Part.57

363 45 3
                                    

«Ποτε θα ερθει η Αριστεα?» Ρωτησε ο Jimin για να σπασει τον παγο αναμεσα σε μενα και τον Jungkook. «Δεν ξερω λογικα σε καμια ωρα» ειπα εγω και ηπια λιγη απο την κοκα κολα μου. Δεν αντεχα να ειμαι αλλο διπλα του. Δεν αντεχα να τον βλεπω χωρις να μπορω να τον αγκαλιασω ή να τον φιλησω. Ηθελα να παω μεσα στο δωματιο μου και να κλαψω αλλα δεν μπορουσα. Επρεπε να φανω δυνατη. «Ωραιο σπιτι εχεις» ειπε ο V και εγω γουρλουσα τα ματια μου μιας και δεν εχουμε μιλησει καθολου. «Ευχαριστω» απαντησα αβολα. «Το μπανιο που ειναι?» «Τελευταια πορτα αριστερα» ειπα και σηκωθηκα πανω για να μην ειμαι διπλα στον Jungkook. Ακομα απορω πως αυτοι οι δυο καθισαν διπλα διπλα εφοσον δεν τα εχουν βρει ακομα. Το καλο ειναι οτι μεχρι στιγμης κανεις δεν εχει τσακωθει με κανεναν. «Τι ειναι αυτο?» Ακουστηκε η φωνη του Jin και αμεσως γυρισα το κεφαλι μου για να κοιταξω. «Το βρηκα πανω στο γραφειο της Ηλιανας» ειπε ο V και εκατσε στον καναπε κρατωντας το βιβλιο με τις ζωγραφιες μου. «Εκει ζωγραφιζει» πεταχτηκε η Ευαγγελια και εγω την κοιταξα. «Αα την θυμαμαι αυτην ηταν οταν τα ειχαμε πρωτο φτιαξει.» Ειπε ο V και εγω χαμογελασα αβολα ενω ο Jungkook στριφογυρισε τα ματια του. «Αυτος δεν ειναι ο Jungkook?» Ειπε ο Jimin και αμεσως ο Jungkook γουρλουσε τα ματια του και κοιταξε. «Αρκετα ειδατε πιστευω» ειπα εγω και αμεσως αρπαξα το βιβλιο. «Δωστο μου θα το παω στην θεση του» ειπε ο Jungkook και εγω παγωσα. «Ο-οριστε» ειπα και αυτος πηγε μεσα. 3 λεπτα αργοτερα σηκωθηκε και ο V και πηγε και αυτος μεσα. Αμεσως κοιταξα τα παιδια και αυτα με κοιταξαν πισω. «Θα τους ακουσουμε αν συμβει κατι πιστεψτε με» ειπε ο Suga και εγω εκατσα κατω. Ηρεμα Ηλιανα. Θετικες σκεψεις.

JUNGKOOK POV
Απο την στιγμη που μπηκα μεσα ηθελα τοσο πολυ να την αγκαλιασω. Αλλα κατι μεσα μου μου ελεγε να μην το κανω. Ηθελα πολυ να της μιλησω αλλα δεν μπορουσα. Δεν ηξερα τι να της πω. Ηταν τοσο ομορφη σημερα. Μακαρι να μπορουσα να την φιλησω. Μολις ο V εφερε το βιβλιο και ειδα εμενα μεσα ηξερα οτι ολο και κατι θα ειχα κανει σωστα. Μολις η Ηλιανα αρπαξε το βιβλιο αποφασισα να της μιλησω. Ξαφνιαστηκε τοσο οσο και εγω. Πραγματικα δεν περιμενα οτι θα μιλαγαμε σημερα.
Μολις πηγα μεσα ανοιξα το βιβλιο και ειδα οτι υπηρχαν και αλλες ζωγραφιες με μενα. Αμεσως εβγαλα το κινητο μου και εβγαλα φωτογραφιες. Τα σχεδια ηταν πολυ ομορφα για να τα αφησω ετσι. Θα τα ανεβαζα στο ινσταγκραμ μιας και εχω πολλους followers. Μολις εβγαλα τις φωτογραφιες που ηθελα εβαλα το βιβλιο πανω στο γραφειο. Εκεινη την στιγμη στο δωματιο μπηκε ο V. Ξινισα την μουρη μου και πηγα να βγω εξω αλλα με τραβηξε και εκλεισε την πορτα. «Θες κατι και με τραβας?» Ρωτησα εγω εκνευρισμενος και τιναξα το μανικι μου. «Jungkook μαρεσει η Ηλιανα» ειπε ο V και εγω γουρλωσα τα ματια μου. «Τι?» Ειπα μεσα στα νευρα και τον κολλησα στον τοιχο. «Jungkook δεν ηρθα εδω για να τσακωθουμε» «αλλα? Ηρθες εδω για να μου πεις οτι σαρεσει η Ηλιανα και ας πουμε περιμενες οτι ολα θα πανε μια χαρα?» «Θες να με αφησεις για να σου πω?!» Φωναξε ο V και εγω τον αφησα. «Μπορει να μου αρεσει η Ηλιανα αλλα βλεπω ποσο της αρεσεις εσυ. Θελω να την βλεπω χαρουμενη και χωρις εσενα Jungkook δεν ειναι. Ποτε δεν θα μπορεσω να φανω αντάξιος σου. Η Ηλιανα θελει εσενα και οσο κι αν με ποναει δεν θελω να σταθω εμποδιο αναμεσα στην σχεση σας. Ναι το ξερω. Φερθηκα σαν μαλακας αλλα ελα στην θεση μου. Η δευτερη κοπελα που αγαπησα τοσο πολυ θελει τον κολλητο μου.» Ειπε ο V και εγω εμεινα να τον κοιταω. Δεν ηξερα τι επρεπε να πω. Ειχε δικιο. Η θεση του δεν ειναι και η καλυτερη. Και μπορω να καταλαβω πως νιωθει. «Συγγνωμη που φερθηκα και εγω σαν μαλακας. Η Ηλιανα δεν ειναι περιουσία μου. Μπορει να την αγκαλιαζει οποιος θελει.» Ειπα ενω κοιταξα κατω. Ηταν το μονο που μπορουσα να πω. «Αδελφοι?» «Αδελφοι» ειπα και αγκαλιαστηκαμε. Τωρα το μονο που μενει ειναι να τα βρω με την Ηλιανα.
END JUNGKOOK POV

