Help me

374 16 4
                                    

(Jungkookkin näkökulma)

Herään maailman söpöimmän asian vierestä. Voisin katsella Jiminiä vaikka koko yön sillä tämä on täydellinen. Päätän kuitenkin herätä, kävellä alakertaan ja tehdä Jiminille aamupalaa. Kuulen pienten askelten laskeutuvan portaita alas. "Tein sulle aamupalaa" sanon ja pussaan väsynyttä Jiminiä otsaan "kiitos" Jimin sanoo ja haukottelee. Jimin istuu pöydän ääreen ja alkaa mussuttamaan leipäänsä. "Mä lähden nyt töihin" sanon Jiminille ja kävelen eteiseen "okei, heippa rakas" Jimin huutaa keittiöstä ja lähden töihin.

(Jiminin näkökulma)

Jk lähti töihin ja mä jäin yksin meiän isoon taloon, joten aioin olla Taen kanssa.

________________

Jimin: Tehäänkö tänää jotain kun Jk on töissä koko päivän.

Taehyung: Joo. Mä tiiän yhen uuden baarin mennäänkö sinne🤨

Jimin: Joo mennää vaa👍 Tavataanko 18.00?

Taehyung: Joo tavataan siellä silloin😙

_________________

Kello 17.30 ja alan laittautua. Valitsen mustat rikkinäiset farkut ja Jungkookkin harmaan hupparin. Lähden kävelemään baaria kohti. "Hei Jimin täällä!" Tae huutaa ja heiluttaa käsiään yhdestä pöydästä. Kävelen Taen luo ja me halaamme "kiva kun pääsit tulee" sanon ja Tae nyökkää. Tilaamme alkoholi juotavaa ja juttelemme asioista. Joimme vähän liikaa ja nyt olemme humalassa. Taewong ja joku toinen poika kävelle meiän luo "mä vien Taen kotiin nii vie sä Jimin" Taewong sanoo ja toinen poika ottaa minusta kiinni ja nostaa minut ylös "kuga sä ood? Näytat vahän tutult" mä sanon ja poika nautahtaa. "Taxsi" luen ääneen ja istun autoon. Ajamme jonnekin vissiin hotelliin en saa ihan selvää "taisit ottaa vähän liikaa?" Poika sanoo ja katsoo mua "sun naama on sumee" sanon ja naurahdan. Olemme jossain hottelli huoneessa ja poika laittaa minut sängylle makaamaan. Yhtä äkkiä poka tulee päälleni kontalleen ja alkaa ottamaan vaatteitani pois "tästä tulee hyvä yö, mä lupaan" poika sanoo enkä kuullut oikein mitä tämä sanoi. Poika ottaa vaateensa myös pois ja heittää ne lattialle ja ottaa laukustaan käsiraudat ja laittaa ne minulle. En pysty liikkumaan sillä olen liian väsynyt. Poika laittaa kondomin ja laittaa sen nopeasti sisääni "l-lopeta" sanon ja tämä vain menee kovempaa. Poika kurottuu kaulaani ja alkaa tekemään fritsuja ympäri kehoani "k-kiltti l-lo-lopeta mul-mulla o-n jo -al" poika keskeyttää mut ja tunkee sormensa kurkkuuni. Poika kääntää minut mahalleen samalla kun nopeuttaa vauhtiaan. Pojan toinen käsi on suussani ja toisella kädellään hän pitää tukastani kiinni. Kivut ovat valtavat enkä saa henkeä. Yritän työntää tätä pois tuloksetta "A-AAA S-SA-SATTUU" huudan mutta poika ei reagoi mitenkään vaal lisää vauhtia ja menee niin syvälle kuin pääsee ja vetää tukastani. En pysty pidättelemään itkua. Lopulta nukahdan kipuihini.

(Jungkookkin näkökulma)

Kello on 22.00 kun tulen kotiin töistä. "Jiminssi mä oon kotona!" Suudan mutta vastausta ei kuulu "Jimin?!" Huhuilen ja tutkin koko talon mutta Jiminiä ei löydy mistään. Mä soitan Jiminille.

Puhelu

Jungkook: Missä sä oot, oon hirveen huolissani.

Jimin: M-mä, a-aa s-sa-sattuu! Mä o-oon ba-baarin vie-reisessä l-lopeta k-kiltti ho-hotellissa!

Junkook: Mä tuun nii nopeestu kun pääsen!

Jimin: Kovempaa Jimin! J-Jk a-apua!

Pii pii pii pii
Puhelu katkesi

Jimin oli aivan itku kurkussa. Lähden autolle ja käynnistän sen... kävelen hotellin infoon "kuika voin auttaa?" Nainen kysyy infossta "mun pikaystävällä on varaus nimellä Park Jimin" sanon ja nainen nyökkää "se on neljäs kerros huone 132" nainen sanoo, kiitän ja lähden juosten neljänteen kerrokseen. Olen Jiminin hotelli huoneen edessä ja huomaan että ovi on auki ja kävelen sisään. Näen Jiminin nurkassa istumassa peittoon kääriytyneenä. Kävelen Jiminin luo ja otan tämän syliini ja pidän tästä tiukasti kiinni. "Mitä tapahtui?" Kysyn ja silitän Jiminin vaaleanpunaista tukkaa. Jimin rauhoittuu ja alkaa seliträmään "n-no mä ja T-tae juotiin liikaa ja sen veli v-vei sen k-kotiin ja joku Taewongin kaveri v-vei mut hotellille j-ja s-se r-rai-raiskas m-mut j-ja l-löi m-mua" Jimin lopettaa ja alkaa itkemään "kaikki on hyvin nyt, mä en jätä sua enää ikinä yksin" sanon jaa suutelen pientä Jiminiä "s-satuu" Jimin sanoo ja inahtelee kivuista "me mennään nyt kotiin, laitan sulle kylvyn, tilataan pitzzaa ja katotaan jotain okei?" Kysyn ja katson Jiminiä silmiin tämä nyökkää ja puen tämän. Kannan Jiminin autoon koska tämä ei pysty kävelemään. Lasken Jiminin auton penkille ja laitan tämän turvavyön kiinni. Nousen ja menen omalle paikalleni istumaan. Yhtä äkkiä Jimin suutelee minua "kiitos" Jimin sanoo ja yrittää hymyillä mutta kumminkin irvistää kivuistaan. Otan Jiminin kädestä kiinni "mä niin tapan sen kuka sulle teki noin" sanon ja kurtistan kulmiani.

(Jiminin näkökulma)

Olemme kotona ja kello on 10.26. Jk laitto mulle kylvyn ja meni tilaamaan pizzaa. Kun tulen suihkusta puon kalsarit ja Jk pitkähihaisen paidan päälleni. Kävelen alakertaan, olohuoneeseen ja istun Jungkookkin syliin. "Siihen sitten istuit" Jk sanoo, naurahtaa söpösti ja pussaa poskeani ja minä nyökkään vastaukseksi. Alamme syömään pizzaa ja katsomaan elokuvaa.

Ideat alkaa vähän loppua mutta lisää on silti tulossa OwO kiitos:)

Bts Omeg X Alpha I Have Always Loved You(jikook)Where stories live. Discover now