Tizenhetedik

4K 213 16
                                    

Lábujjhegyen sétáltam apukám szobája felé

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Lábujjhegyen sétáltam apukám szobája felé. A régi padló recsegett a súlyom alatt, ennek ellenére mégis próbáltam hallkan sétálni. Némán nyomtam le a díszes aranyozott kilincset, az ajtó nyikorgott ahogy résnyire kinyitottam. Este kilenc órakor melegség járta át a szívemet, és boldogság futott át az arcomon. Egy olyan látvány fogadott amire a szívem mélyén mindig is számítottam. Apa mellett anya feküdt az ágyban. Apa puha puszikkal ajándékozta meg anya homlokát. Suttogva beszélgettek egymással, szinte hallottam, hogy a múltat beszélték át. Nekem több sem kellett, becsuktam az ajtót és Scott szobája felé sétáltam. Kopogás nélkül nyitottam be, ezért Scott majdnem meztelen látványa fogadott engem. Mosolyra húztam a számat és végig néztem rajta amikor nekem háttal magára húzta a boxert. Igen láttam a fenekét, és igen nem mindennapi látvány volt, bár ez a férfi önmagában nem mindennapi látvány. Csupán a nyár közepén járunk, de őszinte szívvel tudtam kimondani azt, hogy szerelmes vagyok.

- Kitalálom - pillantott hátra a válla felett. - Azon gondolkoztál, hogy egy pasinak mégis, hogy lehet ilyen izmos feneke - sétált a szekrényhez és a kezébe vett egy fekete pólót. Önkéntelenül is az ajkamat piszkáltam és szégyenlősen lesütöttem a szemem.

- Bevallom, tényleg páratlan látvány - sétáltam hozzá, majd átkaroltam a nyakát. Scott a lapockámra tette a kezét, a homlokát az én homlokomnak döntötte.

- Nem is mondtam neked még köszönetet - súgta hallkan. A szemöldökömet ráncoltam és kinyitottam a szemem. - Te változtattad meg a nyaramat - folytatta. - Bevallom, ettől a nyártól sem vártam el többet, de sokkal több lett miattad kicsim - nyomott egy lassú puszit a homlokomra. - Ezért pedig hálás vagyok.

- Azt hiszem, hogy mi nagyon jól egymásra találtunk - cirógattam a tarkója felett a haját. - El sem tudnám képzelni nélküled a jövőmet - sóhajtottam hallkan. - Még belegondolni is félek, hogy mi lenne akkor, ha...- egy pillanatra megálltam és némán megráztam a fejem. - Nem tudnám nélküled elképzelni a jövőt - préseltem ki magamból nehezen. Scott bólintott és a számhoz hajolt. A szemembe nézett, majd lassan megcsókolt. Lehunyt szemmel viszonoztam, az ajka puha érintésében szinte elvesztem. Libabőr cikázott végig a testemen ahogy lassan megemelte a pólóm szélét. Tudtam, hogy lefogja venni. De egy pillanatra sem akartam elszakadni tőle.

- Ezt vegyük le, jó? - a csókunkba suttogott, ennél gyönyörűbb dolog még nem történt velem. Felemeltem a karomat ahogy Scott végig húzta a felsőt a testemen. A padlóra dobta, majd elhajolt tőlem, hogy a szemembe tudjon nézni. Óvatosan a karjai közé zárt amikor kikapcsolta a melltartómat. A fehér csipkés anyag szintén a padlóra zuhant. Scott érzékijen hajolt a nyakamhoz, az egyik kezét a hasamra tette, amit lassan a mellem felé vezetett. - Eszméletlenül gyönyörű vagy - erotikus csókokkal ajándékozta meg a fülemhez közeli érzékeny részt. Hallkan felsóhajtottam, miközben barátkoztam az idegen izgató érzéssel. De, amikor a mellemre tette a tenyerét és lassan simogatni kezdte, akkor teljesen elgyengültem. Tudta, ezért is vezetett az ágy felé. Lassan fektetett végig rajta és halvány mosollyal az arcán fürkészte az arcomat. - Most egy kicsit ideges vagyok - lassan megrázta a fejét, majd az ujját végig vezette a bőrömön. - Én nem tudom, hogy mi lesz ma...

- Akarom - böktem ki őszintén. Még soha semmit sem mondtam ki ennyire határozottan. Scott meglepődött, a szemöldökét kérdőn ráncolta. - Tudom, hogy csak két hónapja ismerjük egymást de... - oldalra pillantottam, a kezemmel a pólóját markolásztam. - Félek attól, hogy nem lesz mindenre időnk - nyeltem egyet.

- Az apád miatt mondod? - a kérdése közben lassan kigombolta a nadrágom gombját és lehúzta a sliccét. - Furcsa, de úgy érzem, hogy amit most csinálunk az természetesen tökéletes - a fiók felé nyúlt, kihúzta és kivett onnan egy darab csomagot. A kezembe adta majd megrázta a fejét. - Ha kételkednél akkor....

