Ben bekliyor olacağım

872 24 10
                                    

Arkadaşlar uzun aradan sonra ilk defa yeni bölüm ekliyorum. Bundan sonrada eklemeye devam ediceğim. Artık kendi hikayelerimi ya da çevirdiğim hikayeleri sizlere sunacağım.  
 



Beni tanımıyorsun. Beni kimse tanımıyor. Beni sadece efendim biliyor. Ancak ben hepinizi biliyorum. Hepinizi ziyaret etmeye geleceğiz. Geceden sonra her saat.

Gündüzleri hiç dışarı çıkmam. Güneş ışınları benim gölgeli ruhuma nüfuz ederek yok ediyor.Kemikleri kül haline organlarımı toz haline getiriyor.Bir yerde gündüz bir yerde gece olduğu için asla durmam. Hiçbir yerde uzun süre kalmam.

Güneş ölüp ay yeniden doğduğunda ben geri gelirim. Sana aldığın nefes kadar yakınım. Senin kalp atışlarını ve aldığın nefesi dinliyorum. Efendim parmağını alnına koyarak Latince birşeyler fısıldamaya başlıyor. Çığlık atmaya ve kıvranmaya başlıyor. Efendim onların kabuslarını arıyor. Seni teselli ediyorum sana yakın duruyorum. Ama asla dokunmuyorum. Efendim asla dokunmamamı söyler.

Ben dokunmamayı öğrendim. Efendim bunu öğretirken bana ve cildime zarar verdi. Ama bazen kendime hakim olamıyorum. Efendim bakmıyorken senin yavaşça kollarına dokunuyorum dudaklarına gelip parçalıyorum. Ve sonra vücudundan uzak şekilde saçlarını tarıyorum. Gizemli yollarla vücudunu çürütür ve kan damarlarını keserek seni öldürüyorum. Çok üzgünüm. Gerçekten öyleyim. Kendime engel olamıyorum. Sadece seni sevdiğimi göstermek istiyorum. Efendim seninle işimi bitirdiğinde senden bir hatıra almayı unutmuyorum. Genellik jeton, kalem gibi eksik olduğu fark edilmeyecek küçük birşey. Ama bazen kendime engel olamayıp daha büyük şeyler alıyorum. Saç, kirpikler, gözler size ait olan birşey.

Bu gece seni görmeyi umuyoruz. Ama uykuya dalman gerek yoksa bir sorunumuz olacak. Efendim benim görmeme izin vermiyor. Beni görürsen dostluğumuz sonsuza kadar biticek. Ve seni öldürmem gerekecek. Seni öldürmek istemiyorum. Ben senin çarşaflarında kan görmek istemiyorum. Bana bakarken çığlık atmanı görmek istemiyorum. Benim çürümüş bedenimi.

Benim yaralı vücudumu. Sana olan aşkımı. Hepsinden sonra belki seni hatırlarım. Ben efendimin çocuğuyum.

Tatlı rüyalar, sevgilim. Seni bekleyeceğim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Creepy PastaWhere stories live. Discover now