeeseen ja menen itse istumaan tämän taakse. "Jungkook m-mä rakastan sua" Jimin sanoo ja pussaan tämän hiuksia "mäkin sua" sanon takaisin iloisena.

(Jiminin näkökulma)

Herään aamulla Jungkookkin rinnan päältä. "Huomenta rakas" Jk sanoo ja suukottaa silmääni "huomenta" sanon ja haukottelen. Jk nousee sängystä ja kävelee vaatekaapille kauhistun kun näen Jungkookkin selän.

"Teinkö mä noi jäljet" kysyn kyyneleet silmissäni "a-anteeks" sanon ja alan itkemään Jk juoksee luokseni ja halaa minua "ei se haittaa, ei ne oo kipeet" Jk sanoo ja suutelee minua

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Teinkö mä noi jäljet" kysyn kyyneleet silmissäni "a-anteeks" sanon ja alan itkemään Jk juoksee luokseni ja halaa minua "ei se haittaa, ei ne oo kipeet" Jk sanoo ja suutelee minua. Jk nousee sängystä, kävelee vaatekaapille ja ojentaa mulle mustan ison t-paidan ja farkut "pue nää me lähetään kohta" Jk sanoo "minne me ollaan menossa" kysyn ja annan tälle kysyvän katseen. "En kerro, näät sit" Jk sanoo ja  inkkaa silmää "en mä voi laittaa t-paitaa kun fritsut näkyy" sanon ja käännyn
Jungkookkia päin

 "En kerro, näät sit" Jk sanoo ja  inkkaa silmää "en mä voi laittaa t-paitaa kun fritsut näkyy" sanon ja käännynJungkookkia päin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"ei sillä oo välii näkyy mullakin. Tuu lähetään" Jk sanoo ja lähtee eteiseen ja seuraan tätä. Laitamme kengät jalkaan ja menemme autoon. Olemme ajaneet jo vähän aikaa enkä tiedä yhtään missä me olemme. Yhtä äkkiä ajamme jonkun talon pihaan.

"Tule, mennään sisälle" Jk sanoo ja nousee autosta ulos "ööm, okei" mutisen ja juoksen Jungkookkin perään

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tule, mennään sisälle" Jk sanoo ja nousee autosta ulos "ööm, okei" mutisen ja juoksen Jungkookkin perään. "Vau" huudahdan kun pääsen sisälle "tää on meiän uus talo" Jk sanoo ja katson tätä typeränä "me muutetaan tänne tänään" Jk sanoo ja juoksen halaamaan tätä. "Katso tänne" Jk sanoo ja ottaa päästäni kiinni "mä rakastan sua" Jk sanoo ja nousen varpailleni että pystyn suutelemaan tätä ja Jk ottaa lantiostani kiinni.

(Jungkookkin näkökulma)

On ilta ja Jimin on jo järjestänyt tavarat paikoilleen. Jimin on laittamassa ruokaa keittiössä koten kävelen tämän luo ja halaan tätä takaa päin. Laitan kädet Jiminin lantion ympärille ja leukani tämän olkapäälle. "Mitäs rakas?" Jimin kysyy ja kääntyy puussaamaan mua. "Onko kohta valmista" mä kysyn ja Jimin nyökkää.

Tässä ois tää osa 5. Laitoin vähän kuvii kun mun mielestä ne tuo tunnelmaa :3 ja voitte laittaa ideoita mitä tapahtuis kun ne alkaa vähän loppua ;) Kiitos kun luit UwU

Bts Omeg X Alpha I Have Always Loved You(jikook)Where stories live. Discover now