- Nem Scott! Én egész életemben arra vártam, hogy szerelmes legyek. Szerelmes egy olyan emberbe, aki önzetlenül viszonozza nekem - fogtam meg a pólóját, amit végig húztam a hasán, a nyakán majd a padlóra dobtam. Végig simítottam a meztelen hátát és megráztam a fejem. - Így is túl sok időt pocsékoltunk el - mondtam őszintén. Scott gondolkozott, hiszen egy pillanatra pillantott oldalra, de bólintott.

- Rendben - húzta mosolyra a száját, majd mielőtt bármit is csinált volna az ajtóhoz sétált és bezárta. - Leyla, mivel én még nem, így nem tudom, hogy mennyi ideig fog tartani. Talán öt perc - sziszegte, mire felhúztam a szemöldökömet.

- Ugye most csak vicceltél?

- Igen... - sütötte le a szemét. - Persze, hogy vicceltem - mászott lejjebb és puszit nyomott a lapos hasamra. - Szeretnék majd egy plédet tenni az ágyra - a két kezével megfogta a rövidnadrágomat és végig húzta a lábamon. Scott minden érintésénél egyre jobban kívántam a szeretkezést. Egyre jobban kívántam az érintését, ott lent minden érzékeny porcikám lüktetni kezdett. A plafont néztem, hevesen dobogó szívvel raktároztam el a pusziját, amit a bugyimra nyomott. A kezemmel a paplant simítottam, az érzések miatt vágyakozva sóhajtottam fel. - Azt szeretném, hogy tökéletes legyen az éjszaka - egy pillanatra megállt, és a szemembe nézett. - Azt szeretném, hogy ne legyenek ma éjszaka tabu dolgok - súgta hallkan.

- Scott...- hunytam le a szemem. - Csináld kérlek - súgtam elérzékenyülve. Láttam a halvány mosolyát, láttam, hogy ívbe hajol a háta. A villanykapcsolóhoz nyúltam, amit lekapcsoltam, így majdnem teljes sötétség borult a szobára. Csak az éjjeli szekrényen világított a lámpa.

Szinte minden lélekerőmet elvesztettem, amikor Scott a bugyimba vezette a kezét. Tökéletesen tudta azt, hogy mit kell csinálnia. Még jobban tetszett az, hogy közben szenvedélyesen csókolt. Lassú mozdulatokkal simogatott, egy pillanatra sem sürgette a dolgot. A testem már feszült a tenyere miatt. A másik kezével lehúzta a fehérneműt és ledobta a padlóra. Meztelen feküdtem alatta, csak egy boxer választott el engem tőle.

- Én már láttalak meztelen - súgtam izzadt homlokkal. Fülledt volt a levegő, csupán a kinyitott ablakon keresztül szökött be az enyhe szellő.

- Remélem, hogy tetszett a látvány - amikor levette a boxert, csak akkor láttam azt, hogy mégis mennyire kíván engem. És egyáltalán nem találtam furcsának a látványt. Természetes volt. Mégis, hogy lehet ilyen tökéletes férfi szűz?
A kezembe vettem az óvszert és óvatosan kibontottam. Scott kezébe adtam, aki elvette és kérdőn forgatta a kezében.

- Pár perc és rájövök a használatára csak félő, hogy addigra a haverom is lelankad - az intim pillanatunk ellenére hallkan elnevettem magam. És ezektől a pillanatoktól válik tökéletessé a szeretkezés. Tudtam, hogy tudja. Profi mozdulattal húzta magára, majd lassan tolta félre a combomat. Közelebb mászott, és lehajolt hozzám. Az ajka csak egy centire volt az enyémétől. - Szeretlek Leyla - rázta meg a fejét óvatosan. Vágyakozva helyeztem a tenyerem a meztelen mellkasára. - Szeretlek amennyire egy szerelmes férfi szerethet egy nőt - a csípőjével közelebb húzódott, már éreztem a közelségét. A számon vettem a levegőt, a vágy miatt hallkan felsóhajtottam.

- Akkor mutasd meg azt, hogy mennyire szeretsz - karoltam át lazán a tarkóját. Scott mosolyra húzta a száját, majd megcsókolt. Ezzel a mozdulattal együtt pedig belém is tolta magát. Lassan és ügyesen. Az érzéstől egyszerre sóhajtottunk a csókunkba. Az ajkamat beharapva próbáltam csendben lenni, miközben szoktam a méretét, bár nem fájt. Egymás szemébe néztünk és bólintással jeleztem azt, hogy minden oké.

- Nyugodtan mondd, ha nem esik jól és akkor változtatok - amint befejezte, megtette az első lökést, és kurvára jól csinálta. Lassú volt és gyengéd. Teljesen oldalra tettem a lábaimat, a kezemet a hátára tettem. Megállás nélkül mozgott és hallkan sóhajtott a fülembe.

- Nagyon jó - nyögtem hallkan.

Egy test és egy lélek lettünk ezen az éjszakán. Minden úgy történt ahogy történnie kellett. Nem voltunk csendben, és találkoztunk szokatlan illatokkal és hangokkal is, de Istenem, ezt az éjszakát mélyen a szívembe zártam a kulcsot pedig messzire dobtam..

|Vágy És Szenvedély|Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon