Neler Oluyor?!

182 23 6
                                    

???
Karol'a verdigim zarftan sonra gizemli bir konuk benimle konuşmak istedi. Böyle şeyleri genelde kabul etmem ben sadece onunla aramızı iyi yapmaya çalışıyorum bu işi şantajdan başka bir şekilde yapamazdım. Bu o seçim videosu gibi bişey eğer istediğin şeyler varsa gözden çıkarabileceğin  şeylerde olmalı. Mesela Carolina mı? Malene mi? Çabuk seç hemen! Hadi! Gaston mu? Lionel mi? Seç hemen! Chiarra mı? Agustin mi? Bitti! Tamamız. İşte benimde Karol'a yaptığım buydu ama şu an Malene ve Carolina'nın arasında belkide ona bişey planladılar ama farkında değil. Ben şu anda olayların merkezinde olmak istiyorum 1 saat sonra her şey başlicak amaaaa bu değerli kişi bekliyor beni.
"Neredesin sen?!" "Pardon hanımefendi ama bizimde önemli işleeimiz var." "Çocuk oyunun bştmedş mi daha?!" "Hayır. Araya Katja'yıda sokmayı planlıyorum." "Bu beni iglendirmiyor sen bana son olayları anlat Mike napıyor? Valentina ile mi?" "Bence o kimseyi sevmiyor." Bence mi? Hayır yalan söyliyorum o da doğruları bilmek istiyor ama bende milyonları ve Karol'ı ben bir profesyönelim. "Fiyatın ne?" "1 milyon" "Anlaştık." " Michael Karol'ı seviyor ama Valentina onunla olmak istiyor çünkü intimamını almak istiyor. Hevesi kursagında kalmış desene. En önemliside ne mi? Ruggero ve Cande ayrılıcak son olarak Karol kimseyi sevmiyor ve ekiple baya iyi anlaşmaya başladı. Barışmadığı kişilerde var ama bu iş oldu olucak hem zaten bir iş geldi ona devamıda vardır." "Güzeeel , güzeeel. Michael. Ona neler yaşatıcamı bilmyor bu aralar ne kadar acı çektini biliyorum onun cigerini bilirim ben. Bunun karşılını alıcaksın. Neider."
+Karol+
Biz bu yarışma şeyisine geldik geldikde kendimi şu an hiç iyi hissetmiyorum bide Carolina ile Malene'nin ortasındaydım Malene benden laf almak istiyor gibiydi çünkü Carolina'ya çok fena bakıyor.

Karol:Caro? Bu kıza istedini ver yoksa o bizi yer.

Carolina:Yapamam Karol. Benim Agustin'den bir çocuğum var.

İşte o an şok oldum. Ellerim titriyor yerimde duramıyordum Agustin'in bunu yapabiliceni hiç aklıma getirmemiştim sesleri zor duyuyordum.

Carolina:Karol? İyi misin?! KAROL?!

Malene:KAROL?!

Her yer kap karanlık olmuştu gödrigim son şey ayağa kalktığım ve yere katamı vurduğumdu.

■Ruggero■
Karol?! O-ona nolmuştu?! Seyirciler arasında gözüm ona çarptı bayılmıştı hemen yanına koştum.

Ruggero:KARROOLLLL?! HEMEN AMBULANSI ÇAĞIRIN AMBULANSIIIIIIIII! KAROOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!!!

Yanına yetişmek için daha önce hiç koşmadğım kadar hızlı koştum onu kaldırıyorlardı sedyeye aldılar Carolina ağlıyordu Male ise sürekli bağırıyordu Karol ona bişey olursa naparım ben?! Kendimi asla affetmem o benim yaşama gerekçem. Ambulanaa yakını olarak ben ve Caro girdik.

Ruggero:Carolina ona noldu?!

Caro:R-R-R-Rug-g-ger-r-ro...

O da konuşamıyordu.

Ruggero:O iyi mi?! Noluyor?! Lütfen yardım edin yalvarırım!

-Sakin olun sadece ani bayılma var bu çok büyük bişey anlamına gelmiyor.

