⭐️Bir Dans Daha?⭐️

998 37 10
                                    

Canlarım... Beklediğiniz mizah türünde ki hikayem yayımlandı. Gülmekten nefes alamayacağınız bir kurgu ve yine sizi acıktıracak bir yemek. Adı 'Bir Dans Daha?' profilime girip bulabilirsiniz. Konusu kısaca,

Şu an herkes bana bakıyordu ve müzik tam da duracak zamanı bulmuştu. Hayır yüzüm kızarmaya başlamamıştı. Sadece sıcak basıyordu sağdan soldan. Hah. N'olmuştu canım? Sadece sevdiğim çocuk dans teklifimi reddetmişti. 100'den fazla kişide dik dik bana bakıyordu. Rezil olmamıştım canım ne münasebet. Bir anda elimi tutan el ile şaşkınlıkla kafamı çevirdim. Bu yakışıklı da kimdi böyle? Bir dakika bana mı gülümsüyordu? Elimi mi tutuyordu?! Gülümseyerek, kalbimin daha hızlı atmasını sağlayacak cümleyi söyledi.

"Bu dansı bana lütfeder misiniz?"

Arel ve Cenk(İki Deliden) özlediniz dediniz. Bende Cenkten v Arelden daha beter bir karakter yazayım dedim. Yani bu hikaye sizi yine kahkahalara boğacağına inanıyorum.

~
Ayrıca,

1-)JM'ye özel bölüm istiyorsunuz. Aklım da ise böyle corona özel bölüm var. Bu zamanlarda bir bizim ekip. (Hikayenin olaylarından daha bağımsız ve kaldığı yerden devam edecek, yani yeni olaylar pek olmayacak) İster misiniz?

2-)Instagramdan takip için DM'e instagram adım — yazınız. Bazen mesajlarınız altta kalıyor. Bakmadığım olduysa kusura bakmayın yavrumlar.

3-)Yorumlarınızın hepsini olabildiğimce okuyup bazılarına cevap yazmaya çalışıyorum. Yerim sizi ben. 😍😍

4-)Beni takip etmeyen varsa, edebilir oradan da bazı duyurular yapabilirim. Güvenemiyorum bokta çıkabilir.

5-)Bunlar da Geçer hikayem çoğunuza göre değil biliyorum ama bir bakarsanız onada mutlu olurum.

6-)Sizi çok seviyorum beee. 😘

JELİBONLU MUHALLEBİMOù les histoires vivent. Découvrez maintenant