Bölüm 34

159 15 114
                                    

Herkes odada bir süredir Diana'nın kendine gelmesini bekliyordu. Dean hemen baş ucundaki sandalyeye oturmuş elini nazikçe tutuyor, Sam diğer tarafında ayakta kolları bağlı duruyor ve Damon'da pencerenin önüne yüzünü Diana'yı göreceği şekilde durmuş ellerini de göğsünde birleştirmiş sessizce izliyordu.

Odadaki sessizliği Diana'nın anlam veremedikleri mırıltıları bozmuştu. Hareket etmesini ve yarasını açmasını önlemek için Dean onun iki omuzundan nazik ama tutucu baskılar yapıyordu. Narkozun etkisinden çıkmaya çalışan Diana ise bunun farkında değildi.

Gözyaşları ile Dean'in adını haykırarak açtı gözlerini, nefes nefeseydi. Gördüğü ilk yüz ise yine Dean'ınkiydi ve yeşil gözleri endişeden solmuş gibi gelmişti Diana' ya göre.

Dean: Geçti Diana. İyisin, her şey yolunda güzellik.

Diana: Neler oldu?

Yatağına yavaşça geri yatarken acıyla inleyerek elini yarasına götürdü. Çok acıyordu.

O korkunç pençelerin kendisini parçaladığı an gözünün önüne gelmişti şimdi. Dean elini tutarak onu sakinleştirmeye çalışıyordu. Neden sonra gözleri odadaki diğer endişeli adamları buldu.

Damon, Sam ve Bobby merakla ona bakıyorlardı.

Diana: Tamam, ben iyiyim. Kendime geldim. Hemen çıkmalıyız buradan.

Dean: Hey, sen neden bahsediyorsun Zeyna? Neredeyse ölüyordun. Kaç saatte toparladılar içini biliyor musun?

Diana: Hayır ama gitmezsek daha kötü olacak. Bana bir kalem kağıt verir misiniz?

Damon: Hiç durmayacaksın değil mi?

Odadaki çekmeceden bir not defteri ve bir de kurşun kalem çıkarıp getirdi Sam. Ne söylemeye çalıştığını kimse anlamamıştı. Dur durak bilmeden bir şeyler yazıyordu Diana. Sonunda bittiğinde kağıdı Dean'e uzattı.

Diana: Castiel'ın neden hala gelmediğini kimse merak etmiyor mu?

Dean: Başımızdaki belalardan ona sıra gelmedi güzellik. Içimden bir ses bir şeyler bildiğini söylüyor, dökül bakalım.

Diana: İblisler ve bir grup güçlü cadı onun buraya girememesi için büyü yapmışlar. Yani şuan deli gibi bizi arıyor ama bulamıyor diyelim. Ona ihtiyacımız var. Bana ulaştı, bunlar büyüyü kaldırmanızı sağlayacak diğer büyünün sözleri. Haritada size işaretleyeceğim yere gidip mührü kırmanız gerekiyor. Sonra bize ulaşabilecek.

Dean: Şaka mı bu? Nasıl her şeyi bizden önce biliyorlar Diana?

Diana: Keşke bilsem. Birileri onlara yardım ediyor belli ki, şuan bunu düşünemeyiz. Castiel'i getirmelisin Dean. O büyüyü ancak üçünüz  kaldırabilirsiniz. Sam ve Damon'ı alıp git hemen.  Ben de Bobby ile buradan sıvışmanın yollarını arayayım. Sizinle evde buluşuruz.

Damon: Hayır, bu halde çıkamazsın. Başına bir şey gelebilir, yaraların çok yeni Diana. Güçlü olmazsan savaşamazsın da.

Diana: Merak etme Damon. Castiel geldiğinde beni bir parmağıyla bile iyileştirebilir. Dediğim gibi, şimdi ve her zaman ona ihtiyacımız var. Dean ve Sam'de Enochian koruması var, büyü kalksa bile onları bulamaz ve yine sen gitmezsen eve gelemezler. Ona senden bahsettim.

Dean: Pes! Tamam gidelim öyleyse. Ama bunu konuşacağız. O köpek bizi nasıl buldu bilmiyoruz hala. İçimden bir ses de bir şeyler sakladığını söylüyor. Yani evde kaçabileceğini sanma sakın.

RUH İKİZİ (DEAN WINCHESTER)Where stories live. Discover now