🖤7🖤

1.1K 70 6
                                    

Trecuse deja 2 zile de cand stau aici. In fiecare zi eram batuta,norocul meu ca nu eram violata,el fiind un playboy. Azi e deja a treia zi de cand stau aici,si sincer nu mai rezist prea mult.

Acum sunt in camera mea,avand niste lacrimi in ochi,ca deobicei..

"Alice! Treci jos in living!,, tipa el de jos.

Nu i-am mai raspund dar am plecat jos,stergandu-mi lacrimile,evindent. Eram jos iar el nu era acolo,deci sigur acum ma astepta in biroul lui. Aish! Ce ma enerveaza omul asta!Imi spune sa ma duc acolo,dar el e dincolo.

Am ajuns in biroul lui iar el era acolo,untandu-se in telefonul lui.

" Ai ajuns,am o surpriza pentru tine. ,, spune cu un rajnet pe fata.

Cred ca stiu ce fel de surpriza...o bataie nemeritata....

"Ce surpriza? ,, spun timida.

" Vin-o aici, si ai sa vezi! ,, spune aratand spre fotoliul de langa biroul lui.

Ok,ceva ciudat. De cand imi spune el sa ma asez pe acel fotoliu,mai ales la el in birou,unde nu am voie sa intru! M-am asezat,pentru ca nu am vrut sa am probleme cu el.

" Poti sa iti faci aparitia! ,, tipa el la usa.

Pe usa intra o domnisoara, avea niste forme bomba, si era bine impracata. Ea era imbracata intr-o rochie extra scurta si foarte mulata,scotindui formele in evidenta. Avea si ceva pufos pe spate ,semanand cu o blana foarte scumpa.

Mergea spre noi intr-un stil sexy. Atunci cand ajunsese spre noi,se aseza-se pe masa lui Hoseok,el salivand dupa ea si formele ei,dar...de ce a spus ca e o surpriza pentru mine daca el singur saliveaza dupa ea si sigur ca vrea sa o puna si pe ea in patul lui. Nebun!

"O vezi pe fata asta? Tu v-atrebui sa fii ca ea,doar pentru mine! ,, spune cu un zambet pe buze.

" Cum adica sa fiu ca ea?! Sa fiu o curva?! Nu mersi!,, spun vrand sa plec.

" Daca pleci sa stii ca nu mai prinzi ziua de maine! ,, spune el facandu-ma sa ma opresc imediat cascand ochii la vorbele lui.

" Hoseok,tu te auzi? Cum poate o fetiscana ca ea sa fie o femeie ca mine? Nu v-a putea niciodata,e doar un amarat de copil care nare nici mama si nici tata,plus ca e fooarte saraca si nu are bani nici de o paine,nu e de mirare ca e atat de slaba! ,, spune fata razand.

Nu pot sa cred ca tampitul asta i-a spus despre viata mea PERSONALA.

" Femeie sau nu tot sexy e si ea,deci v-a putea sa faca ceea ce faci si tu,pentru ca o vei invata sa fie ca tine,chiar TU! Sa nu aud nici macar un sunet din partea voastra! Eu merg sa ma culc,iar voi faceti ''repetitiile'' alea! ,,

Spune si pleaca din biroul lui,eu ramanand singura cu aceea fata.

" Haide,te ajut sa scapi,, spune incet,luandu-ma de mana.

" Poftim? Cred ca nu am auzit eu bine,poti sa mai repeti odata?,, spun destul de uimita.

" Te ajut sa scapi,acum taci si ia-te dupa mine ,,

Fata deschide usa de la birou si se uita in stanga,apoi in dreapta sa verifice daca este cineva. Drumul era liber,asa ca am inaintat cat de repede posibil.

" Fugi cat de repede si cat de departe poti. ,, spune deschizand-mi usa cu o cheie de care nu stiu de unde a luat-o.

" De unde ai cheia de la usa? ,,

"Taci si fugi!,, spune impingandu-ma afara,apoi inchizand usa.

Nesimtito! Dar macar mersi ca ma ajutat,dar de ce a facut-o? Oare nu vroia sa aiba de a face cu una ca mine? Sau il vrea pe Hoseok doar pentru ea si a decis sa scape de mine? Dar pana la urma de unde are aceea cheie? Oare i-a dat-o Hoseok...sau a furat-o de la el?

Prea multe intrebari la care nu o sa am niciodata un raspuns.

Am inceput sa alerg. Alergam,dar nici eu nu stiu unde ma duceam. Vroiam doar sa merg departe de locul ala,undeva unde nu o sa ma mai prinda niciodata,undeva unde doar eu sa stiu de mine,undeva unde nu o sa mai pot fi rapita a 5-a oara.
Sper...

FURATĂ DE  7 ORI ~J.J.K~Where stories live. Discover now