Capitolul 1 - Sex și Drame

1K 7 2
                                    




Era o zi frumoasă de vară când Alex a decis să meargă până la Ana acasă. Ușa era încuiată, așa că el a bătut folosindu-și coaiele cărnoase. Ana nu a răspuns, Alex decizând să intre pe geam, dar acesta a rămas blocat deasupra pervazului. Auzind cum se chinuie, Ana a venit pe la spatele lui și l-a futut până sperma l-a făcut să alunece pe partea cealaltă.


*Între timp acasă la Larisa*


Larisa stătea pe pat împreună cu Alessia. Acestea se uitau la clipuri sexy cu Alex până când s-au excitat așa de tare și au început să se masturbeze clitoral până s-au udat. Atunci Larisa a început să lingă pasional pizda Alessiei, aceasta udându-se în gura ei. Au început să-și frece pizdele una de alta și simțeau bătăile inimii prin ele. S-au udat așa de tare gândindu-se la Alex încât au inundat casa Larisei.

Odată ce Alessia și Larisa au terminat sexul pasional, acestea s-au dus în fugă acasă la Alex, dar el nu era acolo. În schimb, au găsit-o pe Carmen care se freca de patul lui Alex. Larisa și Alessia șocate au sărit pe ea, Larisa băgându-și pumnul în pizda lui Carmen. Carmen s-a udat atât de tare încât a ajuns pe fața Alessiei, care a lins satisfăcută sucul pizdei ei. Larisa nu era prea fericită, așa că a trântit-o pe Carmen pe jos și i-a lins clitorisul senzual în timp ce o ținea de brațe puternic.


*Între timp la Ana și Alex*


Ana l-a tras pe Alex în dormitor și a început să-l masturbeze agresiv și cu poftă, dar Alex și-a amintit de Alessia și Larisa care erau singure acasă la Larisa și a decis să plece în căutarea lor. Ana, supărată, a decis să se ascundă acasă la Alex ca să-i facă o surpriză excitantă.

Ana a plecat binevoită spre casa lui Alex, dar când a ajuns le-a găsit pe Alessia, Larisa și Carmen chiar acolo! Ana a încercat să nu facă prea mult zgomot, dar pizda ei udă și delicioasă a dat-o de gol. Fetele au văzut-o și au sărit pe ea animalic, dar Ana avea un as în mânecă (sau mai bine spus în pizda). Ea avea o gogoașă care se putea uda la comandă, așa că a putut să le ude pe toate trei. Acestea nu au suportat să fie udate de Ana, așa că au lăsat-o să scape. Pizda Anei era atât de excitată și așa de udă încât a alunecat pe scări, dar din fericire era foarte grasă, căderea ei fiind amortizată.


*Între timp la Alex*



Alex a ajuns acasă la Larisa. A intrat în casă, dar nu le-a găsit pe cele două. Alex a văzut cât de udă era camera în care stătuseră ele și apoi a observat că Maia se freca de patul pe care Larisa și Alessia s-au masturbat extrem de pasional și agresiv mai devreme. În acel moment, Alex s-a excitat extrem de tare, încât penisul i s-a sculat exploziv, rupându-i pantalonii și ejaculând instant pe Maia. Și ea s-a excitat, încât și-a dat drumul pe Alex gemând, fără ca el măcar s-o atingă.

Dragoste cu NăbădăiWhere stories live. Discover now