Part.65

340 36 6
                                    

Ανοιξα τα ματια μου και χασμουρήθηκα. Τεντωθηκα και σηκωθηκα πανω, καθισμένη στο κρεβατι, κοιταζοντας τον τοιχο. Μισω το σχολειο μουσμουρισα και κατευθύνθηκα προς το μπανιο. Επλεινα τα δοντια μου, χτενισα τα μαλλια μου και εβαλα λιγο λιποσαν στα σκασμένα χείλη μου. Πηγα ξανα στο δωματιο και επιασα το κινητο μου. Αφου τσεκαρα τον καιρο και ειδα οτι θα κανει κρυο αποφασισα να βαλω αυτα.

Μολις ντύθηκα εβαλα τα παπουτσια μου, πηρα την τσαντα μου και κατεβηκα στο σαλονι στο οποιο με περιμενε ο Jungkook για να φυγουμε μαζι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μολις ντύθηκα εβαλα τα παπουτσια μου, πηρα την τσαντα μου και κατεβηκα στο σαλονι στο οποιο με περιμενε ο Jungkook για να φυγουμε μαζι. «Καλημερα» μου ειπε και ανοιξε την πορτα για να βγω εξω. «Καλημερα» ανταποκρίθηκα και βγηκα εξω. Δεν ειχα νευρα απο χθες ή τιποτα τετοιο. Απλα μου φανηκε περιεργο που ο Jungkook μου μιλησε κανονικα και δεν ειχε νευρα.

Μολις φτασαμε στο σχολειο δυστυχώς ειδα πολλα προσωπα τα οποια δεν μου ειχαν λείψει καθολου. Ξινισα την μουρη μου και πηγα κοντα στα παιδια τα οποια καθοντουσαν στα παγκακια. «Πρωτη μερα σχολειου πως νιωθετε? Θελω εντυπώσεις» ειπε ο Jimin και εγω τον κοιταξα με το «θα σε σκοτωσω» βλεμμα μου. «Σκαω» ειπε και εγω εκατσα κατω. «Πωω ρε ποιος κανει αρχαια πρωτη ωρα» γκρίνιαξα και επιασα το προσωπο μου με τα χερια μου. «Εμεις απο οτι φαινεται» ειπε η Ευαγγελια και εγω σηκωσα το κεφαλι μου. Το κουδουνι χτυπησε και ολοι μπηκαν σε μια σειρα. Καναμε την προσευχή και μπηκαμε στις ταξεις μας. Κατσαμε στις θεσεις μας και δεν αργησε να μπει και ο καθηγητης. 40 λεπτα μετα η πρωτη ωρα ειχε τελειώσει και εμεις δεν καναμε καν τον κοπο να βγουμε για διαλειμμα μιας και εκανε κρυο. «Καντε λιγο ακρη θελω και εγω καλοριφερ» ειπα και χώθηκα αναμεσα στον Jimin και τον Tae. «Παω στο κυλικείο θελει κανεις τιποτα?» Ρωτησε ο Jungkook και εγω τον κοιταξα. «Κανεις αλλος εκτος της Ηλιανας?» Ξανα ρωτησε μιας και ηξερε οτι εφοσον τον κοιταξα θα μου επαιρνε να φαω. «Εγω» «και εγω» ειπαν ο Yoongi και ο Jin και ο Jungkook πηρε τα λεφτα και εφυγε.

my euphoriaWhere stories live. Discover now