Chapter 6

2.5K 74 0
                                    


Mia

Nevím, čím to bylo, ale celý den ve škole mi byla hrozná zima. Celou noc jsem si ledovala kotník, tak to bylo asi tím. Byla jsem hrozně naštvaná na Deana. Musí pochopit, že mě má nechat na pokoji.

„Mám to!" řekla jsem nadšeně u oběda. „Něco mu provedu. Něco z čeho bude mít průšvih." Em a Kyle horlivě poslouchali mé plánování.

Kyle byl můj kamarád už od školky, stejně jako Em. Moc jsme se ze začátku nebavili, pak se odstěhoval a před třemi roky se přistěhoval zpět a nějak jsme se začali bavit. Jsem za něj ráda. Nejenže spolu trávíme každý den na obědě čas, pracuje i v jogurtárně a já miluju jogurt. Vždycky mi dá porci zadarmo. Zlatíčko.

Po škole mě Em s Kylem hodili do obchoďáku. Potřebovala jsem něco nakoupit na svoji sladkou pomstu. Vymyslela jsem to tak, aby ho jen napomenuli a přinejhorším bude po škole, no co.

Domů jsem přišla se třemi plnými taškami. Byla to fuška jet ke všemu s berlema autobusem.

Všechno jsem připravila, když jsem byla hotová, poslala jsem Em i Kylovi zprávu.

„Máte se na co těšit, zlatíčka. M" vzápětí mi od Kyla přišlo.

„To bude kurník báječný."

To byl náš vtip. Jednou nás totiž Kylova mamka načapala, že zapisujeme všechna sprostá slova, co známe. Nelíbilo se jí to a napsala to moji i Em mamce. Mamka mi pak dávala hodinovou přednášku o tom, proč slečny nemají mluvit sprostě. Když jsem pak namítla, že kluci sprostě mluví, tak jen řekla, že u slečen to není pěkné a klukům se to nelíbí. To tak, je jim to úplně šumák podle mě. Když jsem pak namítla, že by neuškodila trocha rovnoprávnosti, poslala mě do pokoje, že už to pro dnešek stačilo.

Ráno pro mě Em přijela dřív, abychom to mohly nastražit. Nepotřebovaly jsme čumily. Stihly jsme to jen tak tak. Dalo nám to víc práce než jsme čekaly.

Dean měl skříňku nedaleko naší, a tak nikomu nebylo divné, když jsme tam jen tak stály.

Když vešel do školní budovy Dean, chodba byla plná spolužáků a lidí, co jsme ani neznaly. Zastavil se ještě u pár našich spolužáků a plácl si s nimi.

Došel ke skříňce, namačkal kod zámku a otevřel.

Vypadlo na něj asi 50 letáků a časopisů s p*rnem. Všichni vyprskli smíchem a začali hvízdat. On se jen otočil a když mě uviděl zpražil mě pohledem. Já se jen nevině usmála. A co udělal dál? Sundal si tričko, začal pohupovat bokama a s tričkem házel jako lasem na rodeu.

Když jsem uviděla to jeho vypracované tělo, zčervenala jsem. Musel si toho všimnout, neboť přes celou chodbu zařval. „Copak Mio, ještě si nikoho neviděla bez trička nebo tak sexy?" mrknul na mě. Chtěla jsem se na patě otočit, ale to už přicházela profesorka Catwoordová. „Pane Deane, okamžitě si oblékněte tričko, posbírejte si tu nehoráznost a všichni do třídy." To si dělá srandu? Vždyť mu nic neudělala. Celý den po internetu kolovalo video s Deanem a mnou. Někdo to musel natočit i to, jak se červenám. Sakra. Zaklela jsem. Přišla mi zpráva.

„Připrav se na odvetu, odveta bude sladká, kotě."

Výborně, teď už má i moje telefonní číslo.

Od nenávisti k lásceWhere stories live. Discover now