Karakter Tanıtımı

189 15 5
                                    

Birkaç bçlüm sonra sonunda karakter tanınıtımı oldu bende bu kitabın neyi eksik diyordum.

Karol Sevilla

20 yaşında ekip ile işleri yoluna girsin diye barışmak istiyor başlarda onlara bakınca ireniyor ama zamanla içinde bşeyler değişiyor aralarından en çok Michael ve Katja'yı seviyor Ruggero'dan ona yaptıkları için nefret ediyor. Çok tatlı bir kız. Çok güzel. Justin'in küçük kardeşi.

Michael Ronda

Karol'a aşık onun mutku olması için elinden gelen her şeyi yapmak için hazır Ana ile Katja konusu ve Valentina'nın baskısı ile ayrıldı ama çok tatlı ve iyi kalpli birisi Valentina ile eskiden sevgiliydiler şimdi ise arkadaş en iyi arkadaşları Karol , Ruggero , Valentina ve Carolina çekici ve havalı biri. Yakışıklı.

Ruggero Pasqurelli

Karol'a aşık o da tatlı ve sempatik birisi geçmişte olanları düzeltmeye çalışıyor Cande ile onun için ayrıldı Karol için her şeyi yapmayı göze alır hayatındaki en önemli şey Karol Agustin , Michael ve Katja ile en iyi arkadaş yakışıklı ve biraz ego. Dünyaca ünlü bir sanatçı olmak istiyor ve çok akıllı.

Paul Pasqurelli

Ruggero'nun küçük kardeşi davranış olarak ona çok benziyor onun için her şeyi yapmayı göze alır. Carolina'ya aşık aralarındaki en küçük kişi. Yakışıklı.

Valentina Zenere

Çok güzel ve akıllı bir kız Michael'a ona yaşattıkları için intikam almak istiyor ama sonradan ona yeniden aşık oluyor Karol'dan nefret ediyor.

Carolina Kopelioff

Agustin'e aşık bu bölümler ikisini büyük bir sırrı ortaya çıkıyor çok tatlı ve güzel bir kız Ruggero ve Paul ile çocukluk arkadaşı utangaç biri.

Malene Ratner

Agustin ile sevgili eskiden Ruggero'dan hoşlanıyordu çok güzel ve akıllı biri en yakın arkadaşı Katja Carolina ve Karol'dan nefret ediyor.

Agustin Bernasconi

Ruggero'nun yaptığı hataya düşüyor hem Malena hemde Carolina'ya aşık hangisi ile olucağı sizin isteğinize bağlı yakışıklı tam bir dahi yakında Katja'danda hoşlanıcak.

Justin Dove Striniger

Karol'ın abisi Katja'ya aşık çok yakışıklı sesi çok güzel oyuncu ve şarkıcı iyi kalpli yardım sever sempatik ve akıllı saygılı biridir Karol'ı çok sever ama ailesi ile büyük sorınlar yaşadığı için babasının slyadını kullanmaz bir kaç bölüm sonra ortaya çıkıcak.

Katja Martinez

Web ünlüsü çok güzel ve inanılmaz videolar yapıyor. Justin'e aşık ama arada Agustin var ileride ne olucağı belli değil. Karol ve Lionel ile en iyi arkadaş. Cande'den nefret ediyor.

Candelaria Molfouse

Ruggero'ya aşık sonralardan onsan nefret etmeye ve Karol ile arkadaş olmak isticek güzel biri kötülük yapsada aslında içinde bir iyi yatıyor ama bencildir Justin'e aşık olucak.

Ana Jara Martinez

Michael'dan ve Candelaria'dan nefret ediyor ama onunla iş birliği yapmak zorunda kalıyor. Michael yüzünden kötü.

Jorge Lopez

Ana'ya aşık ama bir türlü söyleyemiyor alçak gönüllü ve cömert birisi olduğu kadar hoş birisi.

Lionel Ferro
Cande'ye aşık oluyor nazik ve cömert birisidir aynı zamanda Katja ile bir Web sitesi var çok çok ünlüler yakışıklı.

Soy Luna|Kırılan DuvarWhere stories live. Discover now