İmkansız Hayaller [Micharol]

135 17 37
                                    

Medya:Paul

Michael
Canlı yayını bir süre daha devam ettirdikten sonra kapattık şimdi konuşucaz çok heyecanlıyım aww.

Karol:Evet sonunda konuşabilicez. Biliyorsun uzun zamandır konuşamıyorduk bu iyi oldu.

Michael:Evet.

Karol:Aslında ben sana dile getiriemicem bir şekilde bişeyler-

Tamda o sırada bilgisaayr bildirim yağmuruna tutuldu gelen mesajlar Ruggero'dandı bilgisayarı kapatıp geri oturdum.

Karol:Kimmiş?

Michael:Önemli değil.

Karol:Tamam. Şeyy acaba bu akşam bir yerde yemek mi yesek?

Michael:Nasıl?

Karol:Anlatamadım mı?

Michael:Gel buraya.

Karol ile sarıldık sonunda sevgiliyiz olucaz! Başardım! Benim yapamadımı o yaptı. Artık hiç bişey aramıza giremez. (Mi?)
Sonra yayına gelen yorumları okumaya başladık. Ve evet tahmin ettiğim gibi Ruggero'nun abuk subuk yorumları vardı. Bir süre daha kaldım ama abisinin gelip ona burada olduğum için bana kızacağı aklıma geldi bu yüzden direk evden çıktım.

Karol:Hoşçakal Michael.

Karol ile vedalaştık. Arabaya bindiğim an telefon çaldı. Arayan Katja'ydı.

Alo?/Merhaba Mike Karol'a söyle bu akşam birlikte şu Soy Luna 4 işini konuşucaz\Ta-tamam görüşürüz/Bye

Bu akşam mı? İyide bu akşam Karol ile yemeğimiz vardı. Belki davetten sonrasına erteleriz. Karol'ı aradım ve olayı anlattım.

■Ruggero■
Şu an Cande karşılıklı ile oturmuş tartışıyorduk. İlişikimiz hakkında Karol'ı da çok fazla seviyorum ama Cande'de ayrıydı benim için. Herkes neden sürekli şu birliktelik olayını konuşuyor? Herkes sapıtmış. Daha fazla dayanamadım ve odadan çıktım. Gruba bu akşam buluşucamıza dair mesaj gelmişti bu akşam olayları netelştircektik yeni bir sezon çekip çekmicemiz hakkında. Dışarıda dolaşıyordum ve bil bakalım kimi gördüm ve yanına oturdum? Valentina.

R:Burada napıyorsun?

V:Martılara simit atıyorum.

R:Katılabilir miyim?

V:Tabi.

Elindeki simitten bir parça kopardı ve bana uzattı bende martılara attım. Şu an elimizdeileri kaybedişimizim şerefine simit atıyoruz. (Nişan atar gibi) Karol'a bir kere sarılsam yeterdi o bir ışık gibiydi (pırıl pırıl) etrafındakilere ışık saçan bir yıldız! (Allah sahibine bağışlasın)

Karol■
Çok heyecanlıyım bu gece Michael ile yemek yicez! Çıkma teklifi gibi bişey ama tam olarak öyle değil. Artık kara verme zamanı seçim yapmalıyım biliyorum ikisinide seviyorum daha doğrusu seviyordum. Ruggero'yu sevmiyorum o bana ihabet etti Michael bana böyle bişey yapmaz. Onunla olduğumda her şeyi unutuyordum hemde her şeyi. Ondaki ışığı görmemk için kör olmak lazımdı o da bana aşıktı. Sanırım. Yani benşm yanımdayken sürekli elleri terliyor ve kekeliyor saçmalıyor. O bana aşık. Ve bende ona aşık oldum. Ruggero bana bunları yaparken hiç beni düşünmedi ve bende onu düşünmicem ondan intikamımı almama az kaldı. Hepisnden intikamımı alıcam artık eski Karol yok. Arık sadece intikam için onlarla konuşıcam benim yakışıklı Michael'im hariç ve Katja'lar. Akşama daha vardı abimden nasıl yırtıcaktım? O da başkası ile yemeğe gitsin! Buldum! Koltukta bilgisayar bakarken masadaki telefonunu yavşaça ve sessizce aldım (bir ninja gibi!) Çaktırmadan yukarı çıktım ve Katja'yı aradım.

