Karol Kimi Sevecek?

212 23 20
                                    

Medya:Alakasız ama çoooook tatlı.

Michael Karol ve Ruggero'yu öyle gördükten sonra Karol'a çok fazla samimi olmuyordu. Oysa Karol ne dedini bilmiyordu ve o bunu farketmişti ama artık çok geçti çünkü yakında sanatçıların katıldığı bir müzik yarışması olucaktı Michael ile Ruggro'da orada olucaktı Karol hangisine oy vericeni bilmiyordu. Onda katılıcaktı.

-Michael-
Yakında bir diziye başlicam. Adı Kırılan Duvar. Justin Dove rolüne başvuru verdim bunu sadece Valentina biliyor. Karol'a söylemek isterdim ama o Rugge ile çok mutlu buna ihtiyacı yok heralde yinede beni desteklemesini ve yanımda olmasını isterdim ama artık sadece arkadaşız. Telefon çaldı arayan Valentina'ydı.

Merhaba Mike sadece sana başarı dilemek için aradım istersen yanına gelebilirim bu gün/Aslında biliyor musun bu çok iyi olur\Tamam o zaman yarım saat donrs beni al/Tamam

Birinin destegine ihtiyacım var. Gerçekten yanımda olan birinin. Bu gün seçmelere gidicem.

-Ruggero-
Evde Cande ile oturmuş televizyon izliyorduk birden bire ne oldunu anlamadan kavga etmeye başladık ben ayağa kalktım kumandayı koluna atıcakken yalnışlıkla yüzüne geldi o da benim kafama fırlattı en sonunda dışarı çıktım çok geçmedem bu olay herkese yayılmıştı açıklama yaptım ama sadece biraz yavaşlatabildim. Neden kavga ettimizi biliyorum çünkü yakında ayrılıcaz. Ama bunu bir türlü kabullenemyior ve her şey için bana yükleniyordu. Karol'a kendimi affettirmeliyim o benim tek gerçek aşkım. Bu gün stüdyoya prova yapmaya gidicem bu olaya katılmak benim için çok iyi olucak.

-Karol-
Provaya tam vaktinde geldim yönetmen ile el sıkışıp rol arkadaşlarımı tanıttı.

Yönetmen:Amy rolünde Evie Handerson son olarak Justin Dove'da da-ha! İşte geldi! Tam 5. Kez seçmelere katılıyor az önce sesinide dinleyince onu almaya karar verdim.

Baktığı yere bakınca neredeyse bayılacaktım.

Karol:Mi-Michael?!

Michael Valentina ile gülüşüyordu beni görünce o da çok şaşırdı. Çok tesadüflü bişey bu. Sessizliği bozan Yönetmen oldu. Yani Franklin Young.

Y:Tamam! Tamam! Herkes işinin başına makyözler! Makyaj , kostümler ve kamera! *ellerini birbirlerine vurur*

Ani bir harekerle bacaklarım bana ihanet etti ve ona doğru koştu ben durunca o da bana adım attı ve sarıldık.

Michael:Seni özledim.

Karol:Ben daha çom Simon.

Michael:*Güler*

Valentina:*Sahte öksürük*

İkimizde ayrıldım makyajımı yaparlarken yönetmen ile stajyeri konuşurken duydum.

Y:Hem insankae Karol'ı ve Michael'ı yeniden bir arada görmeye bayılıcak James! Hem onlar bu roller için uygun tek katılımcılar.

S:Haklılık payınız var.

İnaanlar Ruggarol görmek istiyor. Ama bu arlar bana Micharol daha farklı daha güzel geliyor belkide onunla daha çok takıldımız içün insanlar çıldırmış gibi Micharol fotoğrafları paylaşıyor. Hem o çok tatlı biri neden olmasın ki? Bir çok sebepten dolayı ama bu sebepler bana küçük sebepler olarak geliyor bazen. Yinede olmak istemiyoruz o başkasını seviyordur belki.

Soy Luna|Kırılan DuvarWhere stories live. Discover now