Tizenötödik

4K 233 30
                                    

Hihetetlenül boldog voltam az miatt, hogy Scott segített ide hívni az anyukámat

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Hihetetlenül boldog voltam az miatt, hogy Scott segített ide hívni az anyukámat. Hetek óta vagyok itt apánál a vidéki bírtokon, de Scott létfontosságú személyé vált az életemben. Ha ő nem lenne itt, akkor én már rég haza menekültem volna a nagyvárosba.

Amikor a reggel első sugaraira kinyitottam a szemem, nyújtózkodtam egy aprót, és oldalra fordultam. Scott még az éjszaka sétált át hozzám, amikor már aludtam. Napok óta ezt csinálja. Ez egyszerre aranyos, és szexi szokás tőle. Amikor álmomban érzem azt, hogy egy védelmező test simul hozzám, akkor tudtam azt, hogy ő az. Óvatosan nyúltam felé. Az ujjammal kisöpörtem a homlokába tapadt mogyoróbarna tincseit. Óvatosan megsimítottam az ívelt szemöldökét, és néztem a fekete sűrű szempilláit. Elmosolyodtam a borostája láttán. Nagyon sok lány szexinek tartja a borostát, pedig csók közben nagyon tud szúrni, de én úgy szeretem Scottot ahogy van. Soha nem változtatnám őt meg, mert ő a fény, a remény az életemben. Ő a másik felem, az ember, aki hozzám tartozik. Elmosolyodtam, amikor álmában hozzám bújt. A mellemre hajtotta a fejét, és szuszogva aludt tovább. Az államat a fejére hajtottam, és óvatosan cirógattam a haja friss tincseit. De akkor húztam őszinte mosolyra az ajkamat, amikor Scott elkezdte alig érezhetően csikizni a hasam.

- Mióta vagy fent? - halk kuncogás hagyta el az ajkamat, miközben még közelebb bújt hozzám.

- Egy ideje! - morogta hallkan.

- Ha minden igaz, akkor anya ma érkezik - feszülten pillantottam az ablak felé. Scott felült, és a hajába túrt. Elnevettem magam a halántékán tátongó ráncok miatt, amik arról árulkodtak, hogy jól aludt. Fáradtan pislogott előre, a pólóját megigazította magát.

- Figyelj én szerintem...

- Úristen! Annyira gyönyörű férfi vagy! Nagyon! Nagyon! - hatalmasra tártam a kezem, és Scotthoz bújtam, aki a hajamat simogatta. - A borostád és a nagy csillogó szemeid! - megsimítottam a mellkasát, és bólogatva folytattam. - Az izmos tested, és a ravasz mosolyod...

- Minden rendben van itt? - a mutatóujjával megkopogtatta a halántékom, miközben lebiggyesztettem az ajkamat.

- Bocsánat! Feszült vagyok anya miatt! Nagyon mérges lesz, ha rájön arra, hogy én hívtam őt ide és nem apa - böktem ki, miközben dudált valaki. Scott nyújtózkodott, majd fütyült egyet.

- Az a fekete hajú vékony bige az anyád? - pislogott nagyokat, majd a reakcióm láttán, feltette a kezét. - Csak vicceltem! Khm! Ez nem rám vall!

- Ó, te jó ég! Gyere! - megfogtam Scott kezét, és kihúztam őt az ágyból. Tanácstalanul sétált utánam, miközben feszült kérdésekkel bombázott engem.

- És én ki vagyok? - mutatott magára, miközben anya kifizette a taxi sofőrnek az utat.

- Ki lennél? - húztam a lábamra a tornacipőmet. - Te vagy itt a farmer fiú!

|Vágy És Szenvedély|Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