Uyandığımda Karol'ın elini tutmuştum. Hastaneye gelmiştik doktordan gizlice yanındaydım şu anda beni görmemelilerdi anlınına öpücük kondurup çıktım ama Michael oradaydı o kadar çok çok endişelşydi ki çıldıracak gibiydi sürekli saçlarını tutuyor dolaşıyordu balka bişey daha biliyordu sanki camdan sürekli Karol'a bakıyor yerinde durmuyordu ve sürekli adını sayıklıyordu bende onu aklımdan çıkaramıyordum herkes gelmişti.

Michael:Ruggero o iyi mi?!

Ruggero:Bilmiyorum Michael.

Herkes onun için çok endişeliydi şu an ameliyata girdi hemen çıkan hemşireye durumunu sorduk o sırada ailesi geldi.

Hemşire:Hastamızın beyninde timör var.

O cümleyi duyduğum an yere yıkılıdım Michael ellerini başına koydu sonra yere çömeldi dudaklarım titriyordu agzımdan  sadece onun adı çıktı. Karol.

K. Babası:KIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMM!!!!!!

Karol'ın annesi bayıldı babası ise benim yakama yapıştı.

K. Babası:NAPTINIZ SİZ KIZIMA?! NEDEN ONUN HAYATINA GİRDİNİZ?! AŞAGILIK İNSANLAR!

Yüzüme yumruk attı ama hissetmedim. Çünkü haklı. Ben Karoli için bir hatayım. Ben yere düştüm beni kaldırdılar güvenlik geldi ama ben elimle dur işaret yaptım içeri gazeteciler girdi ınları çıkartıyorlardı bir tanesi hala direniyordu.

G:Bay Ronda şu an ne hissediyor sunuz? Bay Pasqurelli Bayan Sevilla ile ilişki yaşadınız doğru mu? Ona noldu?

Michael öylece yere bakıyordu sonra güvenliklerin arasında çıkışa doğru koştu. Burnumdan kan geliyordu Chiarra burnuma peçete tutuyordu.

Katja:İyi misin?

Ruggero:Karol iyi olana kadar iyi olmicam.

-Katja-
Agustin ve Carolina hiç ayrılmıyordu sürekli gizlice konuşuyorlardı çok garip. Agustin hepimize su almaya gitti Karol'ın babasına sakinleşmesi için uyuşturucu sıktılar annesini hemşireler götürdü Ruggero yarı baugındı Michael ise koşarak gitti Lionel onu aramaya gitti. Allah'ım! Hayatımda hiç bu kadar kötü bir gün geçirmedim. Karol noldu acaba? Tamda o sırada doktor dışarı çıktı.

D:Hastamızı acil ameliyata almamız gerek yoksa ölebilir.

Hekes sustu. Hiç kimse bişey söylemiyordu kas katı kesildik hiç bişey yapamıyorduk Ruggero elini yumruk yapmıştı Karol'ın olduğu odaya sürekli doktorlar geliuor Allah'ım noluyor?!

Jorge:Karol'a noluyor?

Hemşire:Hastayı kaybediyoruz! Koşun! Koşun!

-Michael-
Karol. Karol on yardım etmeliyim Karol! Hastaneden koşarak çıktım ona iyi gelicek şeyin ne oldunu biliyorum. Kapıyı yumruk yağmuuna tuttum.

Adam:B.Ronda?

Michael:Çekil önümden!

İçeri girdim hemen odama çıktım Karol bana geçen hafta onda kalırken küçüklüğünde bazı hareketleri yapamadını ancak kendini zorlarsa yapabildiğini söyledi. Bu yüzden bende ona iyi gelicek bişey var.

Sizden bu bölüm için 12 oy ve 4 yorum istiyorum çünkü bölüm çok uzundu. 847 kelime.

Eveeeet bir bölümün daha sonuna geldik. Bu bçlüm baya ekşınlıydı Karol'a nolucanı bende merak ediyorum acaba öldürsem mi? Ama ben ona kıyamam ki *gözlerini kaçırır*  yada kıyar mıyım? *physco smile*

Okuyucu:NOLUYO LAN?!

Şaka şaka ben ona kıyamam ama nolucağı hiç belli olmaz Michael ne getiricek sizce? Yorumlara yazın çünkü bende ne getiriceni bilmiuorum klişe olmasın diye yazdım :D neyse peki sizce bu olanlardan sonra Aguslena nolucak? Oralar çok karışıcak söyliyim neyse hoşçakalın Soy Luna ve Fnaf'la kalın.

Soy Luna|Kırılan DuvarWhere stories live. Discover now