Same On You

137 20 19
                                    

Medya:Michael Malena'yi saçlarından başlayarak yiyor XD bu bölümden sonea Micharol ve Aguatina buda bugünün son ybsi
Yazar
Justin içeri girdi ışığı yakmadan yukarıçıktı Karol'ı kontrol etti hala yatıyordu bunu görünce huzurla odasına gitti üstündekileri çıkartıp rahat şeyler giydi yatağını hazırlayıp bodoslama yatağın daldı tam yatıcakken yeni mesaj geldini fark etti.

Katja:İyi geceler :)

J.Dove:Sanada :)

J

ustin bu konuşmaya gülerek bakıyordu Katja'nın instagramına bakmak için instagrama girdi ama girer girmez ana sayfada Karol ile ilgili haberleri gördü.

@ÜzgünTim
" "Ünlü oyuncu ve şarkıcı Karol Sevilla beyninde timör olması nedeniylehastanye yatırıldı hastanede Soy Luna dizisi oyuncuları ona yardıma gelmişti ailesi bunu görünce çok sinirlendi babasına sakinleştirici verildi annesi ise bayıldı. Seçilen bazı sanatçılar için düznlenen yarışmada seyirciler arasında bayıldı ve hastaneye kalktı ameliyat başarılı bir şekilde sonuçlandı..." Bu haberi ilk duyunca ben *üzgün ve korkmuş emoji* peki @JustinDove2015 nerde? İnsan hiç ni endişelenmez? Yazıklar olsun."

141♡223 beğeni 664 yorum

Justin bunu görür görmez yatakta ayağa kalktı şaşkınlıkla etrfa baktı neredeyse koşar adımlarla Karol'ın odasına gitti ışığı açtı ve sessizce yanına oturdu. Bir süre on baktıktqn sonra saçlarını okşadı.

Karol:Dove kes şunu , burada uyumaya çalışıyorum.

Sesi uykuluydu Justin yanağından öpüp üstünü örtrü ve şığı kapatıp çıktı.

Karol
Sabah kalkıp tuvalete gittim aşaıdan krep kokuları geliyordu Dove yine döktüemüş! Helal! Koşarak aşağı indim neredeyse düşiyordum.

J.Dove:Hop! Hop! Hop! Yavaş! Yavaş! Yavaş!

Masa çoktan hazırdı ve Pankek'de vardı. Allah'ım bayılırım! Ben hemen tıkınmaya başaldım Dove bu hallerime alışıktı bana bakıyordu.

J.Dove:Kızım boğulucaksın yavaş ya lan!

Evet o haklı hızımı %1 azaltabilirim ama ölüceksem bunların elinden ölim be! Abim asilcr yemeye başladı.

J.Dove:Bana söylemek istediğin bişey varmı?

Karol:No gobo?

Dove telefonunu bana gösterdi.

@ÜzgünTim
" "Ünlü oyuncu ve şarkıcı Karol Sevilla beyninde timör olması nedeniylehastanye yatırıldı hastanede Soy Luna dizisi oyuncuları ona yardıma gelmişti ailesi bunu görünce çok sinirlendi babasına sakinleştirici verildi annesi ise bayıldı. Seçilen bazı sanatçılar için düznlenen yarışmada seyirciler arasında bayıldı ve hastaneye kalktı ameliyat başarılı bir şekilde sonuçlandı..." Bu haberi ilk duyunca ben *üzgün ve korkmuş emoji* peki @JustinDove2015 nerde? İnsan hiç ni endişelenmez? Yazıklar olsun."
401♡ 334 beğeni 704 yorum

Donakaldım. Hatta yediklerim boğzaımda kaldı portakal suyumu içtim demek öğrendi?

J.Dove:Bana neden söylemedin Karol?

Karol:Abi aslında sana bu gün söylicektim ama sen erken öğrendin hatta sana bazı gerçekleride söylicektim.

J.Dove:Hayatım , canım ciğerim , çikolatalı sütüm benim sen benim bu hayattaki en önemli varlığımsın gel buraya ama bir daha yapma.

Abim ile sımsıkı sarıldık tamda o sırada telefonuna bildirim geldi benden ayrılıp arkasına döndü bende çaktırmadan baktım.

Katja:Uyandın mı? Günaydın:)

J.Dove:Sanada. Günüme güneş gibi doğduğun için teşşekür ederim.

Karol:OOOOOOOOFFFFFFFFFFGGGGGGGHHHHHHHHHH!

Justin Dove ve Katja mı?! Offfgghhh! Bu ne demk oluyor? Kastin! Güzel oldu Dove olarakta Doja? Yoh Doja Cat XD (şarkıcı) sjajja Katove. Kastin biraz Agustin'i anımsattı ama neyse.

Karol:Abicik? Kastin mi? Katove mu?

J.Dove:O ne lan?

Karol:1. Katja ve Justin ve 2. Katja ve Dove hangisi daha çok yakıştı? (Yorumlara yazın)

Abim ne tepki göstericeni bilemedi bu yüzden kaçtı.

Karol:Kaç bakalım Abi bunlar dqha iyi günlerin bebeğiniz olurs adını ben koyacağım siz büyüksinüz sizde çocuk çok olur snsjsj neyse ben paten kayıcam.

Patenlerimi giyip dışarı çıktım havalı paten hareketleri yaparken birden abimde patenlerle yanıma gledi ve o meşhur şarkısını söylemeye başladı.

J.Dove:Ben ben ben ben harikayım ben mükemmelim ben efsaneyim ben inanılmazım ben bişeyler bişeyi ve bişeylerce kez havalıyım!

Karol:Yo! Yo! Yo!

İkimizde düz gitrik sonra arkamızı dönerek biraz arkaya gittik ve durduk ben sağ bacağımı arkaya uzattım ve sola dönerek abime yaklaştım o da beni havaya kaldırdı. (Zaten Soy Luna bu havaya kaldırmalar olmasa iflas eder XD)

J.Dove:Baya iyidik ha? *havalı duruş*

Karol:En iyisi.

Jorge:OWO ne kadarda harikaydınız!

Karol:Selam Jorg.

J.Dove:Slm. *eliyle başının arkasını tutar ve çeker*

Jorge:Kimsesiz çocuklar için yapılan bir dans ve paten yarışması var ona katılmak ister misiniz?

Abimle birbirimize baktık buna çok sevindik ve kabul ettik bu gerçektende çok duyarlı bir davranıştı. Tamda o sırada Michael , Ruggero ve Paul geldi biz Ruggero ile bakışıyorduk o bana ben ona. (z.z uff uykum var ama uyuyamıpm bitsin bu yb) biz konuştuk aslında abimel katılıcaktım ama Ruggero'nun gözünün içine baka baka Michael ile katılıcamı söyledim. Bunu ona acı çektirmek için yaptım (bunu Ruggero için söyledi) çünkü içimde bişeyler Michael ile aramızda bişeyler geçmesini istiyor. Nedenini öğrenmeye korkuyorum. Ben Michael'dan korkmuyorum sadece ileri gitmesinden ve yine kalbimin kırılmasından korkuyorum ama o bana asla böyle bişey yapmaz ne zaman gözünün içine baksam "Bana kalbini verebilirsin seni pamuklara sarıcam" der gibiydi bu yüzden gözlerine bakamıyorum. Ama ona güvenmek istiyorum ben bunları kafamdan uyduruyorum evet o Valentina'yı seviyor olmalı kessinlikle.

Soy Luna|Kırılan DuvarWhere stories live. Discover now