«Τι λενε τοση ωρα ηθελα να ξερα» ειπε η Ευαγγελια ενω εγω ειχα αρχισει να αγχωνομαι. «Ελα μην αγχωνεσαι» μου ειπε η Λυδια ενω ξεφυσηξα. «Πως να μην αγχωνομαι? Κι αν σκοτώνονται τωρα εκει μεσα?» Ειπα εγω και η Λυδια μου εκανε νοημα να κοιταξω μπροστα. «Μην εισαι τοσο σιγουρη» μου ειπε και εμεινα. «Ολα καλα?» Ρωτησε ο Jimin τον Jungkook και τον V και αυτοι απαντησαν οτι ειναι ολα μια χαρα. Αρα τα βρηκαν? Ετσι φαινεται. Επιτελους! «ΚΟΥΔΟΥΝΙ!» Φωναξε η Ευαγγελια και εγω την χτυπησα. «Σκασε μεσα στο αυτι μου» ειπα εγω και ολοι γελασαν. Σηκωθηκα πανω και πηγα να ανοιξω. «Δεν αργησα ε?» Με ρωτησε η Αρια και εγω την αγκαλιασα. «Οχι» της ειπα και αυτη χαμογελασε. Μπηκαμε μεσα και ολα τα φωτα ηταν κλειστα. «Γιατι καθεσε στα σκοτεινά?» Με ρωτησε η Αρια και εγω την κοιταξα. «Θα σου λεγα τώρα αλλα εχε χαρη» ειπα εγω και αμεσως τα φωτα ανοιξαν και ολοι αρχιζαν να φωναζουν «ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ!» «Εγω γιατι δεν ηξερα οτι θα το καναμε αυτο?» «Γιατι τελευταια στιγμη το σκεφτηκαμε» ειπε η Λυδια και εγω την μιμηθηκα ενω εκανα ακρη για να την αγκαλιασουν. «Παιδια θα μου λειψετε πολυ» ειπε η Αρια ενω εκλαιγε. «Και εμας θα μας λειψεις» ειπαν η Ευαγγελια με την Λυδια καθως εκλαιγαν και αυτες. «Ναι αρκετα με τα κλαμματα σκαστε» ειπα εγω και τραβηξα την  πιο μεσα. «Παω να παραγγειλω» ειπε η Ευαγγελια και εγω της εγνεψα.

«Δεν το πιστευω οτι τα κανατε ολα αυτα για μενα» «πιστεψε το απο τις 9 το πρωι ξυπνησα για να φτιαξω την τουρτα» ειπα εγω και η Αρια γελασε και με αγκαλιασε. Μολις η Αρια με αφησε, σηκωθηκα πανω και εβαλα μουσικη. «Καποιος πρεπει να παει να παρει τις πιτσες» «θα παω εγω» ειπα μιας και ειχα ηδη σηκωθει ορθια. «Ωραια πηγαινε» μου ειπε η Ευαγγελια και εγω ξινισα την μουρη μου. «Θα ερθω και εγω» ειπε ο Jungkook και σηκωθηκε πανω. «Δεν χρειαζεται» «χρειαζεται» ειπε και εβαλε το παλτο του. «Καλα» ειπα και εβαλα και εγω το παλτο μου. Πηρα λεφτα και το κινητο μου και βγηκαμε εξω. Αρχισαμε να περπαταμε και καθολη την διαδρομη η κατασταση ηταν πολυ αβολη. Παλι καλα που η πιτσαρια ειναι κοντα στο σπιτι μου. «Τα βρηκαμε με τον Taehyung» ειπε καποια στιγμη ο Jungkook και εσπασε καπως την αμηχανια. «Ναι κατι καταλαβα» ειπα εγω και του χαμογελασα. Ηξερα που το πηγαινε και περιμενα πως και πως να μου το πει. Θελω τοσο πολυ να σε φιλησω Jungkook.

my euphoriaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα