ⓔⓘⓖⓗⓣ

2.5K 146 49
                                    

     Tot stând și admirând tavanul, Artemis și-a îndreptat privirea și spre ceas, văzând că acesta indică ora 01:05. I s-a făcut sete și a ieșit ușor pe ușă, văzând luminile de la etaj stinse. A coborât jos, unde erau aprinse și s-a îndreptat spre bucătărie.

     Chiar înainte să-și ia un pahar, a auzit ușa de la intrare trântindu-se de perete, ea tresarind. A vrut să ia un cuțit, dar a auzit o voce  cunoscută mormaind ceva, dându-și seama că era Taehyung.

     S-a dus încet spre el, văzând că abia se mai ținea pe picioare. Era beat mort..

     El i-a făcut fetei semn să se apropie de el, ea înaintând ușor spre el. Albăstruiul a prins-o brutal de talie și a căzut în brațele ei, ea punându-și repede mâinile pe talia lui.

     A lipit-o de corpul lui, ea simțind umflătura din pantalonii băiatului, imediat lăsându-și capul pe spate din cauza senzației.

     "Hai să te duc în camera ta." spune Artemis încercând să plece din strânsoarea lui, dar el o prinde mai bine.

     "Nț." spune el cu o voce răgușită și își pune capul pe umărul ei.

     "Taehyung.."

     A privit-o suav, apropiindu-se mai mult de fața ei. Artemis îi simțea respirația caldă lovindu-se de fața ei, și încerca să-i evite privirea. El i-a prins bărbia și și-a presat buzele peste ale ei, făcând-o să tresara.

     Și-a pus și cealaltă mână pe talia ei, ea continuând să-l țină de talie pentru că simțea că va cădea dacă îi dă drumul. Sărutul a fost unul lung și apăsat, Taehyung lăsându-se în jos și mușcând din gâtul roșcatei.

     În timp ce ea gemea, băiatul i-a prins corpul cu mâinile și a aruncat-o pe canapea, continuând să o muște dur de gât.

     "Ești beat. Te rog dă-te jos." spune ea printre gemete.

     "Ești a mea, fac ce vreau cu tine." îi șoptește el la ureche, pielea ei devenind ca de găină.

     Și-a dat jos geaca de piele, urmând bluza. Și-a lăsat la vedere abdomenul bine lucrat și s-a pus din nou peste fată, continuând să o sărute. Ea și-a trecut accidental mâna peste abdomenul său, el mușcându-si buza de jos într-un mod senzual.

     A mai sărutat-o de câteva ori scurt, mângâindu-i talia de sus în jos și s-a pus lângă ea, trăgând-o în brațele lui. A strâns-o la pieptul lui și a sărutat-o pe creștet.

     "Mă iubești?" întreabă Taehyung mângâindu-i părul.

     "Nu știu ce să zic.." spune ea nevrând să știe ce se va întâmpla dacă va nega.

     Taehyung s-a întors pe o parte, acum fiind față în față cu Artemis. A venit la câțiva centimetri de fața ei și i-a mângâiat obrazul cu degetele, irișii ei mișcându-se de colo-colo.

     "Eu te iubesc. Iubește-mă și tu." spune el și o mai sărută o dată lung.

     Artemis încă se gândea la cuvintele lui, știind de starea în care se afla. Știa că era beat, dar se zice că oamenii beți spun numai adevărul, cu toate că era imposibil să o iubească tocmai pe ea.

     Nu a mai zis nimeni nimic și el a întors-o cu spatele, lipind-o mai apoi de abdomenul lui gol, asta dându-i fiori lui Artemis.

     "Noapte bună iubire." spune el sărutându-i lobul urechii.

     "Noapte bună.."

⊱⋅ ──────────── ⋅⊰

     Dimineața Artemis s-a trezit în brațele lui Taehyung, care încă dormea. S-a uitat la fața lui de înger și a început să-i admire perfecțiunea.

     Taehyung a început să se foiasca, mai apoi a deschis ușor ochii. S-a frecat la ochi puțin somnoros și s-a uitat nedumerit la Artemis, ridicându-se în șezut.

     "Ce mama naibii faci aici? Ce dracu' fac eu aici? Și de ce sunt pe jumătate gol?" întreabă el iar fata se ridică lângă el.

     "Nu știi?"

     "Ce să știu?"

     "Aseară ai venit beat.."

     Taehyung și-a trecut mâinile peste față și s-a dat jos din pat, luându-și bluza de pe jos și îmbrăcând-o. A vrut să plece din încăpere dar a fost oprit de mâna fetei.

     "Mă iubești?" întreabă ea după câteva secunde.

     "Ce tot vorbești?" întreabă el iritat, trăgându-și mâna din a ei. "Normal că nu."

     "Aseară.. Mi-ai spus că mă iubești. De asta întrebam." spune ea având privirea în jos.

     "Eram beat, în caz că nu știai. Eu nu pot să iubesc." spune el rece și părăsește încăperea.

     "Era de așteptat.." spune ea încet oftand și aranjează puțin canapeaua.

     Totuși răspunsul lui Taehyung a pus-o pe gânduri pe Artemis. De ce el nu poate să iubească?

     În timp ce Artemis împăturea cearceaful cu care au fost cei doi înveliți aseară, Taehyung și-a făcut apariția în cameră, luându-și telefonul de pe măsuță.

     A vrut să treacă pe lângă fată, dar ea din nou l-a prins de încheietură, el uitându-se la ea așteptând să spună ceva.

     "De ce nu poți să iubești?"

     "De ce întrebi? Nu trebuie să dau nimănui niciun răspuns. Vezi-ți de treaba ta. O să vină cineva."

     "C-Cine?"

     El s-a uitat ucigător la Artemis, care văzându-i privirea băiatului, i-a eliberat brațul, el ieșind din living și mergând în biroul lui.

     Artemis și-a dat ochii peste cap și s-a dus la bucătărie unde a găsit-o pe Luna.

     "Mi-e foame." spune Artemis așezându-se.

     Luna i-a pregătit fetei mâncare, apoi soneria s-a făcut auzită, Luna plecând repede spre ușă.

     Taehyung a coborât de la etaj și a rânjit când a văzut-o pe SunMi stând pe canapea. Era îmbrăcată provocator, avea un decolteu prea îndrăzneț, asta îl înnebunea.

     S-a dus spre ea, ea ridicându-se și înconjurându-i gâtul cu brațele, buzele lor unindu-se. Taehyung a pus-o în poala lui pe canapea și a continuat să o sărute cu foc, plimbându-și mâna pe spatele ei.

     Artemis a ieșit din bucătărie și a vrut să urce scările, dar a fost oprită de gemetele fetei din poala lui Taehyung, uitându-se scârbită la ei.

     Taehyung și-a îndreptat privirea spre Artemis, SunMi făcând la fel.

     "Ea cine e, oppa?" întreabă șatena ridicându-se și venind spre Artemis.

     "Iubita mea."

     SunMi a zâmbit și și-a lipit buzele de ale roșcatei, punându-și mâinile pe obrajii ei. Artemis nu știa cum ar putea să reacționeze, așa că a împins-o pe ființa aia și a plecat spre camera ei.

     S-a așezat pe pat și a încercat să proceseze ce mama dracu' s-a întâmplat, și de ce tocmai ei i se întâmplă toate astea?

KIM TAEHYUNG'S KITTEN ✓ ¹ ˢⁱ ²Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum