ⓔⓛⓔⓥⓔⓝ ² *

1.2K 99 36
                                    

     — Coreea de Sud, 00:15.

     Taehyung a turnat pe gât încă un pahar, privind atent la mișcările erotice cu care fata din fața lui îl înnebunea.

     Și-a mușcat dur buza atunci când blonda ce purta o rochie strâns lipită de corp, de o culoare roșiatică, aproape transparentă, s-a așezat în poala lui, începând să-și miște șoldurile pe masculinitatea lui.

     Taehyung și-a lăsat capul pe spate în timp ce era dominat de fata al cărui nume nu-l știa, dar al cărui corp voia să-l exploreze în amănunt cu fiecare mișcare făcută pe membrul lui întărit.

     Clubul în care se afla era unul de lux, unde majoritatea idioților ajungeau hipnotizați de fetișcanele mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate. Iar el se pare că era unul dintre acei idioți.

     "Ajunge. Dă-te." mormăie Taehyung ridicându-și mâna cu verigheta ce nu și-o dăduse jos de trei luni, și privind-o posomorât.

     Blonda s-a întors înspre el și i-a prins mâna în a lui, ducând-o înspre buzele ei și începând să-i sugă un deget, Taehyung ridicându-și privirea înspre ea.

     I-a coborât mâna pe pieptul ei, apoi mai jos pe talia ei, și ajungând să o lase pe fesele ei.

     S-a aplecat peste el în timp ce mâna lui a rămas acolo, desfăcându-i un nasture de la cămașă, în timp ce Taehyung analiza priveliștea din fața lui, sânii ei aproape ieșind din rochie.

     "Dacă nu te oprești acum, o să ajungi să mă implori să mă opresc."

     Fata și-a dus buzele mai aproape de fața lui, lăsându-i un sărut pe buze.

     "Știu că mă vrei. Asta nu se rezolvă singură." spune ea coborându-și mâna între picioarele lui, Taehyung simțind cum explodează.

     "Te cheamă cumva Artemis? Doar ea are voie să mă atingă acolo."

     "Cum se face că ești cu mine acum, și nu cu Artemis? Lasă-mă să te satisfac, daddy."

     A tras-o peste el acaparându-i buzele mari cu ale lui, mâinile lui începând să-i mângâie și să-i strângă fesele.

     S-a ridicat de pe canapea având-o în brațele lui, picioarele ei înconjurându-se în jurul bazinului băiatului.

     Fără a le păsa de privirile ațintite asupra lor, au trecut printre mulțimea de oameni din club pentru a ajunge la o cameră liberă.

     Ușa unei camere libere a fost deschisă până la perete, cei doi intrând și închizând ușa fără a rupe sărutul.

     Blonda l-a împins pe băiat în mijlocul patului imens, dându-i jos sacoul, apoi urcându-se peste el ca o felină ce își vâna prada.

     A început să își frece zona inghinală de a celui de sub ea, scoțând gemete profunde de la băiat.

     "O să-ți ofer noaptea pe care Artemis nu a putut să ți-o ofere niciodată." șoptește blonda în urechea băiatului înainte de a-și uni buzele cu ale lui.

     Taehyung și-a dus mâinile pe spatele ei, deschizând fermoarul rochiei, degetele lui mari atingându-i apoi pielea fină și albă.

     I-a dat rochia jos și a trecut peste ea, lăsând-o să facă același lucru cu cămașa lui. Și-a năpustit buzele asupra gâtului ei, începând să o sărute și s-o muște, sunetele care ieșeau din gâtul ei excitându-l.

     A coborât spre sânii ei sărutându-i și pe aceștia, limba lui dezmierdând pe rând fiecare sfârc întărit al fetei. Blonda i-a prins părul moale în pumni, vrând să-l aibă mai repede în ea.

     Taehyung s-a îndepărtat și și-a îndepărtat blugii și lenjeria, lăsând la vedere penisul lui al naibii de întărit.

