SCP - 087

1.7K 35 3
                                    

SCP-087, ------ Kampüsü'nde yer alır. Buraya giriş sağlayan kapı, güçlü bir elektro-kilit sistemine sahiptir. Kilit mekanizması --- volt uygulandığı zaman açılabilir hâle gelir. Son araştırmadan beri (Araştırma IV) hiç bir personelin SCP-087'ye giriş izni yoktur.
SCP-087, katlar arası bir apartman katına benzer. Her bir kata inişte merdiven 180 derece döner. Başka bir özelliği ise SCP-087'nin merdivenlerinin sadece aşağıya doğru gitmesidir. Buraya gelirken bir ışık kaynağı gereklidir, çünkü içeride pencere dahil olmak üzere hiç bir aydınlatma aracı yoktur. 
Deney raporları ve ses kayıtları, ağlayan ve haykıran bir çocuğun sesinin geldiğini ve bu sesin, zemin katından yaklaşık olarak 200 metre aşağısından geldiğini kanıtlamıştır. SCP-087'nin son katı bile henüz keşfedilmemiştir. Bu hem bina yapısına göre, hem de jeolojik olarak kafa karıştırıcı bir durumdur.
SCP-087 hakkında D-Sınıfı personelleri tarafından toplam 4 tane video çekilmiştir. SCP-087-1'i gören personellere göre, yaratığın yüzü gözbebeksiz, ağızsız ve burundeliksizdir. SCP-087-1'in doğal kaynağı tamamen belirsizdir, fakat ağlayan ve haykıran çocuk sesinin ondan gelmediği belirlenmiştir. Personeller SCP-087-1'i görünce aşırı bir şekilde paranoya ve korku hissetmiştir. Bunun doğal veya anormal kaynaklardan olduğu bulunamamıştır.Fotoğraftaki kişi ise 
SCP-087-1'den olduğu söyleniyor.

CreepyPasta Türkiye'den alıntıdır.

Creepy PastaWhere stories live. Discover now