Hoofdstuk 71

117 5 5
                                    

*twee dagen later, vrijdag 13 februari....*
Samen met Niek sta ik op het balkon van Stefan zijn kamer. Eergisteren hebben ze hem met spoed behandeld en het is nu wachten op het moment dat hij wakker wordt. Niek en ik zijn samen met Stefan zijn ouders de hele tijd bij hem geweest en we gaan ook niet weg, voordat hij wakker is. We hebben daardoor ook al een dag school gemist en vandaag ga ik ook niet. Wel hebben ze besloten om Niek en mij weer terug te plaatsen in 6AE en daar zijn we heel blij mee. Samen staren we wat voor ons uit, tot ik iemand naast me voel komen staan. Ik draai mijn hoofd naar links en niemand minder dan Stefan Black staat met een kruk en zijn verrijdbare paal naast ons. Meteen trek ik hem in een knuffel en ook Niek voegt zich bij ons. 'We zijn zo blij je wakker te zien.' Zegt Niek na onze knuffel. 'Hoe gaat het met je been?' Vraag ik. Hij heeft zo'n ziekenhuisjurk aan en trekt die op, zodat we de wond op zijn bovenbeen kunnen zien. 'Lopen doet wel een beetje pijn, maar met kruk gaat het gewoon goed. Hopelijk kan ik wel meedoen met de wedstrijd tegen Roundhay School op 1 maart.' Zegt hij. 'Je bent bijna doodgebloed en denkt nu aan of je weer kan voetballen over een aantal weken, logisch.' Zegt Niek lachend. Ook Stefan en ik beginnen te lachen en dan zeg ik:' ga je ouders wakker maken. Wij blijven wel even hier staan om jullie wat privacy te gunnen.' Dankbaar kijkt Stefan ons aan en dan loopt hij weer voorzichtig. Na even wordt ik gebeld en aan het nummer te zien, is het de politie. (Elize= e Niek= n politie= p)

E= met Elize Payne en Niek Smith.
P= hallo Elize en Niek, we hebben de vijf jongens ondervraagd en vooral Daniël heeft al zijn daden toegeven. Daniël gaat zeven jaar de gevangenis in voor een moordpoging, verkrachting en alle anderen dingen die hij heeft gedaan zoals discriminatie.
N= dat is goed om te horen.
P= is meneer Black al wakker?
E= ja, net een paar min geleden is hij wakker geworden.
P= mooi. We hopen dat jullie geen last meer hebben van meneer Davidson.
N= wat gebeurt er met zijn vrienden?
P= die hebben een taakstraf van 48 uur gekregen en ze worden van school geschopt.
E= gaat het allemaal meteen in?
P= ja, vanaf morgen zal meneer Davidson zich in de gevangenis bevinden en voor de rest begint dan hun taakstraf.
N= heel erg bedankt.
P= geen dank en doe de groeten aan meneer Black.
E= zullen we doen, tot ziens.
P= tot ziens.

We hangen op en blij kijken we elkaar aan. Binnen vertellen we ook het goede nieuws aan Stefan en zijn ouders. Het is zeven uur 's ochtends, dus als het een normaal tijdstip is, lichten we de rest van onze vrienden in.

*de volgende dag, 14 februari.....*
Het is vandaag een hele speciale dag, want precies vandaag ben ik vijf jaar bij de jongens. We zitten in de O2 Arena, omdat we vandaag een concert hebben. Het is ook Valentijnsdag, maar daar doen we niet echt heel veel aan. Ondertussen is het bijna tijd om het podium op te gaan en nog de laatste dingen worden klaargemaakt. We doen onze jel en dan is het tijd om het podium op te gaan. Het gaat gewoon zoals normaal, maar tijdens Where Do Broken Hearts Go verschijnen er woorden in het publiek. Er staat: Elize For Five Years met een hart erachter. Met een grote glimlach maak ik het concert af en als we weer backstage staan, geven we elkaar een knuffel. Nog voor ik iets kan zeggen, word ik door de jongens meegetrokken naar een grote ruimte en daar zetten ze me op een bank. 'Het enige wat je moet doen is kijken,' zegt Harry lachend. Het beeld van de tv gaat aan en de familie van Liam komt in beeld. Ze zeggen wat lieve dingen en dan komt de familie van Louis in beeld. Daarna de familie van Niall, de familie van Harry, Little Mix, 5SOS, Zayn, Ed, Olly, Stan, Levy en Jack samen, Noah, Rose, Julie en Jørn met zijn drieën, Oliver, Jayden, Mason, Mick en Xavi met zijn vijven, wat fans, Emma, Lauren en Mila met zijn drieën, Tess, Niek en Stefan en als laatste nog de jongens. Wanneer iedereen is geweest, zit ik met tranen op de bank. Ik val de jongens huilend in de armen en mompel dingen zoals 'het was prachtig,' en 'bedankt voor alles.' Het licht wordt aangedaan en dan zie ik iedereen die op het filmpje is geweest (behalve de fans natuurlijk en Tess is er ook niet, maar dat begrijp ik wel) in de ruimte staan. Zelfs Stefan is er en één voor één geef ik iedereen een knuffel. Noah geef ik ook nog een kus en als ik bij mijn vaders kom, trek ik ze in een groepsknuffel. 'Zo erg bedankt. Jullie hebben mijn leven zo veel beter gemaakt en ik weet niet hoe ik jullie ooit kan bedanken.' Zeg ik. 'Door onze dochter te zijn, bedank je ons al genoeg.' Antwoord Niall lachend. 'Misschien moeten we ons even omkleden.' Oppert Harry. We knikken en vertellen dan dat we ons nog even moeten omkleden. Snel lopen we naar de kleedkamers om dat te gaan doen.

Ik lig in mijn bed. Het is drie uur 's nachts en ik staar denkend naar het plafond. De laatste tijd is er zoveel gebeurd en misgegaan, maar nu kunnen we het eindelijk achter ons laten. Tijdens het feestje daarstraks heb ik Stef, het vriendje van Juul, leren kennen en het is een geweldige jongen. Ook hebben we Naomi beter leren kennen en ze is nu al één van mijn goede vriendinnen. De afgelopen vijf jaar heb ik mensen leren kennen die mijn leven zo veel beter hebben gemaakt. Ik heb de beste vrienden van de wereld, het liefste vriendje, het beste zusje, de geweldigste familie en bovenal de liefste en leukste ouders aller tijden. Als ik nu terugdenk aan mijn tijd in het weeshuis samen met Rose en Tess is het het waard geweest als je nu bekijkt wat ik allemaal in vijf jaar heb bereikt.

Hallo, hier weer een nieuw hoofdstuk. Vanaf nu zal het qua tijdsprongen er snel gaan en het zal dan ook niet lang meer duren, voordat dit boek af is. Ik heb verder niet echt iets te melden, dus ja. #staysave💖

Xx deslimmenerd ❤️❤️

One Direction ~ Mijn grootste nachtmerrie komt uit Where stories live. Discover now