Uyku zamanı 2

1.8K 55 6
                                    


8 yaşında yaşadıklarımı anlattıktan sonra,bazı kişiler beni,olaylardan sonra ne olduğunu anlatmaya teşvik etti.Bunu yapmak istemiyordum.Ama işte karşınızdayım.Diğer odada neler yaşadığımı size anlatacağım.
Bu o kadar uzun olmayacak.
Hatırladığınız gibi,olaylardan sonra yeni bir odaya geçtim.Bu oda daha büyük ve daha sıcak bir havaya sahipti.
Neyse ki normal bir yatağım olmuştu.Odamın arkadaşlarımın gelmesi için yeterli yeri de vardı.
İlk gece yattığımda ilk defa bu kadar rahat uyumuştum.Yinede yatağımı duvardan bir kaç cm uzaklaştırdım.Anneme arkadaşlarımın,saklambaç oynarken buraya saklanmayı sevdiğini söyledim.
Sabah uyandığımda mutlu ve rahatlamıştım.Odamdaki küçük televizyondan çizgi film izlerken,garip bir şey fark ettim.Eski bir tekerlikli sandalye,her zaman orada duran,dün akşam duvara dönük olmasına rağmen şimdi bana doğru dönüktü.Tekerlekli sandalyeyi ailemin hareket ettirdiğini düşündüm.
İkinci gece,o kadar rahat bir gece değildi.Gece'nin bir saatinde uyandım.Aşağıdan televizyonun sesi geliyordu.Dışarıdaki sokak lambası odayı azıcık olsa da,aydınlatıyordu.Sonra garip bir ses duydum.Önce kendi nefes alıp verişim olduğunu sandım.Daha sonra odada ki başka birinin nefes alıp verişi olduğunu anladım.Ritmik,durmadan,temkinli bir şekilde.
Öylece karanlıkta yatıyordum.Belki de geri dönmüştü?Daha sonra aklımın bana oyun oynadığını düşünmeye başladım.
Yine de ayağa kalktım ve ışığı açtım.Ses gitmişti.Tekerlekli sandalyeyi duvara doğru çevirdim.Bunu yapmak için bir nedenim yoktu.Ama içimde sanki orada biri oturmuş gibi bir his vardı.
Üçüncü gece,yine karanlıkta uyandım.Dışardan sokak lambasının ışığı vuruyordu.Uzaktaki otoyoldan geçen araçların sesleri geliyordu.
Kafamı kaldırdım,etrafa baktım.Garip bir şey yoktu.Her şey yerli yerindeydi.Televizyonuma baktım.Biraz televizyon izleyebilirdim.Tam o anda yatağımın altından bir ses duydum.Garip bir çıtırtı.
Yatağımın ucundaki tekerlekli sandalyeye baktım.Korku bedenimi alıyordu.Ne olduğunu anlamam neden bu kadar uzun sürmüştü?
Sandalyeye bakıyordum,aynı zamanda sandalyede oturan kişiye bakıyordum!
Gözlerimin bana oyun oynuyor olmasını dua ettim.Tam o anda bir çıtırtı duydum.Bana doğru dönmeye başlıyordu.Göğsünden aşağı sarkan ve uzun parmaklara benzeyen şeye baktım.Oda sessizdi.Ama dönerken çıkardığı çıtırtı ve kalbimin atışı açıkça duyuluyordu.
İlk başta sadece kafasını görebiliyordum.Sonradan gözlerini görmeye başladım.
Bana bakıyordu.
Çığlık attım.Ve tam o anda abimle annem içeri girdi.Yine kötü bir rüya görüp görmediğimi sordular.Konuşamadım.Şu an boş olan sandalyeye baktım.
O odada bir kaç gece daha kaldım.Ardından aniden taşındık.Taşınmadan önce bir akşam,bir şeyin kulağıma nefesini üflemesiyle uyandım.Yataktan zıpladım ve ışığı açtım.Açar açmaz nefes alıp veriş,hızlandı ve daha gürültülü olmaya başladı.O geceyi oturma odasında geçirdim.
İki yıl sonra,yeni evimizde hiç bir sorun olmamıştı.
Yanılmıştım.Bana işkence çektirenler(bence birden çok yaratık vardı)benim için son bir sürpriz hazırlamışlardı.
O gece bir kabus görüyordum.Uyandığımda her şey aynıydı.Kabus bittiği için mutlu olmuştum.Ama oda çok karanlıktı.
Gerçekten çok karanlık.
Sanki birisi ışığı yemiş gibi.Daha sonra uyurken,yorganı yüzüme çektiğimi anladım.Çok sıcak dı ve nefes alamıyordum.Yorganı üzerimden atacakken,sesi duydum.Son kez duydum.
Yatağımın ucundaki gözcünün ritmik nefes alıp verişi.
Korku beni yakaladı.Ama bu sefer sinirlenmiştim.Beni neden bırakmıyordu?Bu sefer onla konuşmaya karar verdim.Belkide beni korkuttuğunun farkında değildir.
Nefes alıp verişi hızlanınca,ağlamaya başladım.Ağlarken bu teröre son vereceğini düşündüğüm iki kelimeyi söyledim.
"Lütfen Dur"
Nefes alıp verişi garip bir şekilde değişti.Daha çabuklaştı.Daha sonra kapıya doğru yöneldi ve sonunda kayboldu.
Orada öylece yatıyordum.Yorganım yüzümdeydi.Bunun bir zafer olduğunu düşünebilirsiniz,ama değildi.Bu hayatımda şeytana en çok yaklaştığım andı.
Nereden mi biliyorum?Anlatayım;O yaratık evi terk ettikten dakikalar sonra,garip bir şey yüzümü kavradı ve yorganım üzerindeyken,parmaklarını kafama geçirdi.Çok fazla güç uygulayarak itti.Ayağımı duvara koydum ve kendimi çektim.Odadan dışarı çıktım ve ailemi uyandırdım.
O şey beni öldürmeye çalışmıştı.

Alıntıdır.

Creepy PastaWhere stories live. Discover now