Ticci - Toby (Slender Man'ın yardımcısı) :

1.5K 55 6
                                    

Gerçek Adı : Toby Rogers

Yaşı : 19
Cinsiyet : Erkek
Boyu : 5’6

HİKAYE : Toby bir çocukluğu boyunca farklı ruhsal sorunlar yaşadı. Bu sorunlar onun sinir sistemini zorladı . Bu onun çok ağrı çekmesine sebep oldu. Çünkü tourette sendromuna yakalanmıştı. Bu sendromda boynunda yaptığı ani hareketlerle boynunu kırabilirdi. O bir anne , bir abla ve alkolik bir baba ile büyüdü. Normal okullarda onunla dalga geçildiği için evinde özel ders aldı. Ablası bir trafik kazasında öldükten sonra iyice çıldırdı ve kafayı yedi. Toby kafayı yedikten sonra tırnak etlerine karşı bir öfke duydu ve onları rahatsız edici bir tat olarak belirleyerek , parmak uçlarındaki etlerini yemeye başladı ve bir süre sonra babasını öldürdü. Babasının garajında bulunan 2 baltayıda alarak , sokağın sonuna doğru teşebbüs ederken bir yangın çıktı ve alevlerin içinden siyah , uzun bir gölge belirerek onu oradan kurtardı ve bir süre sonra bayılan Toby , Geçmişiyle ilgili herşeyi unutmuş ve Slenderman’ın bir yardımcısı olmuştu.

[AİLESİ ;
Dostları : Slender man , Jeff the killer , BEN , B.O.B , Splendor man , Mr.Widemouth , Smile.dog , Seedeater , Eyeless Jack , Heartful Lou
Rakipleri : The Rake
Düşmanları : ZALGO]

Silahları : 
Toby , 2 adet orta büyüklükte balta kullanmakta birisinin sapı bakılınca eski ve kötü bir odun diğeri ise kalitelidir , Toby iyi balta kullanmaktadır.

Alıntıdır.

Creepy PastaWhere stories live. Discover now