"Özür Dilerim"

317 36 35
                                    

Medya:O ne biçim tip? XD XD XD

+Kimse'nin Gözünden+
Karol evinin içinde dolaşıyor arada birde camdan dışarı bakıyordu. Evet Michael'dan nasıl özür dilerim diyr düşünüyor. Düşünüyor. Ve düşünüyor. Ama aklına hiç bişry gelmemişti.

Karol:O bencil insanşar hayatımı mahvetti! Onlar yüzünden hiç bir şey yapamıyorum. Heleki Ruge. Onun için ne ladar göz yaşı döktümü bir ben birde Allah biliyor.

En sonunda koltuga oturdu. Gözlerini kapattı ve derin bir nefes aldı ve odasına gitti çantasından eline iki fotoğraf aldı.

 Gözlerini kapattı ve derin bir nefes aldı ve odasına gitti çantasından eline iki fotoğraf aldı

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

(Arkadaki kim? Bu hikayede Cande olucak ama bende kim oldunu bilmiyorum.)

Karol:Hoşuna mı gidiyor Ruggero? Kalbimi kırmak sana bu kadar mı iyi geliyor? Al işte biricik sevgilin bize bakıyor. Seni affetmek istemiyorum ama affetmek için o kadar bahane arıyorum kii.

Karol öbür fotoğrafa bakar.

Karol:Bu na lan?! Valentina bana mı sulanmış?! Tövbe tövbee! Bir duygusal anımızıda bozmayın bee!

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.


Karol:Bu na lan?! Valentina bana mı sulanmış?! Tövbe tövbee! Bir duygusal anımızıda bozmayın bee!

İki fotoğrafıda üzgünce ve gözlerini kapatarak bakar ama sonra sinirle iki fotğrafı yırtar en sonunda bilgisayarın başına geçer ama birden bire Youtube'dan çok fazla bildirim gelir Karol onları açtıgında dikkatini çeken bir tane olur eski arkadaşları canlı yayın yapıyordu ama onu çagırmamışlardı.

Karol: BU NE LAN?! SİZE NOLUO GÖRGÜSÜZ KÖPEKLER ANA KARAKTER BENİM!

Karol şaşkınca canlı yayını izlemeye başlar.

Agustin:Evet bence ekip tamamlandı.

Ruggero:Bencede.

Karol:YA NASI YA?! BİDE SİZDEN BENİ AFFETMENİZİ İSTİCEKTİM BİDE! TAMAM KABUL EDİYORUM BENDE HATALIYIM 2 KERE DÜ İÜNEBİLİRDİM AMA SOY LUNA ÖZEL CANLI YAYINA ÇAGIRMAMAK NE LAN?! BİRDE OLGUNUZ DİYORSUNUZ!

Michael:Hayır Karol nerde?

Agustin:Ne? *güler*

Michael:*gülümser* Hayır yanii anlamıyorum ana karakter o.

Aslında izleyiciler anlamasın diye kavga ettiklerini saklıyorlardı. Karol izledikçe daha çok şaşırıyordu Michael ona neden böyle davranıyordu ki? Karol sadece Michael için üzgündü sadrcr onunla barışmak istiyordu sadece onunla arkadaş kalmak istiryordu.

Karol:Seni tanıyamamışım Mike.

Malena:Tamam hemen onuda bağlicam.

Valentina şaşkınca Michael'a bakıyordu Ruggero şaşkındı ama bunu gizlemek için sürekli telefona bakıyordu çünkü o da Karol'ı özlüuordu ona yaptıklarını böyle kapatabiliceni sanıyordu. Cande ile. Gözlerinde umutla bakıyordu ekrana (bu arada bunlar bilgisayarlardan konuşuo.) Karol'dan özür dilemeyi o kadar çok istemişti ki. En sonunda elleri başında birleşti ekrana "Gel artık Karol" der gibi bakıyordu.

