Love Yourself

137 19 0
                                    

Justin Dove
Sonunda artık eve dönebilicem Karol benim biricik kardeşim çok özledim onu 3 yıldır şarkıcı ve oyunculuk kariyerim için Amerika'daydım. Karol bana attığı mesajlardan bir dizide oynadını öğrendim ve ana karakter benim adıma sahip! Biraz mola verip onunla vakit geçirmek istiyorum uzun zamandır oradaydım. Ona gelicemi söylemedim sürpriz yapıcam çok çalışıyorum ve en sonunda eve dönebilicem. Benim sevgilim yok zaten bu konuları takmıyorum biri gelir evlenir gidersin. Şu an özel jetteyim e tabi ben ünlüyüm. Neyse oraya gidene kadar manzaraya bakmak isterdim ama uyukum geliyor.
Karol
Sonunda hastaneden çıktım. Çıkar çıkmaz eve gittim çok yorgundum ben hiç sizin o entrikalarınızla uğraşamam ne Ruggero'su nede Cande'si bu saatten sonra beni 1 gram ilgilenmiyorum. Doktor dinlemem gerektini söyledi bu gün o müzik müsabakasını canlı olarak evden izlicem ben bayılınca ertelendi 1 saat sonra başlicak zavallı Mike beni yanında görmeyi o kadarda istedi ki ama bu aslında benim için bir avantaj Ruggero veya Michael ikisinden birini seçmeliydim. Ağır adımlarla odama geçtim etrafa göz gezdirirken abimle olan çerçeveli fotoğrafımı gördüm. Onu o kadar çok özledim ki bu gün onu tam 6 kere aradım ama açmadı. Tamda o sırada annem aradı.

Annem:Karol? Nasılsın kızım daha iyi misin?

Karol:Evet annecim beni bıraktınız için çok teşşekür ederim sizi çok özlemiştim.

Annem:Kızım lafı mı olur csnım benim istersen bizde kal.

Karol:Yok anne ben iyiyim biraz dinleniyorum zaten yarın iş var.

Annem:Dinlensene kızım ya başına bişey gelirse?

Karol:Anne olur mu öyle şey ya? Hem yıllardır tsrildeyim ben çalışmak istiyorum biraz bu iş benim tutkum.

Annem:Tamam kızım sen bilirsin.

Canlı yayın başlamak üzereydi. Bence ne Ruggero ne Michael kazanacak. Onlar o kadar ünlü değil yinede şansımı denicem.

Karol:Hadi anne baay!

Annemler abimle küs olmasaydı onlarada sorardım uzun zamandkr küsler. Ah abim! O o kadar uysal ve uslu bir çocuktu ki benim uğruma yıllardır ailemle küs onu o kadar özledim ki keşke bu işe saçmalıkları bitsede gelse ama o ğnlü bir star bana olanlardan haberi bile yoktu belki ve ben onu üzmek istemiyorum o benimle gerçekten o kadar çok değerli bir insanki büyükannemden sonra hayatımdaki en önemli şnsan ona bir an önce kavuşmayı istiyorum. Katja instagramda yeni bir fotoğraf paylaşmıştı.

@KatumMartinez

Aylardan ekim ben hala tekim. Ve canlı yayın başlicak çok az kaldı @KarolSevillaofc @MichaelRonda @RatnerMalena @Agusconi @RuggeroPasqurelliofc @Carolioffff @Lionelero ve diğerleir üşendim ilte off!

4571♡ 6272 yorum 6162 beğeni

@afg:O yalnız mı? Hiç şaşırmadım.

@Agusconi:Yapma ya bu zamana kadar değerini bilmeyenler oldu belki.

@RatnerMalena:@Agusconi bu zamana kadar seninle nasıl arkadaş kaldı şaşıyorum. @Carolioffff

@KarolSevillaofc:Katja! Katja! Bende Tuekcell bana indirim yapsın istiyorum ama nerdee? (Aynı ben :x)

Tamda canlı yayın başlamak üzereydi hemen telefonu masaya koydum yatakta uzanıp bilgisayarı açtım evet başlamıştı. Baya uzun bir süre sonra Ruggero çıktı.

Ruggero Pasqurelli

Problamamente

Soy Luna|Kırılan DuvarWhere stories live. Discover now