Hoofdstuk 11

243 6 1
                                    

*maandag na de concerten...*
Nou we zijn weer op school en het is weer eens zo saai als altijd. De concerten van gisteren en eergisteren gingen super goed en ze waren ook super leuk. Zondag na het concert werden we gebeld door Soccer Aid For Unicef: dat is een voetbal wedstrijd die er gespeeld wordt om geld op te halen voor Unicef. Je hebt dan twee teams, Engeland en Rest Of The World, met bekende mensen en oude voetballers in die twee teams. Ze wilde vragen of Louis, Niall en ik mee willen doen en natuurlijk hebben we ja gezegd. Niall en Louis doen mee voor Rest Of The World en ik doe mee voor Engeland, dus dat wordt een leuke strijd tussen ons drieën. Over twee maanden beginnen we met trainen een hele week lang, van maandag tot zaterdag, met je elftal en dan na die week, op zondag, wordt de wedstrijd gespeeld. We zitten nu in de kleine pauze en ik zie opeens Simon en Isabel langs komen lopen. Met Isabel gaat het nog steeds niet goed, dus meteen loop ik erachter aan. Dit keer besluit ik hem niet helemaal tot de plek te laten gaan en stop ik hem al, voordat ze er zijn. Hij kijkt me boos aan en ik kijk net zo boos terug. 'Simon als je me zo nodig pijn wilt doen, vecht het dan met mij uit en ga Isabel hier niet pijn voor doen?!' Roep ik boos naar hem. Hij kijkt me aan en zegt:' oh is dit een uitnodiging om vanmiddag na school te vechten Elize?' 'Als jij dat wilt vind ik het best, zolang je Isabel minimaal deze hele week met rust laat.' 'Oké na school dus. Wil je echt vechten of ben je toch te bang om in elkaar geslagen te worden door mij?' Ik kijk hem emotieloos aan en zeg dan:' voor jou ben ik zeker niet bang Simon.' als hij wegloopt draait hij zich om en zegt dan:' vanmiddag ga je eraan Payne. Geloof me maar dit gaat niet goed voor je aflopen.' Daarna loopt hij door en is hij na een tijdje verdwenen. 'Je moet voor mij helemaal niet gaan vechten met hem Eliess. Dat is hij niet waard.' Zegt Isabel. 'Jawel het is wel nodig, want ik wil jou beschermen en als ik daarvoor moet vechten doe ik dat.' 'Isabel wil je me eerlijk antwoord geven op deze vraag?' Ze knikt en dan vraag ik:' ben je depressief aan het worden door Simon?' Ze kijkt me geschrokken aan en zonder nog wat te zeggen loopt ze weg. K*t dat heb ik dus ook een beetje verkloot. Als ik de bel hoor loop ik naar mijn volgende lokaal, terwijl ik denk aan de woorden van Simon.

Het is na school en ik loop rustig naar mijn fiets als opeens iemand me mee trekt achter de fietsenstalling. Zonder wat te zeggen begint hij het gevecht en ik zou liegen als ik zeg dat het minder erg is dan de vorige keer. Uiteindelijk na 10 min of zo loopt Simon weg. Mij alleen achterlatend. Het eindresultaat is vele malen erger dan de vorige keer. Simon heeft een blauw oog, misschien gebroken, maar sowieso gekneusden ribben, een gebroken neus en heel veel blauwe plekken, denk ik. Maar ik ben er niet veel beter afgekomen. Ik heb twee blauwen ogen, een blauwe kaak, een blauwe plek op mijn voorhoofd en hij trapte me in mijn knieholte waardoor ik heel fout terecht kwam en nu is mijn knie uit de kom geschoten. Ik weet dat ik nu sowieso niet kan fietsen en naar het ziekenhuis moet (mijn knie moet teruggezet worden), maar ik durf de jongens niet te bellen. Ik had ze beloofd niet meer te vechten en weer heb ik me niet aan mijn belofte gehouden. Uit automatisme bel ik Zayn op. Na een paar keer overgaan neemt hij op. (Zayn= z Elize= e).

Z= Heyy Eliess waarom bel je?
E= kan je me van school komen halen en dan mee naar het ziekenhuis?
Z= ziekenhuis wat heb je gedaan dan?
E= gevochten met Simon en nu heb ik mijn rechterknie uit de kom en hij schiet niet meer terug, ik heb twee blauwen ogen, een blauwe kaak en een grote blauwe plek op mijn voorhoofd en waarschijnlijk op nog wel meer plekken van mijn lichaam.
Z= weten de jongens het al?
E= nee en dat gaat ook niet gebeuren ook.
Z= je kan dit niet verzwijgen voor ze ook al heb je ze beloofd dat je niet meer zal vechten.
E= dat weet ik ook wel, maar kunnen we eerst naar het ziekenhuis, want ik kan namelijk niet meer lopen?
Z= ja ik kom je nu meteen ophalen.
Z= probeer alvast naar de voorkant van de school te komen en zet een pet en zonnebril op.
E= zal ik doen.
E= bedankt dat je me "weer" helpt Zayn.
Z= het is geen moeite love. Ik hou van je en ik help je graag dat weet je.
E= hou ook van jou Zayn tot zo.
Z= tot zo en doe voorzichtig.

One Direction ~ Mijn grootste nachtmerrie komt uit Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu