🖤4🖤

1.3K 75 25
                                    

Eram in masina lui care se indrepta spre mall. Eu eram pe locul pasagerului langa sofer. El ma tot atingea pe picior. Vroiam sa ii i-au mana de pe mine si sa ii dau una,dar imi era frica de cum v-a reactiona.

A parcat masina si a spus sa ma dau jos,am facut intocmai. Am vrut sa fug acum dar putea sa ma prinda foarte usor,asa ca voi mai astepta pana nu v-a fi el atent iar eu voi putea fugi. Am mers cu el,de mana,pentru ca nu vrea sa ma lase singura. Este atat de enervant,cum reuseste!? Sper doar ca planul meu sa reuseasca iar eu sa pot sa fiu libera si sa nu ma mai rapeasca nimeni niciodata.

Am mers cu el prin toate magazinile din acest mall,cred ca sunt peste o suta pentru ca eu nu mai pot,ma dor picioarele. El a decis sa mergem la un restaurant ca sa mancam,iar eu am acceptat bucuroasa pentru ca nu mai pot de foame. Da,in tot acest timp nu am putut scapa de el,este extra greu sa faci astfel incat el sa nu te observe.

Seokjin: Ce vrei sa mananci?

Alice: Ceea ce iti iei si tu,nu prea stiu ce mancaruri sunt astea...

Seokjin: Ok,eu plec sa iau comanda iar tu stai cuminte aici,altfel...!

Alice: Nu ma misc de aici!

El a plecat sade-a comanada. Asta e! Asta e sansa mea de a scapa de acest pervers! Primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific cat de departe e el. Cred ca azi am cel mai mare noroc! Este la o distanda destul de mare pentru a putea fugi de el. M-am ridicat usor de la masa si am zbugito de acolo. Am inceput sa alerg cat de repede am putut. Treceam printre oameni ca un fulger.

Am alergat pana am ajuns undeva unde erau multe masini,cred ca era vreo parcare sub pamant sau ceva de genul. De aici am inceput sa merg,uitandu-ma peste tot. Pot spune ca eram fascinata de acel loc. Erau foarte multe masini luxoase si scumpe,aratau...fenomenal!

Cat timp mergeam am auzit o masina venind din dreapta mea. Atunci mi-am intors capul si am vazut o masina venind spre mine. Vroiam sa fug de acolo dar nu am putut,eram o statuie,apoi....negru!

PoT FUCKING SĂI BAT PE TOȚI!?? ??!?!?!!?!??!!?? HA? POTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT??!!?! (asta a fost scrisa de Diana cand eu nu am fost prezenta,deci raspundetii voi la intrebare)

M-am trezit intr-o camera super ciudata. Aveam o durere mare de cap,sincer....nici nu mai tin minte foaret bine ceea ce s-a intamplat.Stiu doar ca ma lovit masina si ca am fugit de un nebun care vroia nustiu ce de la mine. Am incercat sa maridic de pe acel ''pat'' . Cand am incercat sa ma ridic avea sa cad,dar bine ca sunt fata desteapta si m-am prins de acel pat. In fata mea era o usa pe care am vrut sa o deschid,dar era inchuiata. Mi-am luat incet mana de pe clanta,apoi m-am lasat usor pe aceea usa dandu-mi seama ca am fost rapita din nou....mda,sunt cea mai nororcoasa persoana din lumea intreaga.

M-am tarat inapoi spre acel pat pentru ca nu aveam putere sa merg. Au inceput sa imi curga cateva lacrimi,pentru ca nu stiam ce vor toti oamenii astia de la mine,de ce ma rapesc toti? Cu ce am gresit? Acum ceva timp mi-au murit parintii,din cate am inteles am fost adoptata de niste oameni rai si nebuni,iar acum sunt rapita,dar nu numai o data,ci de 3 ori. Aish,cand o sa se termine acest cosmar....?

Dupa ceva timp am auzit si vazut cum se misca clanta,semn ca vine cineva. Pe usa a intrat un baiat,in jur de 26 de ani,imbracat la costum si cu o pata rosie pe camasa alba,oare...e un vampir?! Nu,vampirii nu exista,atunci ce e?!

X: Te-ai trezit?

Alice: Da...

X: Cum te simti,te doare capatana?

Alice: Putin.

X: Vrei sa mananci sau sa bei apa?

Alice: Nu,multumesc.

FURATĂ DE  7 ORI ~J.J.K~Where stories live. Discover now