CHAPTER [3] - Beautiful Nightmare- ( @SisterOfJace ) \\ Leo Valdez

360 26 11
                                    

Bu bölümü SisterOfJace'e adıyorum. Bana verdiği özel istek üzerine hazırlanmış özel bir bölüm :D

İyi okumalar...

Karanlığın ve dehşetin pençeleri zihnini tırmaladığında soluk ışığını vuran dolunay izliyor seni pencereden.  Kabusa dönüşen rüyaların seni korkutucu bir haleyle kaplarken sessizce titriyor bedenin.  Gözlerini üzerine diken dolunay kara bulutları yanına çağırıyor, soğuk rüzgarı umutsuz ışığının yerine bırakıyor. Gözlerinin önünden katlanamadığın, görmek istemeyip yaşamayı hiç mi hiç istemedeğin sahneler geçtiğinde, çığlığın taburcu oluyor hapishaneden. Soğuk terler dökerken, titremeni durduramıyorsun. Ve o sırada, odanın kapısı hızla açılarak içeri Leo giriyor.

" Ne oldu? Sena, iyi misin? Lütfen iyi olduğunu söyle." Sesi o kadar endişeli çıkıyor ki gösterdiği ilgi yüzünden için kıpır kıpır oluyor.

Hızla yanına geldiği gibi seni sımsıkı kavrıyor ve yüzünü örten saçlarını kulağının arkasına sıkıştırıyor. Yatakta doğrulup kendini Leo'nun kollarına bırakıyorsun.

" Kabus. Sadece lanet bir kabus." diyor ve aktığından habersiz gözyaşının kaçmasına izin veriyorsun.

"Üzgünüm." Sanki gördüğün kabusun nedeni kendisiymiş gibi, üzgün bir sesle söylüyor bu tek kelimeyi. Kolları seni daha bir sarmaladığında sen de karşılık veriyorsun. Bir öpücük konduruyor yanağına. Ardından başını boyun girintine sokarak kendinden geçmene sebep olan öpücükler bırakıyor omzuna ve boynuna.

" Senin suçun değildi." Gözlerini kapamış, iyice kendinden geçiyorsun, Leo kokunu içine çekerken.

" Bu gece yanında kalmamı ister misin?"

Başını evet anlamında sallayarak yanıtlıyorsun, seni mayıştıran bu soruyu.

İkiniz birlikte başınızı yastığa dayıyor ve birbirinize iyice sarılarak, bu sefer ışığını yoğunlaştırmış dolunaya dönüyorsunuz. Leo, yavaşça ellerini kendisininkine kenetlerken başını boynuna gömüyor ve mırıldanarak, " Güzel kabuslar ve tatlı rüyalar." diyor.

Sessiz bir kahkaha kaçıyor dudaklarından. Leo'nun sana bahşettiği güven duygusuna tutunurken, bir kabusa daha hazırlıyorsun kendini. Ama bu sefer, güzel bir kabusa...

Taking Over Me [HoO X Reader ]Where stories live. Discover now