Film İşi!

289 31 71
                                    

Medya:Matteo'nun suratı surat degil. Deliler ya. Öcü Matteo. Luna'da az eşşek degil XD XD XD ruh hastaları. Pis namussuz... şaka şaka! Bu şaka çok eğlenceli neyse. No empty yes episode.

-Karol-
Michael ile oturmuş pamuk şeker yiyorduk. İlk defa birinden özür dilemek bu kadar iyi hissettirdi. Yinrde anneme hak veriyorum o asla benim ekiple bir yerlere gitmemi istemezdi ama ben naptım? Ruggero ile gittim. Çünkü kalbimi kırıcak kişiye aşıktım ve bunu kimse bilmiyodu. Kutudan çıkan şeyi sakladım. Ne mi çıktı? Eve gidince göstericem.

-Michael-
Karol. Sen bir melektin. Her zaman yanımda olan tek arkadaşımdın ve ben srnin kıymetini bilemedim. Pamuk şekeri nasılda ayı gibi yiyor. Çok tatlı. Sol kolumh omzuna attım ve eğilerek yüzüne yaklaştım.

Michael:Kış uykusu için hazırlık mı yapıyorsun.

Karol:Michaeeeelll! *güler*

Michael:Tamam tamam.

Sonra geriye yaslandık benimki daha var ben ondan önce almama rağmen Karol'ın ki nasıl bitti lan? Neyse bu şeker işi beyin yakar.

-Valentina-
Michael ve Ana'yı ayırmayı başardım. Ona Michael'ın nedrn hiç onun istedini yapmadını söylememin bu kadar şey açıcanı düşünmezdim kolay oldu ama yinede işime gelir. Michael ve Karol'ı gördüm. Bsrıştıklarınıda görüyorum. Ama Mike'ın ağlamak için yaslanması gereken bir omuza ihtiyacı var o omuz benimki.

Valentina:Merhaba çocuklar. Umarım bölmüyorumdur.

Karol:Böldün. Tam öpüşücektik.

Karol&Michael:*kahkakha atarlar*

Michael:Merhaba Valu. (Havlu)

Valentina:Merhaba.

İksinin arasına oturdum.

Karol:Kucama otursaydın.

Michael:Bu gün gülmekten gebercem!

Valentina:Hmhm. Belli oluyor canum Ana ile ayrılır ayrılmaz her şey yolunda gibi.

Michael bir anda sustu puslu ve yorgun gözlerle uzaklara baktı. Karol nasıl farketmez?! Bütün gece ağlamıştı Karol nasıl farketmez?!

-Karol-
Nasıl farketmem!? Bu kadar bencilmişim! Kendi sorunumdan onun bütün gece ağladını farketmedim! Zavallı Mike. Arada sessizlik oldu ben kalkıp yanına oturdum ve ona sarıldım. Gözleri dolmuştu. Sonra Valentina'da ona sarıldı.

Michael:İyiki varsınız.*hıçkırır*

Valentina:Ne demek? Sen bizim için çok değerlisin.

Son 2 kısmını bastırarak söyledi bu kız yine neyin peşinde?! Mike'ı ona yedirmem!

İç Ses:Karol? Kıskandın mı?

Hayır neden kıskanim? O benim kankim.

İç Ses:Ama bana öylr gelmedi daha yapıcak bir ton işinde var. Neden buradasın?

Sadece arkadaşım! Vicdanımız yok mu?! Yazık degil mi sevgilisinden ayrılmış! Hrm Valentina ona bişey yapabilir!

İç Ses:Hmhm. Sen degil misin Mike çok yakışıklı diyen.

Sus lan! Sanane!

Valentina:Merak etme demekki sana göre bir kız degilmiş.

Michael:Saol Valentina. Senden bunu beklemezdim eski sevgilimin yenisinden ayrıldımda bana yardın etmesimi sen çok hoş birisin seni böyle bilmezdim.

(Bende. Çünkü Valentina'yı yakından tanımıyom. Ama bence o iyi biri ve Ambar'a benzemiyor)

Michael ona sarıldı Valentina'da ban baktı. Ne bu şimdi? Aşk aş üçgeni? Almiyim canım benim işlerim var.

Karol:Michael bu gece bende kal istersen bende konuşuruz şu an gitmrm gerek.

Michael:*burnunu çeker* Saol Karol ama gelemem.

Koluna sinir bozucu şekilde dokunmaya başladım.

Karol:Hadi! Hadi! Hadi! Hadi! Hadi!
Hadi! Hadi! Hadi! Hadi! Hadi! Hadi!

Michael:Tamam! Tamam! Tamam! Gelicem! Grlicem! Grliceeeemm! *gülümser*

Bende Valentina'ya baktım. Al sana!
Karol:Görüşürüz.

Eve doğru taksi çevirdim. Grlince içeri girdim. Öğrenme zamanı. Kutunun içinde çok gizemli şeyler vardı aynı zamandada film teklifi gibi bişey. İçinden bir not çıktı aslında buna şaşırmadım korktum ama bu nottan sonra size beni şaşırtanı söylicem.
(ŞİMDİ BURADA KAM-PAN-YA VAAARR! Mektupta yazanların hepsini İspanyol'ca ya çevirene ödül olarak bütün kitaplarını oylicama söz veriyorum çünkü canım istedi)

Sonsuza kadar idolüm olucak kıza;
Merhaba Karol. Sana yaptıgım her şey için çok özür dilerim. Sana karşı o şeyleri yapmamalıydım özür dilerim hrmde çok onlar bizim özel konuşmamızdı basına vermemliydim senden bin kez özür dilerim seni her zaman çok sevicem. İyiki varsın hrp güçlü kal Michael ile barıştın ama daha önünde bir sürü yol var ve bende sana yardım etmrk istiyorum. Bu fotoğraflar işine yaricaktır bu sayede bir kaçı ile barışabiliceksin ve senin için bir film işi ayarladım.
♡~sevgilerle

Eski Bir Dost

İşte bu biraz korkutucu ama fotoğraflar... Agustin ve Carolina'nın öpüştügü foğraflar. O Malene ile çıkıyordu. Ama şimdi yaptığı. Ve bir film iş teklifi var. Dizinin adıda Kırılan Duvar. Justin Dove adında lise öğrencisi bir çocukla ilgili. Orada bir kız ile tanışıyor kızın adı Amy. Birliktr çok güzel şeyler yapıyorlar ama Matheus adlı bir çocuk ile sevgili oluyor ve Dove'da farketmeden Amy'yr aşık oluyor. Aslında Dove bana Simon'u Matheus Matteo'yu Amy Luna'yı hatırlatıyor. (Karol kafayı yemiş hiç benzemio bir kere XD) Daha çok Simon'un baş rolde oldugu versiyon gibi ve olaylar Justin'in Arjantin'e gelmesi ile başlıyor. Teklifi kabul ettim hakkında filmin Yönetmenine  bir mesaj (702 kelime) attım. Crvap beklerken son olarak şunuda eklicem. Bu gizemli kişi şantaj ilr iş yapıor ama brnim için yaptıgı bu film tekifi için teşşekür edicem ona.

Soy Luna|Kırılan DuvarWhere stories live. Discover now