Don't worry I'm here

454 21 2
                                    

(Jungkookkin näkökulma)

Syleilen jiminiä ja silmäni kostuvat huolesta. En kestä nähdä Jiminin kärsivän. "Itke niin kauan kun haluut, ei oo kiire. Mä oon tässä sun kanssa" mä sanon sa pussaan Jiminin otsaa. Kymmenen minuutin päästä lähdemme takaisin Jinin ja Namjoonnin luo. Pidän Jiminin kädestä kiinni ja tunnen hänen tärisevän. Istumme pöytään ja Jin kysyy "mitä kävi?" Huolestunut ilme kasvoillaan. Mä heilutan päätäni ja he nyökkäävät. "Mä vien Jiminin kotiin" sanon ja Namjoon sanoo "okei me kerrotaan teiän opettajille" "kiitos" Jimin kuiskaa ja Jin sanoo "tottakai me autetaan rakas ystäväni" ja hymyilee. Mä otan Jiminin ja oman laukkuni ja lähdemme Jiminille.

Matkalla Jiminin luo kirjoitan viestiä Namjoonnille siitä mitä oli tapahtunut.
_____________________

Jungkook: siis se vitun Min Yoongi oli kopeloinu Jiminiä vessoilla ja Jimin oli ahdistunu joten sen takia vien sen kotii.

Namjoon: se Yoongi on ihan idiootti😟 kerro jos voidaan olla avuks jotenkin Jinin kanssa.

Jungkook: okei😊kiitos.

_____________________

"Ootko okei?" Kysyn Jiminiltä. Jimin nyökkää ja kietoo kätensä käsivarteni ympärille. Tulemme Jiminin talolle ja Jimin avaa oven, astumme sisään ja riisumme ulkovaatteet. "tuu, vien sut lepäämään" sanon Jiminille ja vien tämän huoneeseensa. Jimin menee peiton alle makaamaan. "Mä lähden nyt" sanon ja käänny ovea kohti. Jimin ottaa hihastani kiinni ja käännän katseeni tähän "pysy mun kanssa täällä. En haluu olla yksin. Ja sit k-kun i-isä tulee k-kot-" keskeytän Jiminin ja sanon "mä jään tänne sun kanssa, ei hätää". Menen pojan viereen "nuku vaan ihan rauhassa" kuiskaan ja silitän tämän hiuksia. Jimin laittaa päänsä rinnalleni ja nukahtaa turvallisin mielin.

 Jimin laittaa päänsä rinnalleni ja nukahtaa turvallisin mielin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Herään siihen että ulko-ovi käy ja Jiminkin havahtuu hereille. Kuulemme kuinka joku tömistelee yläkertaan, joka on Jiminin isä. Jiminin isä tulee sisään ja kiskoo jiminin vierestäni sängyltä. "MIKS SÄ PENTU NUKUT POJAN VIERESSÄ VAIKKA OON KIELTÄNY?" Jiminin isä karjuu ja on lyömäisillään Jiminiä, mutta otan hänen isänsä kädestä kiinni ja sanon "Jimin on mun luona yötä viikonlopun." Otan Jimin kädestä kiinni ja juoksen tämän kanssa ulko ovelle. "TULE TAKAISIN VIT-" keskeytän Jiminin isän paiskautamalla oven kiinni. "Mut mut mulla ei oo mitään kamoi mukana" Jimin sanoo kun olemme kävelemässä mun kotii kohti. "Et sä tarvii mitään, sä voit lainata multa" sanon ja päästän Jiminin kädestä irti. Kuljen edellä ja yhtäkkiä kuulen voihkaisun "au!" Jimin inahtaa ja käännyn katsomaan tätä. Jimin on rähmällään maassa ja juoksen nostamaan tätä. Jimin yrittää nousta ylös mutta ei pysty sillä tämän polvet ovat verillä. Jiminin silmät kostuvat ja nostan tämän syliini. "Mä kannan sut" sanon ja Jimin avaa suutaan sen merkiksi että haluaisi sanoa jotain mutta keskeytän hänet lähtemällä juoksuun.

Nyt olemme taloni edessä. Kävelen ovelle Jimin sylissäni ja lasken hänet maahan. Avaan oven ja kävelemme sisälle. Tartun Jiminiä kädestä ja kuljetan tämän keittiöön. "Putsaan sun polvet" sanon Jiminille ja laitan tämän istumaan keittiön penkille. "Oota tässä, mä haen esiapu laukun" sanon ja Jimin nyökkää.

Kävelen vessaan, avaan peilikaapin ja otan sieltä ensiapu laukun. Kävelen takaisin keittiöön ja kyykistyn Jiminin eteen. Otan vanulapun ensiapu laukusta ja ruiskutan siihen puhdkstusainetta. Liikutan vanulappua Jimin polvea kohti ja kun se koskettaa Jiminin polvea, Jimin voihkaisee kivusta. Otan Jiminin pienestä kädestä kiinni ja katson tätä silmiin "kohta se on ohi" sanon ja Jimin rauhoittuu. Laitan vielä laastarit Jiminin polviin. "Kiitos" Jimin sanoo ja nyökkään.

Kun olen putsannut Jiminin polvet ja laittanut niihin laastarit, vien ensiapu laukun takaisin vessaan. "Mitä haluut syyä iltapalaks?" Huudan vessasta samalla kun kävelen keittiöön. "Ei oo oikeen nälkä, syö sä vaa" Jimin sanoo ja katsoo lattiaan. Kävelen Jiminin luo ja katson tätä. Otan Jiminiä käsistä kiinni "vieläkinkö sulla on vaikeuksia syödä?" Kysyn ja yritän tavoittaa tätä katseellani mutta Jimin välttää katseeni. Puttaan Jiminiä otsaan ja sanon "en mäkään sit syö mitään. Tuu mennään kattoo vaikka joku leffa" "okei" Jimin vastaa ja kävelemme olohuoneeseen. Avaan Netflixsin ja alamme valitsemaan elokuvaa. Päädyimme lopulta johonkin kauhu elokuvaan vaikka väbän epäilin sitä että Jimin uskaltaisi katsoa sitä.

Istumme sohvalla kello on 12 illalla ja katsomme kauhu elokuvaa. Jimin ottaa kädestäni kiinni ja painaa nopeasti päänsä rintaani vasten kun television ruudulle hyppää yhtäkkiä zombi. Vähän ajan päästä Jimin laittaa päänsä syliini ja nukahtaa. Laitan television kiinni, otan Jiminin dyliini ja kannan tämäm sänkyyni. Istun sänkyyn Jimini viereen ja silitän tämän päätä "mä rakastan sua" kuiskaan tälle ja menen nukkumaan tämän viereen.

Tässä ois sit toinen luku xd
Tästä tuli vähän lyhyempi kun ekasta mutta laita vote jos pidit. Kolmas tulossa ;)

Bts Omeg X Alpha I Have Always Loved You(jikook)Where stories live. Discover now