     Fata și-a mușcat buzele pofticioasă, privind cum băiatul iar se pune peste ea și coboară cu buzele pe abdomenul ei, ajungând la lenjeria ei.

     A îndepărtat-o, penetrând-o apoi fără a o anunța, gemetele amândurora umplând camera. Mișcările făcute de Taehyung făceau ca patul să se miște sub ei, aplecându-se peste fată și începând un sărut sălbatic..

     — Paris, 08:12.

     "Te simți bine?" întreabă Kai mângâindu-l burtica celei de lângă el.

     "Da.. Mai bine. Sunt fericită că bebe nu a pățit nimic."

     "Nu-ți face griji. Taehyung va plăti pentru ce ți-a făcut. Dacă te externează azi, plecăm."

     "Kai.. De ce nu îi lași naibii în pace? Nu e clar că nu vor renunța unul la altul? Și mai mult ca sigur Taehyung i-a povestit totul. Fie că a crezut sau nu, ăla e adevărul."

     "Nu pot să-l las să fie fericit după câte ne-a făcut. Artemis a suferit mult din cauza lui, și continuă să fie o toantă îndrăgostită în continuare!"

     "Orice le-ai face, tot se regăsesc. Nu vezi? Ce facem dacă ne întoarcem? Crezi că ne-o dă pe Artemis? Nici mort nu o să o facă!" vorbește Jennie, iar Kai o privește fără a spune nimic. "În plus.. Poartă copilul lui Taehyung în pântec. Nimic nu le mai oprește relația acum."

     "Nimeni nu știe că acela e copilul lui Taehyung."

     "Dar va știi atunci când îi va reveni memoria. Taehyung nu e prost. Își va da seama cândva că copilul e al lui. Și cu toții știm că e al lui."

     "Yeonjun s-a îndrăgostit de ea.." oftează Kai.

     "Păcat că inima ei are un stăpân. Lasă-i în pace, Kai.. Renunță. Orice am face, nu putem să-i despărțim.."

     "În ciuda a tot ce spui, el tot dușmanul meu rămâne. Nimeni nu poate schimba asta. Și războiul dintre noi încă nu s-a sfârșit."

     "Vreau să rămânem aici o perioadă." spune Jennie hotărâtă, Kai privind-o nedumerit. "Dar știi de ce am zis asta?"

     "De ce?"

     "Kai, amândoi veți deveni tătici. Eu și Artemis vom deveni mame. Vom fi două familii complete.. Nu putem să ne dușmănim la nesfârșit. Și nu poți să-l omori și să intri la închisoare.. Nu poți să ne lași. Și nici nu vreau ca el să te omoare. Taehyung a scăpat de sub control de când l-am mințit.. Ai văzut ce mi-a făcut când m-a prins singură.. Nu voiam în niciun caz să pățești și tu la fel. Dacă eram amândoi, ne omora pe loc. Lasă-l pe bebe să se nască fericit și sănătos, și să crească alături de părinți. De ambii părinți! Te rog, Kai. Ține cont de cuvintele mele, și de familia ta."

     "Ai dreptate Jennie.. Ai cea mai mare dreptate. Dar să știi că Yeonjun nu va renunța la Artemis."

     "Nici Taehyung nu-l va lăsa în viață dacă continuă să alerge după ce e al lui.. Amândoi îl cunoaștem pe Taehyung. Nu-l putem lăsa să-i facă ceva lui Yeonjun."

     "Ai dreptate. Voi vorbi cu Yeonjun și îi voi spune că vom sta departe de Taehyung o vreme."

     "Bine faci, iubitule. Mulțumesc pentru că m-ai ascultat. Vreau să fim o familie fericită. Lasă dușmănia momentan."

     Kai a aprobat și i-a mângâiat obrazul acoperit de o vânătaie, apoi a tras-o în brațele lui, strângându-i corpul firav la piept.

KIM TAEHYUNG'S KITTEN ✓ ¹ ˢⁱ ²Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum