Come Back

130 17 29
                                    

Bölüm şarkısı:Justin Bieber Baby
Karol
Sabah üşenerek yatağımdan kalktım ve banyoya gittim günlük işlerimi halledip duş aldım odama dönüp saçlarımı kurutup taradım saçıma çok bişey eklemicem nede olsa sette hallediceklerdi. Dün Mike ile aramızda geöen şeyler çok garipti abimin odasına gittim bu gün evde yoktu stüdyoda olucaktı abimin Justin Bieber ve Selena Gomez ile arkadaş olduna hala inanmıyorum hatta bana bir gün beni onkarla tanıştırıcana söz verdi. O günden beri yerimde duramıyorum odasından bana bıraktığı notu aldım. "Bu gün işim var biliyorsun seninde sete gitmen gerek sana gerekli olan şey aşağıda" yavaşça aşağı indim kahvaltı hazırdı çok güzeldi bu gün daha yavaş slowdum. Bilmiyorum belki dün olan şeylerdendi kahvaltıdan sonra Katja beni aradı bende ona birlikte stüdyoya gidelim dedim o da kabul etti. Dün abim güvenlik ve arabacı tutmuştu arka koltuğa geçerken "Katja'nın evine lütfen..." sokağı söyledim o sırada instahramdan Michael bizim dünki arabadaki fotoğrafımızı yükledini gördüm. O çııkmamıştı.

2727♡ 3727 like 6612 yorumSenin yanında beni fotoğrafa çıkmama gerek yok♡ @KarolSevillaofc

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2727♡ 3727 like 6612 yorum
Senin yanında beni fotoğrafa çıkmama gerek yok♡ @KarolSevillaofc

Bu çocuk çok tatlı bazen tatlılıkta dünya markası oluyor. Abimde bu fotoğrafı paylaşmıştı.

8750♡ 92712 like yorumlar kapalıSabahın köründe soluğu instagramda alan @KarolSevillaofc

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

8750♡ 92712 like yorumlar kapalı
Sabahın köründe soluğu instagramda alan @KarolSevillaofc

Hakkaten saat sabahın körü ve ben instagrama giriyom. Hatta uzun zamandır bu kadar çok giriyorum son olaylardan beri. Araba durunca inip teşşekür ettim ve stüdyoya girdim Katja ve Michael kahkaha atarak konuşuyordu. Nasıl ya?! O benim abimle bu aralar çok yakın ve şimdide sıra Michael'da mı?! Hayır Karol hayır! Sabah sabah noluyor?! Katja böyle bişey yapmaz hem sen onların yakın oldunu biliyorsun ama bu yakınlık böyle bişey değil tamam sakin kıskanıhor musun yoksa sen?!

Katja:Hoşgeldin tatlım *Karol ile sarılırlar*

Michael:Bana yok mu?

Karol:*gülümser*

Michael ile sarıldık ve yönetmen geldi hoşbeş falan çekimler başladı.

Lionel
Michael ve Karol mı?! Onlar çıkıyor muydu? Yok ya böyle bişey olsaydı bize söylerdiler ama ben Cande için endişeleniyorum o so günlerde o kadar üzgün ki. Bu gün Katja ile çekinlermiz var ama ondan önce Cande'nin evine gitmem gerek olayları biliyorsunuz siz zaten. Evin önüne geldim ama içeriden baiırış sesleri geliyordu.

Cande:CAROLİNA'YI HAMİLE BIRAKTINI BİLİORUM!

NE!? Ben şok! Doğru duymamış olabilirim duyduklarıma inanamıyorum böyle bişey olamaz hayır.

Agustin:NAPICAKSIN?! ÖĞRENSEN NAPICAKSIN?! SENDE RUGGERO'DAN HAMİLE KALABİLİRDİN SENİ *****

Oraean koşarak uzaklaştım Carolina'nın evine doğru gidiyordum bir yerden sonra yürümeye başladım ve durdum. Bunu yapmicaktım. Kız yıkılırdı başka bilen var mıydı? Ve ben şu an napıcam? En iyisi hiçbişey olmamış gibi davranmak.

