Part.60

397 43 4
                                    

Μολις ο Jungkook με την Λυδια εφυγαν εκλεισα την πορτα και πηγα στο σαλονι για να μαζεψω οτι προλαβαινω. Ημουν πολυ αγχωμενη αλλα και ενθουσιασμενη ταυτοχρονα. Τον αγαπω τοσο πολυ. Οποτε τον βλεπω η καρδια μου φτερουγιζει τοσο γρηγορα που νομιζω πως θα πεταχτει απεξω. Οταν μου τραγουδαει και ακουω την φωνη του νιωθω μαγεμένη. Ηρθε απο το πουθενα και εγινε καποιος που αγαπησα με ολη μου την καρδια. Καποιος που με βοηθαει με ολες τις δυσκολες στιγμες. Μονο το ακουσμα της φωνης του και το λαγουδισιο χαμογελο του και τα ξεχναω ολα. Ειναι το φαρμακο μου. Ειναι ο ανθρωπος μου. Δεν αντεχω να ειμαστε τσακωμενοι.

Μολις τελειωσα με το μάζεμα, φορεσα το παλτο μου, πηρα κλειδια και το κινητο μου και βγηκα εξω περιμενοντας τον Jungkook. Καθησα στα σκαλοπατια του σπιτιου μου και ανοιξα το κινητο μου για να περασει λιγο η ωρα και να μπορεσω να ξε-αγχωθώ. Μπηκα στο Instagram και αμεσως γουρλουσα τα ματια μου. Ολα μου τα σχεδια με τον Jungkook ηταν ανεβασμενα και ειχαν ηδη αρκετα likes. Οταν ο Jungkook ειπε οτι θα τα ανεβασει δεν υπεθεσα οτι εννοουσε τωρα. Ειπα στον εαυτο μου και μπηκα να δω τα σχολια. Υπαρχαν χιλιαδες σχολια οπως και likes. Ο Jungkook δεν με ειχε κανει tag αλλα η υπογραφη μου φαινοταν. Ισως να νομιζε οτι δεν ηθελα να μαθουν ολοι ποιος εκανε τα σχεδια.

Χαμογελασα στο κινητο μου και λιγα λεπτα αργοτερα ο Jungkook ηταν απεξω. Σηκωθηκα πανω και πηρα μια βαθια ανασα. Βγηκα εξω και τον πλησιασα. «Αργησα?» Με ρωτησε καθως μου εδινε το κρανος. «Οχι» του απαντησα και ανεβηκα στην μηχανη. «Κρατησου» μου ειπε και εγω εγνεψα. Μολις ξεκινησε επιασα αμεσως σφιχτα την μεση του ενω τοποθετησα το κεφαλι μου πανω του. Μου ειχε λείψει να τον ακουμπαω. Ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου που απόλαυσα βολτα με μηχανάκι. Το κρυο αερακι που χτυπουσε το προσωπο μου, το οτι ηταν βραδυ και οι δρομοι ηταν ηρεμοι, το οτι ειχα τον Jungkook μαζι μου ηταν αρκετα για να με κανουν να απολαυσω μια βολτα. Κι ας ειναι με μηχανακι. Καποια λεπτα αργοτερα φτασαμε στα KFC. «Ξερω οτι σου ειπα οτι θα φαμε σε μαγαζι αλλα εχω κατι καλυτερο στο νου μου.» Μου ειπε και κατεβηκε απο την μηχανη. «Σαν?» Τον ρωτησα εγω και αυτος μου χαμογελασε. «Περιμενε και θα δεις» μου ειπε και μπηκε στο μαγαζι. Ωραια τωρα με εκανε να αγχωνομαι πιο πολυ. Ανοιξα το κινητο μου και περιμενα τον Jungkook να βγει απο το μαγαζι. Λιγα λεπτα αργοτερα τον ειδα να βγαινει απο το μαγαζι με 2 τσαντες απο KFC. Ουαου το εννοουσε το «κερναω θα φας οσο θες». «Λοιπον εισαι ετοιμη να δεις τι εχω ετοιμασει?» «Ξερω γω ειμαι?» Του ειπα και αυτος γελασε. Ανεβηκε πανω στο μηχανακι και αφου πιαστηκα ξανα πανω του φυγαμε για εκει που θελει να παμε.

my euphoriaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα