⭐JM-5.Bölüm:'Alo? ben bir ambulans sipariş etmek istiyordum.'⭐

21.4K 1.2K 443
                                    


Medyada:Arel

Not:Bu bölüm aşırı derecede mizah ve argo içerir. Bilginize.

İyi okumalar~

*Düzenlendi*

Bazen hayat bana neyle gülüyor diye düşünmüyor değilim. Evet aslında hayat bana kıçıyla gülüyor derler. Ama hayat bana kıçıyla gülse bu kadar olmaz herhalde. Ama suç bende. Sen ne diye Arel'in aklına uyarsın ki? Yuh be canım. 'Evet suç sadece Arel de. Zaten Arel demişti Derin ve Petek'i takip edelim diye.' diyen iç sesim valla sonuna kadar haklı anam.

Ama lütfen yani Derin ve Petek'i yalnız bırakmazdım. "Mantı kılıklı yavrum duyulmuyuyor biraz daha yanına yaklaşsak olmaz mı?" diyen Arel'e kafamı çevirip baktım. Haklıydı.  Kafamı sallayıp ayağa kalktım. Birkaç masa daha ileri oturup dinlemeye başladık.

"Ama aşkım lütfen ya sadece haftasonu için." dedi Petek. Gözlerimi kısıp. "Aşkımmış. Sulu nolucak." dedim. Derin, "İşim gücüm var Petek. Başka zaman." Gülümseyip, "Afferim koçum. Devam." dedim. Arel, "Yavrum biz niye Derinliyavrumu takip ediyoruz ki?" dedi. Kafamı çevirip Arel'e baktım.

Harbi lan biz niye bunları takip ettik ki? Hah banane canım. "Hah yok canım ahahha. Merak ettim. Hem biz gossip group değilmiyiz Arel? Ben ne dersem o şimdi sus. Konsantremi bozuyorsun." dedim ve tekrar Derin ve Petek'e döndüm.

"Ama lütfen aşkım. 2 günlük. Hem bu tatili baban organizasyon etmiş. Hadi lütfen." diyerek dudaklarını büzdü Petek. "Kız. Balayına mı gidiyorlarmış?" diyen Arel'e ters ters baktım. Susup önüne dönünce bende döndüm. "Sadece haftasonu ama."

Gözlerimi sonuna kadar açıp Derin'e baktım. Hadi lan. Gidiyor valla. "Kız düğün var kesin. Sonra balayı. Ay ben ne giyeceğim? Birde kuaförden randevu alayım. Evet evet. Kaşlarım uzamış kız." dedi Arel. "Sus lan yok düğün falan. Allah korusun." dedim. "Aaa yoksa direk balayına mı gidecekler? Azmış anam bunlar azmış." Arel'in kafasına vurunca susup homurdandı.

Şimdi bunlar tatilemi gidiyorlar kız? Oy anam nerelere gidem ben. 'Bir yere gitme şekerim. Ayol otur oturduğun yerde.'  iç sesimin kafasına ıslak odunla vurup konsantre olmaya devam ettim. "O zaman bu hafta sonu başbaşa bir tatile gidiyoruz. Sadece ikimiz. Çok güzel olacak... Bu gece kopmam lazım." diyerek kıvırtan Petek'e ters ters bakıp, "Kafan kopsun inşallah." diye fısıldadım.

Derin kafasını sallayıp etrafa bakınmaya başladı. Saklanacağım diye masayla ilişkiye girdim. Allahım tövbe çok tövbe. "Ayy kız. Kaşcıdan randevu alayım ben. En iyisi Serpil Teyzeyi arayıp onun kaşcıdan randevu alayım. Evet evet." diyen Arel'e dönüp 'Sen ne diyon değişik?' bakışı attım. "Kız yok annen İzmir'de kalıyor. Biz İstanbuldayız. Ay Allahım sinir geldi sağdan soldan." diyerek kendini koltuğa bıraktı.

Serpil teyze dediği benim annem oluyor, çaktırmayın. Kafamı çevirip tekrar Derin'leri kontrol etmek için baş- lan? Öpüyor mu Derin'i o Petekella? Ayağa kalkıp, "Lan!" Diye bağırdım. Evet bunu yaptım. Tüm gözler bana dönünce hızla yerime oturup ceketimi kafama geçirdim.

 Tüm gözler bana dönünce hızla yerime oturup ceketimi kafama geçirdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
JELİBONLU MUHALLEBİMWhere stories live. Discover now