Carolina
Kimse beni takmıyor herkes kendi haytına bakıyor hemde herkes. Telefonu elime aldım Karol Michael ile mutluydu abisi çoktan unutmul gibi kendi işine bakıyordu. Ben kararımı verdim buradan çok uzaklara gidicem ve bebeğime orada bakıcam. Bunun için bu gün bilet sipariş ettim. Gidiyoruz. Buradan çok uzaklara.

Karol
Karol:Hey! Michael bu gün Carolina'nın evine gidelim ve onu bizim eve yerkeştirelim ne dersin?

Michael:Neden sizin ev? Neden bizim ev değil?

Karol:*ukalaca bakar*

Michael:*kollarını önünde birleştirir*

Karol:Sende bizim evde kalabilirsin. *ukala ses tonu*

Michael:Öyle mi? Kafama göre takılabilir miyim?

Karol:Evet *tırnaklarına bakar*

İkimizde kahkaha attık ve sarıldık onun enne gidiyorduk yolda beni Soy Luna'nın yapımcıaı ve yönetmeni aradı (adını bilmedğim için ben uydurucam) Elena Sall ve Mike Lone. Onlar daha doğrusu Bay Mike bizim gerçek hayattaki konularımızı hiç kafaya takmazdı onları dışarıda bırakmamızı ve buradaki olaylara odaklanmamıız söylerdi. Aslında çok haklıydı %1000 haklıydı. Bayan Elena ile çok vörişemezdik ama o Bay Mike gibi işkolik değildi hayat dolıydu birbirlerinin zıttı olmalarına rağmen çok iyi anlaşırlardı. Ve bana Soy Luna 4'ü çekicemizi söylediler!!!!! İnanamıyorum!!!! Zaten biz 4'ü çekicektik ama aramızdaki olaylar çok ağır bastı ve Bay Mike kafayı yedi bize diziyi bitiriceni söyledi adam tam 10000 kez bize aynı şeyi söyledi ama onların kafası basmıyordu. Michael'a sorduğumda beğendini söyledi nede olsa aramızda sorunlar yoktu. Bunu yapmaya Wattpad'de yapılan bir eylemden karar vermişler eylem büyümeye başlamış Soy_Melek aslı bir kullanıcı bu eyelmi başlatmış parasiemprekarol tavla masasyıla Disney'in binasına saldırmış Randomer_The_Mankafa randomla Disney'in binasına saldırmış _Ruggerito_ 5 ay yerde oturmuş ve pop kanseri olmuş bu ne lan? xd sadecelif_ "Sarhoşum sana yollarda al beniiğğğ" diye Valentina'nın kapısına dayanmış. Ve daha milyonlarcası...ne kadar manyak , çılgın ötesi fanlarımız var ve bu beni çok mutlu ediyor :) (çılhın ötesi delidir artık XD)

Karol:Peki ya Ana?

Michael:Sorun yok onunla arkadaş olarak giricez. Hem ben artık başkasına bakıyorum *Karol'a bakarak gülümser*

Karol:Önüne bak! Önüne!

Başkasına bakıorum derken? Bana mı bakıyordu?

Ruggero
Cande'nin evinde birkaç eşyam kalmıltı onları akmaya geldim. Soy Luna 4 mü? Buraya gelmeden önce bana böyle şeyler olucanı söylediler ama biraz düşünmek istiyorum dizi harika ama son olaylar yüzünden biraz soğudum hatta diziye yeni bir baş rol gelicekmiş bu yüzden iki katı merak ettim. Evden bağırma sesler geliyordu kapıyı kırıp içeri girdim.

Küfürbaz Agustin:****** BİR ****** OLDUNUN FARKINDA MISIN?!

Agustin Cand'nin kafasına sandalye atar ve gol! Dermişin Agustin Cande'nin kafasına sandalye attı.

Ruggero:CANDE!!

To Be Continued...

Soy Luna|Kırılan DuvarWhere stories live. Discover now