Hands off, he is mine

458 23 2
                                    

Jiminin näkökulma)

Herään Jungkookkin paljaan lämpimän vartalon päältä. Voi kun hän tuoksuu hyvältä. "Huomenta" Jk sanoo lempeällä äänellä ja pussaa mua otsaan. Nousen tämän päältä ja kysyn "onko sulla jotain paitaa lainata?" Sillä mulla on vaan bokserit jalassa. "Joo, on mulla" Jk sanoo, nousee sängystä ja kävelee vaatekaapilleen. Katson tämän paljasta vartaloa (bokserit on päällä) peilin kautta. Korotan katseeni Jungkookkin kasvoihin ja tämä katsoo minua silmiin peilin kautta samalla kun valitsee itselleen sekä minulle vaatteita. "Tässä, nää on mun pienimmät vaatteet" Jk sanoo ja ojentaa minulle mustan hupparin ja mustat sortsit. "Kiitos" sanon ja laitan vaatteet päälleni. Yli iso huppari ylettyy polviini niin että sortsini eivät näy lainkaan. "Sä näytät söpöltä mun vaatteissa" Jk sanoo ja pukee vaatteensa päälleen, mä punastun ja kävelen vessaan. Lukitsen vessan oven ja istun vessanpöntölle miettimään asioita.

Mikä tää tunne mun rinnassa on. Onko mullla jotain tunteita Jungkookkia kohtaan? Ei voi olla, Jk on vaan ystävä ...
Ja sen vieressä nukkuminen on ihan ok, koska Jk on vaan ystävä. Eikö vaan?

Harjaan hiukseni ja astun vessassta ulos ja kävelen keittiöön jossa Jk istuu ojentaen kahvikuppia minulle. "Kiitos" sanon ja otan kahvikupin. "Minne sä haluut mennä tänään? Elokuviin?" Jk kysyy ja nyökkään. Jk ottaa puhelimensa esiin ja alkaa selaamaan finkinon elokuva luetteloa. Päätimme mennä katsomaan jännäri leffan. "Monelta se alko" kysyn Jungkookkilta "21.00" Jk vastaa. "Lähdetään" Jk sanoo "minne? Kellohan on vasta 18.15" sanon ihmeissäni "vien sut syömään" Jk sanoo ja ottaa kädestäni kiinni. En voi muutakaan kun lähteä Jk mukaan.

Istumme autossa ja Jk laittaa radion päälle. Jk laittaa kätensä reidelleni samalla kun ajaa autoa.

Mitä tää tarkottaa? Miks Jk laitto kätensä mun reidelle? Kai se on ihan ok, koska Jk on mun ystävä.

"Nyt ollaan perillä" Jk sanoo ja nousee autosta. Kälemme sisään Japanilaiseen ravintolaan. Istumme alas ja katsomme ruokalistaa. "Mitä otatte?" Tarjoilia kysyy ja ottaa muistilehtiön esille. "Voisin ottaa Ramen nuudelikeiton keiton, kiitos" sanon. "Paksut vai ohuet nuudelit?" Tarjoilia kysyy "paksut, kiitos" sanon ja tarjoilia nyökkää. "Mä otan saman, kiitos" Jk sanoo ja tarjoilia kirjoittaa sen ylös "jotain muuta?" Tarjoilia kysyy "pepsi maxit molemmille" Jk sanoo "voitte hakea ne juoma automaatista" tarjoilia sanoo ja lähtee kävelemään keittiötä kohti.

Olemme syöneet ja jutelleet kaikenlaisesta. "Käyn vesassa" Jk sanoo ja lähtee vessaan. Kävelen juomaautomaatille ja otan siitä vettä, kun käännyn törmään johonkuhun isoon mieheen. "VARO ETEES VITUN OMEGA!" Mies huutaa ja lyö minua. Vajoan latialle sillä poskeeni todella sattui. Yhtäkkiä kuulen takaani huudon "hei Jimin!" Käännyn katsomaan poikaa joka huusi ja näen Kim Taewongin joka on Taehyungin puoli-isoveli. Taewong juoksee luokseni ja nostaa minut ylös.

(Jungkookkin näkökulma)

Kun tuun vesasta ulos nään että Jiminiä on lyöty, hänen mukinsa on latialla ja että tämä puhuu jonkun kanssa. Juoksen Jiminin luo ja laitan käteni tämän poskelle. "Jk" Jimin sanoo kyynel poskellaan. Mulkaisen poikaa vihaisesti, jonka kanssa Jimin oli jutellut ja tönäisen tätä yhdellä kädellä sillä tavalla että tämä horjahtaa hieman. "SÄKÖ TÄN TEIT!" Huudan ja otan Jiminin kädestä kiinni. Kaikki katsovat meitä. "Älä sä tuu isottelee mulle! Jimin lähtee mun kaa koska oot agresiivinen!" Tää random poika sanoo ja vetäsee Jiminin kädestä. "NÄPIT IRTI! JIMIN ON MUN!" Huudan ja otan Jiminin kädestä kiinni kuljettaen tämän autoon. Istumme autossa ja nousen hieman halaakseeni Jiminiä. Kun halaan tätä Jimin kuiskaa korvaani "ei se ollu Kim Taewong" "häh?" Ihmettelen ja nostan katseeni Jiminiin. "Se joka löi mua oli joku toinen. Taewong on Taehyungin veli." Jimin selittää "anteeks et huusin sun ystävälle. Mä vaan huolestuin niin hirveesti" sanon "ei se mitään" Jimin vastaa ja lähdemme ajamaan elokuvateatteria kohti. Jimin ottaa puhelimensa taskustaan ja tekstaa jolekkin.

Miks vitussa mä sanoin että Jimin on mun. Se on liian selvää... mä tykkään siitä mut jos se ei tykkää musta nii meiän ystävyys menee pilalle.

(Jiminin näkökulma)

OMG mun pitää laittaa Taelle viestiä.

____________________

Jimin: Ootko jo terve🤨

Taehyung: Joo😉

Jimin: Me tavattiin tänää Taewong ravintolassa. Se autto mua kun yks tyyppi löi mua koska mä törmäsin siihen. Ja Jk raivostu tosi helposti ja oli lempee mulle...

Taehyung: Ja...

Jimin: Mä luulen että mulla on tunteita Jungkookkia kohtaan😚👉👈

Taehyung: OMG🤩

Taehyung: Soita mulle tänää ja kerto kaikki😘👍

Jimin: Juu👅

Jimin: Me mennään tänään elokuviin haluutko säkin tulla? Hoseok, Jin ja Namjoon on kans tulossa.

Taehyung: Voi mä tulla👍 monelta?

Jimin: 21.00

Taehyung: Ok😊

Jimin: Nähdään silloin😘

Taehyung: ❤
____________________

Kiitos kun luit °^° ja kiitos voteista :) lisää tulossa 👍komenttejakin ois kiva saada :)

Bts Omeg X Alpha I Have Always Loved You(jikook)Where stories live. Discover now