-Valentina-
Aptal Michael beni bırakıp arkamdan Ana ile sevgili olup sonrada Karol'a kaçamazsın bunu sana gösteririm. Dünyanı başına yıkarım taş üstüne taş bırakmam ama seni Karol'a yar etmem no ona nede Ana'ya bana yaşttıklarının aynısını yaşicaksın Michael seni önce kendime aşık edicem ve aşkımdan yerinde duramayınca seni göklere kaldırdıgımda yere fırlatıcam ve yaşamak istemiceksin! Seni mahvedicem Michael Ronda. (Ambar iddalı konuşuyosun)

Katja:Merhaba çocuklar daha yeni bağlandım :) Karol nerdr?

Michael:Birazdan geliyor.*smile*

Lionel:Karol ile konuşmam lazımdı iyi olur.

Karol bağlandı çok şaşkın bakıyordu bize sanki Karol degil Luna'ydı.

-Karol-
Gerçekten beni canlı yayına bağladıklarına inanamadım. İlk başta yüzlerine bakamadım ilerleyen dakikalarda bakmaya alıştım.

Diğerleri:Merhaba Karol! *el sallarlar* (Valentina dahil)

Karol:*hafif gülümser ve el sallar*

Lionel:Karol neden beni takiptan çıktın ve Agustin'le Chiarra'yı takibr aldın? Karol bu bir oyun mu?

Herkes cevabımı bekliyordu ki bana merakla bakıyorlardı.

Karol:Seni takipten çıktımın farkında degildim Lio özür dilerim sonradan onları takip ederken senin yoklunun farkında degildim. Arkafaş mıyız?

Lionel:Arkadaşız :) ama takibe almayı unutma.

Karol:Tabii kii.

Ruggero bana çok farklı bakıyordu.

Agustin:Malene bize biraz rolünden bahsetmek ister misin?

Ve Agustin kavga çıkmasını  engellemeye çalışıyor?

Malene:Tabii. Delfina aslında çok çok kötü bir kız degil sadece Ambar'a ayak uyduruyor ama aslında o da kötü bir kız. Jazmin ve Ambar ile en iyi arkadaş...

Buradan sonra Malene'yi duyamadım Ruggero gözlerime çok derin bakıyordu ben anlamsızca gözlerine bakıyırdum. En sonunda gözlerimi ondan ayırdım ve Michael'a baktım. Malene'yi dinliyordu. Aralarından rn çok onu seviyorum o çok tatlı hoş ve iyi kalpli. Tam olarak 1 saat sürdü bu canlı yayın bitince hemen Michael'ı arardım.

-Michael-
Tam bilgidayarın başından kalkıcakken Karol'ın görüntülü aramasını gördüm. Çok şaşırfım ve hiç düşünmeden çağrıya cevap verdim.

Michael:K-Karol?

Karol:Michael. Beni canlı yayına aldıgın için teşşekürler aralarında  çok çok iyi şeyler hissettigim tek kişisin.

Michael gülümsedi ve bir süre yere baktı.

Michael:Ne demek? N-nede olsa s-sen baş ro-rolsün.

Şimdi birbirimize bakamıyorduk ama o kadarda zor olmamalı.

Karol:Michael.

Gözlerimin içine baktı.

Karol:Özür dilerim.

O an herşey bitmişti. İşte Karol ile aramızdaki duvar kırılıyordu.

Michael:K-Karol sana çok kötü şeyler yaptım bende özür dilerim seni her zaman sevicem.

İşte duvar yıkıldı artık bir köprü oluşuyordu. Onunla benim aramda artık bir bağ var. Şimdi sadece ona sarılmak istiyorum.

Selamın Aleyküm. Şimdi size bir eşy sorucam. Kitabımı gerçekten seviyor musunuz? Bence ben kitapları düzgün yapmaya çalıştıkça kitaplar batıyor. Umarım bu da öyle olmaz çünkü bu kitaba çok önem veriyorum. Neyse bysssss!~♥

+7 oyda yb

Soy Luna|Kırılan DuvarOnde as histórias ganham vida. Descobre agora