Alo? Katja! Ben Karol! Bu gece bi işim çıktkda sende abimi dışarı çıkarıcaksın kızım Michael'a açılıcam!/Neğğ?! Çüş ne ara?!\Ben sana ayrıntılı bir şekilde anlatıcam/Tamam saat kaç gibi ariyim?\20'de çıkar hadi sen yaparsın/Tamam şimdi bana anlat başka bir işin yoktur diye düşünüyorum\Tamam aksigpn olsun diye abimden aradım şimdi kendiminkinden ararım ciao adíos

Telefonu mutfak masasına koyup kendi telimden Kat'i aradım ve bütün olanları anlattım işte. Şimdi yukarı gidip elbise seçme zamanıydı. Restoran çok şıktı ama ben daha şık olucam. Restorandan içeri giridiğimde herkes bana bakıyordu. Rezerve olan masaya oturdum garson yanıma geldi bişey isteyip istemedimi sordu bi sütlü kahve aldım ve Michael'ı beklemye başladım zaten garson gittiğinde geldi o da çok şık olmuştu.

M:Beklettim mi?

K:Hayır bende yeni geldim.

M:Garson!

O sipariş verirken ben ona bakakaldım o da bana bakıyordu çok yakışıklıydı (x.x what is the amaçç????)

M:Eee?

K:Ne eee?

M:Beni sıradan konular için sıradan bir kafeye çağırırdın ama kesin özel bişey oldu.

K:Evet. Konuya bodoslama girmek istiyorum zatrn söyleyebilicemi pek sanmıyorum ama-

Tamda o sırada garson geldi! Bismillaaahh! Yaw biz neden hiç birlikte konuşamıyoruz?! Garson gitti.

K:Michael sürekli bişey oluyor ve ben artık bıktım sana söylemek istiyorum. Ben. Beeen. Şeyy. Ben sana aşık oldum! Bak bana o vözle bakmıyorsun ama eğer kabul ermessen ark-

M:Ah Karol sende mi? Bende sana aşığım.

K:Ci-cidden mi?

M:Evet seni seviyorum.

K:Emşn misin? Ruggero ile olanları biliyorsun hstta bir keresinde öpüşürken yakalamıştın bizi.

Michael elimi tuttu gülümsüyordu.

M:Sorun değil Karol sen benide biliyorsun ama sen benim gerçekten sevebilicem tek kişisin. Aşkım.

Aşkım? O my god! Michael beni seviyor artık ölebilrim hayır ölmicem ölmek istemiyorum bu ömrimde başıma gelen en güzel şey. Ama dur! Tam mutlu olucakken kaşlarımı çattım ve elimi çektim.

K:Karen denen kız?!

M:Ah Karol onunla sadece filmlik bir işimiz var tatlım biliyorsun benim gözüm senden başkasını görmez.

K:Umarım.

M:Demek öyle?

K:Öyle.

M:Tamam bu ilişki yürimez.

K:Yolda bile kalır.

Bir süre sessizlik oldu. Galiba bu bir veda? İkimizde oturdumuz yerden gülme krizine girdik çok manyaktık! Sadece şaka yapıyorduk masadan kalkıp sım sıkı sarıldık.

K:Seni asla bırakmicam.

M:Bende.

Ayrıldık ama yine çok yakındık ve dahada yakınlaşıyorduk en sonunda arada hiç mesafe kalmadı (öpüştüler işte anladınız XD)

Selam gençlik! Bölüm nasıldı? En sınunda kararımı verdim Micharol yağıcam çünkü çok fazla Ruggarol/Lutteo kitabı var ve ayrıca artık Ruggarolcu olup olmayasım geliyor insan Ruggero'dan soğuyunca Ruggarol'danda soğuyor yinede imidi kesmicem ben yinede Ruggarol'un gerçeklini öğrendik değil mi? Her neyse neden 20 oy gelmiyor? Bari buraya kitabı okicak kişileri etiketleyin.

Soy Luna|Kırılan Duvarحيث تعيش القصص. اكتشف الآن