30-İçimde yaşayan çocukluk

253 15 1
                                    

4 Ay sonra:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

4 Ay sonra:


Dört ay nasıl geçmişti bu kadar zaman içinde neler yaşamıştım !Dört ay değilde dört yıl geçmişti sanki.Ama artık sakin bir hayatım vardı rüyalarımın ve abimle kavgalarım dışında.Her gece onu görüyordum. Yaşadıklarımın tüm gerçekliğiyle zihinimde rüyalarımda dolanıp duruyordu.

Abim evlenmişti güzeller güzeli bir gelinimiz vardı. Gül çok güzel bir kadındı iyi de anlaşıyorduk.Üç ay önce evlenmişlerdi bizimle birlikte kalıyorlardı.Düğüne Alkan'ları annem davet bile etmemişti o kadar çok öfkeliydi ki her gün başımın etini yiyordu. Allahın her saati aynı konuyu konuşmaktan bıkmıştım artık.

Bizim minik lokantanın kasasına oturmuş hesap alıyordum. Tabii bu sadece anneme yardım içindi. Evde diktiğim elbiseleri sipariş aldığım yerlere satıyordum. Güzelde para kazanıyordum ama ne kadar olursa olsun bir de gideri vardı. Abimin düğün masrafları benim avukat işi derken baya borca girmiştik.

Evet boşanma davasını açacak bir avukat bulmuştum ama Murat'ın boşanmak için tek bir şartı vardı yoksa boşanmayacağı haberini göndermişti avukat aracılığıyla.

Benden tazminat olarak üzerindeki bütün malları ve hisseleri almamı istiyordu. Bu duruma bir türlü anlam veremediğim gibi kabul de etmiyordum. Benimle zaten bu malları almak için evlenememiş miydi ne demeye şimdi veriyordu bana.

Boşanacaktım öyle ya da böyle bir türlü boşanacaktım başka yolu yoktu. Hem artık o da istemiyordu beni.İstese gelemez miydi arayıp sormaz mıydı?

Telefonun çalmasıyla kendime gelip arayana baktım. Gamze'ydi.Her gün arayıp halimi hatrımı sorardı.

Büyük bir mutlulukla telefonu açıp kulağıma tuttum.
-"Alo kuzum."

-"Napıyorsun şeker parem?"

-"Hiç öyle her zaman ki işler kasada oturmuş para hesabı yapıyorum sen?"

-"Bende dersten yeni geldim bi arayıp sorayım dedim ."

Gamze üniversite sınavını kazanmıştı. Reklâmcılık okuyordu. Dedemgil şirket adına da iyi olacağını düşünmüştü bu bölümün .

-"İyi yapmışsın ."deyip annemi kontrol edip kıpırdanarak .

"Oradaki durumlar nasıl?"diye sordum.

-"Evin durumu iyi bebek bekliyorlar işte bir de abimi."demesiyle.

Yutkunup.
-"Hâlâ gelmiyor mu eve?"diye sordum içimi çekerek.

-"Hayır sen gittiğinden beridir o da yok bu konakta.Kerem abi görüyor bir tek o da iş sayesinde.Geceye kadar çalışıyormuş bir de...."

-"Ne ne oldu? Bir de ne? "

-"Bir de arada hasteneye gidiyormuş.
Sanırım gene bünyesi dayanıksızlaşıyor."

İç çekip nefesimi derinden verdim.Annemin buraya doğru geldiğini görünce.

Gardenya Günahsız MelekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin