on sekiz

25.9K 2.1K 258
                                    

kısa ama hoş bölüme merhaba
_____

Kıpırdamadan onca saat durdum. Bilinmeyen - ay pardon - Arda benden iki üç kez ayrılmaya çalışmıştı ama onu bırakmamakta kararlıydım. Kollarım sarılmaktan uyuşmuştu fakat umursamadım.

Cebimden telefonu çıkarıp Bilinmeyen kişisini Ardacım diye değiştim. İçimdeki mutluluğa mani olamıyordum. Belki Fatih belki Taha olsaydı üzülürdüm ama Ardaya nedenini bilmediğim şekilde üzülmemiştim. Belkide bunu istiyordum.

Beni yeri geldiğinde koruyan, seven, sessizliğime saygı duyan tek kişi olabilirdi. Normal hayatında bu kadar ciddi ve otoriter olup, Bilinmeyen olarak bu kadar salak ve masum olması beni şaşırtmıştı.

Ne yapacağımı düşünüyordum. Onun kim olduğunu söylemeli miydim? Hayır. Muhtemelen buna çok üzülürdü. Kendini hazır hissettmiyordu. Sıkıntıyla oflayıp başımı boynuna bastırdım.

Vücudum serin bahar havasının aksine sıcaktan mayışmıştı. Gözlerimi kapatıp ne yapmam gerektiğini düşündüm, kalbimde ki aklımda ki kişi kimdi? Bilinmeyen değildi sadece. Bilinmeyen olan Ardayı seviyordum ben.

Düşündüğüm şeyle muhtemelen yüzüm kıpkırmızı olmuştu. Evet, onca zaman kendimde ki eksik parçayı bulmuştum. Ben Bilinmeyeni değil, Bilinmeyen olan Ardayı sevmiştim.

Belki bir belki iki saat oturduğum yerde bu farkındalığımı sayıklıyordum. Seni kendime aşık edeceğim dediğinde oldukça haklıydı. Gülüp, kokusunu içime çektim. Ne yapacaktım.

Bilinmeyen Numara: Beni tekrar tekrar öldürüyorsun

Gülümsedim ve iç çektim. Resmen Bilinmeyeni bulmuştum. Ardaydı. Ne yapacaktım? Şimdi yüzüne bakıp her şeyi söylemeli miydim?

Ayşe: Teşekkür ederim

Bilinmeyen Numara: Ne demek

Bilinmeyen Numara: Benim için bir zevkti

Bilinmeyen Numara: Hadi şimdi aşık olduğunu söyle

Ayşe: Söylemem

Bilinmeyen Numara: Yani aşıksın?

Ayşe: Tamam gidebilirsin

Bilinmeyen Numara: Götüm

Ayşe: mxmemsös

Bilinmeyen Numara: Kullan at mı yapıyorsun

Bilinmeyen Numara: Plastik kaşık mıyım ben

Ayşe: Seni seviyorum.
(görüldü.)

Ayşe:?

Bilinmeyen Numara: Kimi?

Ayşe: Seni kelimesi neyi anlatıyor

Bilinmeyen Numara: Anlamıyorum

Bilinmeyen Numara: Nasıl ya?

Ayşe: Seni seviyorum

Ayşe: Yada şey mi demeliyim?

Ayşe: Seni yakaladım, kalbime sakladım.

kusursuz | textingDär berättelser lever. Upptäck nu