⭐•MANTICIKLARIMA•⭐

8.9K 506 356
                                    


Aşkitolarım. Nasılsınız? Bende iyi tşk. :D Bu duyuruyu yapmadan önce mutfağa gidin. Mantı veya danone alıp duyuruyu okumaya başlayın. 🍩❤🍩❤🍩❤🍩❤🍩❤🍩❤🍩

Geldik duyuru sebeplerine. Harika gidiyor vote yorumlar. Şuanlık harika. Ama ileride tabiyki artması gerekecektir. ;)

1)Duyuru kaldırıldı.

2)Bana gelen en sık soru; 'kimi tutuyorsun? Derin mi? Berkan'ı mı?' anlıyorum merak yavrularım :D ama söylersem heyecanı kalmaaağz ;)

3)Bir okuyucum instagram fan sayfası açmış. Şu anlık yayınlamamı istemiyor. Yb de yazacağım. Ayrıca profilimde iki deli için açılmış sayfaların linkleri de var. ;)

4)Yeni başlayanlar sıkıntı çekmemesi için bu duyuru kaldırılmıştır.

5)Mantı kılıklı yavrumlarım. Yb günleri büyük ısrarlar sonucu haftada iki kez gelecektir. Belki çarşamba akşamı gelir. Olmadı perşembe günü okays ;) tabi o vote ve yorumlarınızı esirgemeyiniz. Bu haftalık gelemeyebilir. Ama yalnızca bu haftalık. Oda düzenlemeden kaynaklanıyor. Eğer çarşamba yb gelemezse ki bu hafta gelemeyecek. Cumartesi gelecektir. Sonraki hafta ise çarşamba-cumartesi.

6)Bana gelen diğer soru ise, o kadar çok geliyor ki kopyala yapıştır yapmayı düşünüyorum :D hikayelerimde kullandığım karakterlerin hangisi bana benziyor diye. İki deli okurları. Şimal ve Cenk'e aşırı derecede benziyorum. Onları tanımışsanız benide tanıdınız falan. Cenk gibi her ortamın içine atlamayı Şimal gibi açık sözlülük espri vs. Yani, onların hareketlerinin %98'i ben. Bu hikayede ise Doğa. %98 ben. Bunları kolaj edip iki hikayeye dağıttım diyebiliriz :D ayrıca kendimi övmem falan :D yani siz Benim hareketlerimi, Şimal, Cenk ve Doğa düşünün yavrularım :D

7)Röportaj için sorularınızı bekliyorum buradan yazabilirsiniz. Mesaj atabilirsiniz. İnstagrama pek girmiyorum. Attığınız istekleri en kısa zamanda kabul edeceğim mucuk :^

8)Okuma listelerinize eklediniz mi loo?

9)Yıldızları severim demişken. :D Gökyüzünde ki yıldızlar değil. Küçükken hocalarımız yıldız verirler ya. Hah ondan :D hala bana veriyorlar. Tabi sadece bio hocam. :D Çaktırmayın 10. Sınıfa geçtim.

10)Ve son olarak. Hepinizi sevdiğimi söylemişmiydim? Söyledim dimi. O zaman yine söylüyorum ve söyleyeceğim. Peki siz. (Dudak büzen emoji şeysi) tamam çok konuştum danone yemeye gidiyorum veya mantı. Byü.

❤❤❤❤❤

JELİBONLU MUHALLEBİMWhere stories live. Discover now