Capitolul 6

94 4 3
                                    

Unde poți găsi un logodnic?



- Ce? Cum adică?

- Am văzut-o la televizor! Femeia aia are chipul lui Megan și se numește Melissa Fray, dar soția mea e moartă, iar femeia asta arată ca și ea. Dacă a ucis-o ca să îi fure chipul? Dacă totul a fost despre asta?

Asta era cea mai mare tâmpenie pe care fratele meu a inventat-o vreodată, iar asta însemna că nu accepta faptul că ea de fapt era vie și el a fost mințit. Cred că și mie mi-ar fi greu să accept acest lucru și faptul că eu deja știam adevărul despre ea făcea ca totul să fie și mai dificil pentru mine.

Cum puteam să îl contrazic și să îi spun că acea Melissa nu era nimeni alta decât soția lui moartă mai bine de un an de zile? Cum puteam să îl mint și să mă arăt surprinsă de ceea ce îmi spunea? Totuși, faptul că Matt m-a sunat mi-a dat o idee genială și uram faptul că trebuia să mă folosesc de el, însă trebuia să o îndepărtez pe Melissa de pe urmele mele și ale tatălui meu.

- Matt, te rog să te liniștești! Mâine dimineață voi fi înapoi în oraș și o să ne vedem.

- Eva, nici nu știi prin câte am trecut în ultimul an... O să vin eu la tine. Știu unde stai!

- Bine, bine! Chiar te rog să vii să vorbim, Matt!

- Da! Ne vedem dimineață! Și Eva... sunt mândru de tine!

Imediat după ce a spus asta a închis, iar eu aproape că plângeam de fericire pentru că i-am auzit glasul, pentru că în sfârșit aveam să îl revăd și pentru că era mândru de mine.
De abia așteptam să fie dimineață și să plecăm din locul ăsta unde nu prea m-am distrat.

Am avut avion la prima oră și după ce am aterizat i-am luat pe Sofia și Rafael și am pornit spre conac fără să mai vorbesc cu ceilalți.
Oricum, această vacanță mi-a deschis ochii în unele privințe și anume că Brianna nu avea niciun interes să fie din nou prietena mea, Emilian voia doar să îmi fure afacerea, Marina era o mincinoasă, iar Vanessa...
Ei bine, Vanessa era singura pe care doream să o păstrez aproape de mine.

Am intrat într-un suflet în conac, iar când Dante m-a anunțat de vizita lui Matt am simțit cum inima mi se umplea de fericire și eram nerăbdătoare să îl văd.
În momentul în care am pășit în biroul meu, Matt s-a ridicat de pe canapea și s-a întors spre mine cu un zâmbet timid pe buze.
Era foarte slab, cred că atât de slab nu l-am văzut niciodată în viața mea, părul îi era un pic cam lung și ondulat, chipul încadrat de o barbă care nu îmi plăcea, iar ochii goi...

Dispăruse din ei acea licărire pe care din totdeauna au avut-o. A suferit mult și încă suferea, iar ticăloasa era bine, vie și nevătămată, însă aveam de gând să am grijă și de ea mai devreme sau mai târziu deoarece pentru ce a făcut merita tot ceea ce era mai rău.

Am alergat spre el și l-am îmbrățișat strâns. Cred că am stat așa câteva minute bune, iar apoi am luat loc pe canapea amândoi, iar mâna mea era cuprinsă între palmele lui reci... Doamne, cât de reci erau!
Trebuia să îi spun adevărul și să-l ajut cumva...

Eram sigură că superiorii Melissei nu știau de viața ei pe care a avut-o cu Matt deoarece un agent oarecum sub acoperire cum a fost ea nu avea voie să aibă o familie.

- Matt, persoana pe care ai văzut-o tu la televizor chiar este Megan! Eu... Eu am văzut-o în carne și oase. A fost aici, Matt!

- Ce? Dar cum? Eu... Eu...

- Liniștește-te, îi spun când îl prind de umeri astfel încât să îl fac să mă privească în ochi pentru a vedea că eram sinceră. Ea mi-a spus că numele ei adevărat este Melissa Fray și că Megan Hunt a fost doar o acoperire pentru cazul la care lucra. Nu are niciun interes să te caute și și-a înscenat moartea pentru a scăpa de tine, de mine... Chiar am crezut în ea și nici nu vreau să îmi imaginez cât de mult suferi. De asta te-am lăsat în pace, Matt!

Dragă inimă, de ce el?- Volumul 2Where stories live. Discover now