XXXIX.časť

48 2 2
                                    

Ticho a tma... To bolo jediné čo Lucy vnímala cez zaviazané očká.

„Všetko najlepšie k tvojím narodeninám, MOJA PREKRÁSNA PRINCEZNÁ,“ blízko Lucynho ucha sa ozve Liamov hlas, ktorý jej opatrne dával dole šatku.

Lucy svoje nebovomodré očká otvárala veľmi pomaly tak, aby si postupne začali zvykať na svetlo, ktoré im doteraz bránila na dotyk jemná látka vo forme šatky.

Všade kde sa pozrela, videla farebné balóny rôznych tvarov s jej menom alebo len kopec farebných balónov uviazaných bielymi nitkami.

„Ty môj BLÁZONKO. Je to jednoduché, ale predsa krásne. Všetko pekne pasuje a ladí,“ šepne a otočí sa smerom, ktorým sa ozval jeho hlas, ale jej blázonko tam nestál.

„Liam...,“ s miernym strachom to vysloví,keď ho nevidí ani medzi jej priateľmi.

„Lucy, musím uznať, že vtom čiernom kostýme vypadáš naozaj hriešne sexy. Vybrali sme dobre,“ ozve sa Perrie, keď vycíti miernu paniku u Lucy.

„Perrie, má naozaj pravdu. Si krásna. Si krásna tak, že Liama budeme musieť krotiť, aby nespravil niečo, čo sa môže dostať na titulnú stránku novín, keďže sa nachádzama v jeho obľúbenom klube,“ prehovorí Niall s Harrym, keďže Zayn sa k nim nepridal kvôli svojej drahej polovičke.

„Ja...ho...asi...To si lepší klub na oslavu nemohol vybrať.“

„Nie... nemohol. Vybral som ho kvôli tomu, že takto ti nebudem môcť venovať bozk, keďže musíme dodržiavať našu dohodu,“ ozve sa Liam, ktorý nesie,respektívne tlačí pred sebou tortu.

„Wow,“ zvolajú všetci, okrem Lucy, ktorá venuje svoj pohľad len Liamovi.

Liam sa na ňu chabo usmeje a pomaly kráča k nej.

„Ty sa na mňa hneváš,“ opatrne sa jej opýta.

„Ja sa na teba nehnevám, iba ma to prekvapilo.“

„To...to som rád,“ šepne a venujej úsmev.

Lucy mu úsmev opätuje a potom jej očká padnú na tortu.

Na malom stolíku sa nachádzala pre Lucy asi tá najkrajšia torta akú kedy mala na oslave svojich narodín.

Malý biely klavír, lemovaný červenými ružičkami a ich lupeňmi, bol posiaty 22 bieloružovými ružičkami s malými sviečkami, ktoré mometálne horeli malým, ale zato dosť intenzívnym plamienkom.

Jej očká sa zaliali slanou tekutinou vo forme malých slzčiek šťastia, ale aj smútku. Smútku kvôli tomu, že tu aj vďaka svojím priateľom a jej anjelikovi, nemá ľudí, ktorí jej neskutočne chýbajú.

„PRINCEZNÁ, deje sa niečo? Pokazil som niečo,“ vystrašený Liam chŕli jednu otázku za druhou.

„Ne...ne...ne..nepokazil... si... nič, len my chýba rodina,“ pomedzi plač, opatrne šepne tak, aby to počul len on.

„Ššš...anjelik, neplač. Maminka, ocko spolu s Markom sú tu s tebou,“ šepne a ukáže na Lucyne srdiečko.

Lucy mu venuje chabý úsmev, a túli sa k nemu ešte viac, pretože momentálne potrebuje cítiť tú energiu, ktorá jej pre ňu drogou.

„Nechcem vám rušiť vaše INTÍMČO, ale mohli by sme našej hriešne sexy oslávenkyni dať darčeky, ktoré sme jej kúpili,“ ozve sa Louis s úsmevom na perách.

„Louis, ale najprv musí sfúknuť sviečky na svojej prekrásnej torte,“ ozvú sa El s Perrie na raz.

„Louis, baby majú pravdu. Lucy musí najrpv sfúknuť sviečky, niečo si priať, a až tak dostať darčeky od nás,“ prehovorí naňho Harry.

Beautiful Savior (Liam Payne)Where stories live. Discover now