Capitolul 5

107 4 3
                                    


Weekend cu surprize



A trecut o săptămână de la mica noastră întâlnire cu Emilian și Marina și am fost surprinsă să văd când am primit la birou un buchet de flori cu o felicitare în care Marina își cerea scuze pentru vorbele dure pe care mi le-a spus atât mie, cât și Sofiei.

Era clar că nimic din ceea ce scria acolo nu era adevărat, ci urmărea din nou ceva, însă cel mai bine îi puteam urmări dacă stăteam în preajma lor și astfel am ajuns să mă pregătesc pentru un weekend plin de zăpadă la munte în Canada împreună cu ea, Emilian, Sofia, Rafael, Brianna, Vanessa și Nathan.

Dante m-a avertizat să am grijă și să fiu cu ochii și pe Sofia deoarece Emilian va încerca iar să o convingă să semneze idiotul ăla de contract.
Știam că această escapadă la munte era un risc pentru mine, dar chiar și așa am decis să mi-l asum ca să pot afla mai multe despre intențiile necurate ale lui Emilian în legătură cu mine și compania mea.

Sofia m-a asigurat că orice ar încerca Emilian nu va ceda și va fi alături de mine indiferent de situație ceea ce mă mai liniștea puțin.

Zborul până în Canada a fost în mare parte lipsit de turbulențe, însă să îi văd pe Marina și Emilian cum se sărutau chiar m-a scos din minți și din această cauză am făcut schimb de locuri cu Vanessa și am ajuns să stau la două scaune în spatele lor împreună cu Nate.

Tipul ăsta era tăcut, însă îmi inspira încredere și voiam să mă împrietenesc cu el. Până să ajungem în Canada am aflat de la el că era singur la părinți, tatăl lui era mort, iar mama lui încă trăia.

Mereu a muncit pentru a ajunge cât mai sus și era foarte priceput în domeniul IT ceea ce mi-a dat minunata idee de a-i oferi un loc de muncă în compania mea.

Nate lucra la o firmă, dar mi-a promis că după ce ne vom întoarce din mica vacanță se va gândi la oferta mea. Sofia era atrasă de el, dar el prefera fetele mai puțin complicate și oricât de frumoasă era sora mea avea de gând să se țină departe de ea.

Hotelul din Canada era unul de cinci stele, iar eu împărțeam camera cu Marina. M-am gândit că ea va sta în aceeași cameră cu Emilian, dar se părea că cei trei băieți stăteau în aceeași cameră, iar Sofia, Vanessa și Brianna împărțeau aceeași cameră.

Emilian și Marina au preferat să rezerve astfel camerele și nu aveam cum să îmi iau o cameră separată.
Uneori, îmi era dor de Marina și de prietenia care ne-a legat, însă nu credeam că vom mai fi vreodată ca înainte și nici dacă se merita să lupt pentru asta.

Ea era destul de schimbată în sensul că nu mai era aceeași persoană cu suflet cald și bun, ci devenise rea... De ce? Habar nu aveam. Ce s-a întâmplat între ea și Rafael? Nici asta nu știam.

După ce ne-am instalat în camere, am servit împreună prânzul și apoi am mers pe pârtie. Eu nu știam să schiez, însă era un început pentru toate. În timp ce toți schiau pe pârtia plină de zăpadă, eu învățam noțiunile de bază de la un instructor și după o oră am urcat și eu pe munte împreună cu ei.

Toți și-au dat drumul pe pârtie la vale cu excepția lui Emilian. El se uita la mine amuzat cum încercat să îmi fac curaj să schiez.

- Haide, Eva! Sigur vei reuși!

- Îmi este puțin teamă!

- Ce s-a întâmplat cu cea mai puternică femeie? Parcă tu erai asta!

Dragă inimă, de ce el?- Volumul 2Where stories live. Discover now