🖤5🖤

1.3K 76 11
                                    

Mi-am luat acel tricou pe mine. Norocul meu cel mai mare era ca imi ajungea pana aproape de genunchi. Am coborat jos,unde se afla Yoongi. Inima imi batea super tare pentru ca imi era frica de el si de ceea ce poate sa faca cu mine.

Acum ma aflam in dreapta lui,el uitandu-se la televizor.

"Aseaza-te langa mine,, imi spune acesta inca uitandu-se la televizor.

Eu facand intocmai cum mia spus el,pentru al nu enerva...nu vreau sa risc.

" Vreau sa te invat sa te lupti,apoi sa te trimit la diferite competitii„ spune el cu o fata serioasa,eu uitandu-ma mirata la el,necrezand ceea ce spune.

" T-tu vorbesti serios?„

" Ți se pare cumva ca glumesc ?„ spune el,dar de data asta uitandu-se la mine cu o fata super serioasa.

" Nu.."

" Acum te duci sa te culci,iar maine la prima ora sa fii gata si imbracata in haine sport„ spune acesta dand sa plece,dar eu il opresc.

" Nu am alte haine,doar alea cu care am venit„ spun uitandu-ma in jos.

"Aish am uitat!„ spune trecandu-si mana prin parul lui negru " O sa iti cumpar maine dimineata,iar tu vei sta cuminte in casa,da!? „

" Da... „

" Camera ta e a doua pe stanga,la etaj,iar a mea e a treia pe dreapta,daca ai nevoie de ceva imi spui,dar ar fi bine sa nu o faci pentru ca nu vrei sa stii cum fac cand mi-e somn!„ spune el plecand.

Noapte buna și ție idiotule!

Sincer inca nu imi vine sa cred ca el vrea sa ma invete sa lupt. Deobicei ei vor doar sa ma futa,scuza-ți limbajul,dar e adevarat. Poate el chiar e putin diferit,dar doar foarte putin... Inca nu ma amenintat cu moartea,dar ceva mi se pare suspect...cuvantul „organizatie„ . Sunt suta la suta sigura ca nu s-a incurcat,pentru ca daca avea sa o faca,maine avea sa fie acolo,nu sa ma invete pe mine sa lupt.

Am decis sa merg sus si sa dorm,pentru ca maine sigur voi avea o zi grea. Am urcat sus si am cautat a doua camera pe stanga. Am gasit-o,asa ca am deschis usa,iar acolo era o simpla camera cu un mini birou. Aici nu parea nimic suspect. In camera se afla un pat,o masa cu un calculator si un scaun,o mini biblioteca si cam atat,a da,si eu.

M-am culcat pe acel pat iar apoi am adormit foarte repede,fiind chiar obosita...

DIMINEATA

"Trezirea putoare! E deja trecut de ora 6!„

" Inca putin!„

" Iti las hainele aici,iar peste 5 minute sa fii gata!„

"Aish!Ok! „ spun eu adormita.

Era ora 6:30 iar eu abia m-am trezit. Azi era a doua mea zi in aceasta casa. Sper doar ca acest cosmar sa se terminecat mai repede si sa pot fugi undeva...undeva unde doar eu sa stiu de mine si de existenta mea.

M-am imbracat in acele haine sport si am coborat jos,unde ma astepta „domnul antrenor„ .

"Gata? „ imi spune el evitand contactul vizual cu mine .

" Da. „ spun eu uitandu-ma urat la el.

" Sa mergem la sala de box „

"Box? „ spun ridicandu-mi o spranceana.

" Pai tu cum vrei sa te lupti? „ intreaba el.

" Invatand sa boxez „ spun dandu-mi ochii peste cap.

FURATĂ DE  7 ORI ~J.J.K~Where stories live. Discover now