I like you

421 20 0
                                    

Jiminin näkökulma)

Istuimme autossa ihan hiljaa kunnes saavuimme elokuvateatterin eteen ja astumme autosta ulos. Päätimme pyytää Jinin, Namjoonnin, Taen ja Hoseokin katsomaan elokuvaa kansamme. Seison aulassa kun näen Taen, Jinin ja Hoseokin "Moi. Missä Namjoon on?" Ihmettelen ja katson Jiniä. "Namjoon meni ostaa lippuja Jungkookkin kassa" Jin vastaa ja halaa mua. Tae kävelee mun lua ja halaa mua ja kysyy "eikai haittaa ethä Taewong tuli kans" "ei tietenkään" vastaan ja hymyilen Taewongille. Hoseok halaa mua ja ottaa kädestäni kiinni "oot laihtunu" Hoseok sanoo ja katsoo mua. Mä nyökkään ja Hoseok halaa mua vielä kerran. Pian Namjoon ja Jk tulevat ja lähdemme toiseen kerokseen.

Etsimme salimme ja paikkamme. Istuudemme katsomme mainoksia. Jin istuu reunassa Namjoonnin vieressä, minä istun Jungkookkin ja Taewongin välissä, Hoseok ja Tae istuvat vierekkäin.

(Jungkookkin näkökulma)

Olemme katsoneet elokuvaa jo noin pulet kun huomaan että tää ihme Taen veli ottaa Jiminin kädestä kiinni. Joten laitan käteni Jiminin reidelle ja Jimin punastuu hieman. Tää Taewong suuttuu kun humaa että käteni on Jiminin reidellä. Taewong huomaa että Jiminiä väsyttää joten hän ottaa Jiminin päästä kiinni ja laittaa sen olkapäälleen kun olin juuri tekemässä samaa, mutta tää vitun paskiainen kerkes ensin. Otan käteni pois Jiminin reideltä ja laitan ne puuskaan ja nukahdan. "Herää Jk. Elokuva loppu jo" Jimin sanoo ja nousen ylös "onko jotain suunnitelmia?" Kysyn ja katson muita "Joo. Me sovittiin että me mennään syömään yhessä" Namjoon sanoo ja ottaa Jinin lantiolta kiinni. "Ok. Sit lähetään" sanon ja lähden kävelemään autolle päin. Namjoon, Jin ja Hoseok menevät samalla autolla ja Jimin, Taehyung ja Taewong tulevat minun kyydissäni. Jin ja Jimin olivat valinneet jonkun Kiinalaisen ravintolan. Tae ajaa ja me kolme muuta menemme takapenkille, Jimin keskellä. Taewong laittaa kätensä Jiminin polvelle. Mulkaisen tätä vihaisena ja liutan sormeni Jiminin sormien väliin ja otan tämän kädestä kiinni. Jimin katsoo mua,  punastuu ja kääntää katseensa jalkoihinsa. Taewong suuttuu ja liuttaa kättään sisäreiteen. En kerkeä sanomaan mitään kun olemme jo perillä. "Perillä! Kaikki ulos" Tae huutaa ja astumme autosta ulos. Päästän Jiminin kädestä ja tämä juoksee Taen luo.

(Jiminin näkökulma)

Juoksen Taen luo "mitä siellä takapenkillä oikein tapahtu?" Tae kyssyy ja katsoo mua. Käännän pääni jalkoihini punastuneena "Jk otti mun kädestä kiinni ja Taewong otti mun reidestä kiinni" sanon hiljaa. "Taewong kerto mulle että se tykkää susta, mutta musta tuntuu että Jungkook tykkää kans susta. Millon sä aiot kertoo sille sun tunteista?" Tae kysyy ja laittaa kätensä olalleni. "En tiiä vielä" sanon ja astelemme ravintolaan sisälle. Jin, Namjoon ja Hoseok ovat varanneet jo pöydän ja odottavat meitä. Istumme alas ja tilaamme ateriamme. Kun olemme syöneet ja jutelleet, lähdemme kotiin. Koko automatka on ihan hiljainen. Kun olemme Jungkookkin talolla pysäköimme aiton ja menemme sisälle. "Mä käyn suihkussa" sanon ja menen vessaan. Tulen suihkusta pyyhe lantiollani "mun vuoro" Jk sanoo ja astelee kylppäriin. Puen Jkn ison pitkähihaisen paidan päälleni ja bokserit. Istun sängylle ja kerään rohkeutta. Jk tulee suihkusta ja laittaa bokserit päälleen ja tulee istumaan viereeni. "Mun pitää kertoo sulle jotain" sanon ja katson lattiaan "okei?" Jk katsoo mua ihmeissään "mä luulen että mulla on tunteita sua kohtaan" sanon hiljaa. Yhtä äkkiä Jk suutelee minua huulille. olen hämästynyt "mä oon tykänny susta seiska luokasta asti" Jk sanoo ja kyynel vierähtää poskelleni. "Haluatko sä olla mun omega?" Jk kysyy ja nyökkään. Istun tämän syliin ja suutelemme pitkään. Jk antaa minulle merkin puremalla niskaani joka merkitsee sitä että minulla on jo alpha. Lopuksi nukahdan Jungkookkin kainaloon.

(Jungkookkin näkökulma)

Herätän tämän pienen söpöläisen aamulla kainalostani, sillä tänään on koulua. Jimin nousee ylös ja me menemme vessaan. Pesemme molemmat hampaitamme ja laitamme hiuksemme. Kun olemme pukeneet päällemme lähdemme autolla kouluun. Koulun pihalla parkkeeraan auton ja astumme ulos. Annan Jiminille minun toiset kotiavaimeni että tämä pääsisi sisälle silloin ku tällä loppuu koulu.  Annan suukon Jiminille ja lähdemme luokkiamme kohti.

(Jiminin näkökulma)

Näen Taen käytävällä ja kävelen tämän luo. Tae katsoo niskaani ja halaa minua "onneks olkoon" Tae sanoo. "Te siis seurustelette nyt?" Tae hysyy "joo" vastaan ja kävelemme luokkaan. "Kattokaa tuolta tulee toi säälittävä omega Jimin. Sillä näyttää olevan jo oma alpha ha ha ha ha." "Niinpä. Se on lihava ja rumakin kuolis vaan pois nii kaikki pääsis helpomalla." Jotkut pojat puhuivat minusta ja nauravat. "Tähän täytyy saada loppu. Tää on jatkunu jo seittemän vuotta." Tae sanoo ja katsoo mua vakavana "mulla on huono olo, mä lähen kotiin" sanon "ok, kerron opelle" Tae sanoo ja halaa mua. "Laita viestiä kun oot kotona" Tae sanoo, nyäkkään ja lähden.

Olen Jungkookkin asunnolla, avaan oven ja riisun kengät. Astelen kylppäriin...

Kiitos kun luit ;) kiva kun on tullut voteja ja taas voi laittaa jos tykkäs💜 tottakai lisää on tulossa UwU

Bts Omeg X Alpha I Have Always Loved You(jikook)Where stories live. Discover now