Capitolul 11

104 3 2
                                    


Alianța


M-am dăruit lui Emilian din toată inima fără să îmi pese de consecințe, dar a fost o greșeală.
Am cedat și i-am arătat punctele mele slabe. A fost ca și cum m-am culcat cu dușmanul și i-am trădat pe toți, în principal pe mine. Am trădat-o pe noua Eva, iar el va profita de ceea ce s-a întâmplat între noi pentru că Emilian era un bărbat fără scrupule și nu știam dacă voi mai avea vreodată încredere în el, iar o iubire fără stâlpii încrederii care să o susțină nu avea niciun viitor.
Oare eu și Emilian nu aveam de fapt niciun viitor?

Restul nopții m-am gândit la ce greșeli am făcut, iar Liam nu mi-a răspuns la niciun mesaj și nici nu aveam idee unde era. Trebuia să discut neapărat cu el așa că aveam nevoie ca Rafael să îl găsească pentru mine, lucru care l-am rugat imediat cum m-am trezit. El a plecat să cerceteze problema asta, iar eu am rămas să mă pregătesc pentru prima zi cu Victor în viața mea. M-am aranjat, iar înainte de a-mi părăsi camera m-am trezit cu Sofia pe capul meu fără să bată la ușă. Era agitată , își freca mâinile una de alta și deodată s-a pus în genunchi în fața mea, iar eu am rămas înlemnită. Ce se întâmpla cu ea? Cred că ceea ce urma nu avea să îmi placă deloc...

- Sofia, ce naiba faci? O întreb indignată de acțiunile ei, iar ea își ridică privirea de cățeluș plouat spre mine continuând să își frece mâinile una de alta.

- Nici nu știu cum să îți spun, dar cred că o să mă omori pentru asta! O să spui că te-am trădat iar!

- Spune odată! Nu mă mai ține în suspans!

- Mi-am continuat relația cu Matias chiar dacă el este la închisoare și înainte să spui ceva știu că o să mă condamni pentru asta! O să mă omori? Poate că nu vrei să crezi, dar el chiar s-a schimbat și regretă ceea ce a făcut! Iartă-ne, Eva!

- Sofia, rostesc pe un ton amarnic și mă pun în genunchi ca să fiu la același nivel ca și ea. Pentru asta i-ai dat acțiunile tale lui Emilian?

- Da... M-am temut de reacția ta și tot nașpa a ieșit totul!

- Draga mea, spun blând și îi pun o mână pe umăr. Când ne-am cunoscut am fost niște ticăloase, dar de când te-ai întors amândouă ne-am acordat câte o șansă și chiar cred că vom fi ca două surori. Inima ta l-a ales pe Matias, iar eu nu pot să te condamn pentru asta!

- Vorbești serios, Eva?

- Da! După ce am făcut noaptea trecută chiar nu pot să te condamn pentru faptul că îl iubești!

- Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, a repetat fericită, iar după ce ne-am îmbrățișat strâns, ne-am ridicat și am zâmbit larg. Ce prostii ai mai făcut?

- M-am culcat cu Emilian, iar de Liam nu știu nimic!

- Ce?! Eva, ești nebună? O, Doamne!

- Știu, Sofia, știu! A fost o greșeală pe care nu o voi mai repeta!

- Liam e supărat pe tine?

- Da, i-am ascuns unele detalii ale planului meu...

- Ce e cu inelul ăsta? Mă întreabă atunci când vede că iau un inel de pe noptieră.

- E de la Liam! S-a îndrăgostit de mine!

- Eva, trebuie să îi dai drumul! Inima lui e deja frântă!

- Știu, doar că am nevoie de el! Victor vrea compania, iar tata mi-o dă doar dacă mă căsătoresc cu Liam!

- Chiar totul se rezumă la compania asta, Eva?

Dragă inimă, de ce el?- Volumul 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum