Κεφάλαιο 42

7.3K 683 245
                                    

Α/Ν ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ *PARTY HARD*

Νιωθω πολυ πιο χαλαρωμενη τωρα.Μπορω ακομα να νιωσω τα δάχτυλα του πανω μου.Ειναι απαλά,ζεστά και τρίβουν απαλά το δέρμα μου.Ειναι λες και το άγγιγμα του ειναι καποιο είδος ηρεμηστικου για το σωμα μου.Καθε φορα που με αγγίζει,νιωθω τους μύες μου να χαλαρώνουν και να ηρεμούν.

"Κολυμβητές έτοιμοι;!"ο διαιτητής φωναζει διπλα απο το αριστερό μου αυτι.Ισιωνω τα ποδια μου και ακουμπάω τα χερια μου στην ακρη της πισίνας.Ευχομαι ο Four να μην καθεται πισω μου γιατι τοτε θα μπορει να δει τα οπίσθια μου.

"Λάβετε θεσεις!",κανει μικρες παυσεις την ωρα που μιλαει. "Έτοιμοι!".Κοιταζω το μπλε νερο απο κατω μου.Ειναι τοσο καθαρο και ήρεμο.Το να κοιτάζω επιμονα το τοσο ήρεμο νερο με κανει να ζαλιζομαι.Οι τσιριδες όλων φαινονται να γινονται πιο δυνατές και μου ειναι δυσκολο να συγκεντρωθω στο νερο.Οταν συγκεντρώνομαι στο νερο,μικρα κυκλακια εμφανιζονται στα μικρα κύματα.

"Έτοιμοι!",ο διαιτητής φωναζει.Νιωθω τα ποδια μου σαν να λιώνουν κατω απο το σωμα μου.Το δωματιο σκοτεινιάζει λιγο και νιωθω το κεφαλι μου να χανει ολο του το βάρος,μεχρι που καταλήγει να ειναι ενα άδειο κέλυφος.

"Παμε!",προσπαθω να σπρώχνω τον εαυτο μου μεσα στην πισινα,αλλα το ποδι μου γλιστραει σε μια μικρη λακκούβα νερού και πεφτω μεσα στο νερο.Το κεφαλι μου χτυπαει σε κατι σκληρό,και οταν ανοιγω τα ματια μου βλεπω κατι μαυρες θολούρες να καλύπτουν σχεδον ολη την όραση μου,μεχρι που τελικα αυτες οι θολούρες ειναι το μονο πραγμα που βλεπω.

Κρυο νερο καλύπτει το σωμα μου και το μυαλο μου αρχιζει και χανει τις αισθήσεις του.Το τελευταιο πραγμα που νιωθω πριν παθω μπλακ αουτ ειναι το χερι κάποιου να τυλιγεται γυρω μου και μετα ολα τα υπολοιπα εξαφανίζονται.

***

Nιωθω κατι να με πατάει στο στηθος.Κατι ζεστό βρίσκεται πανω στο κόκκαλο πανω απο την καρδια μου και με πατάει δυνατα.

"Ελα Hunter,ελα!",ακουω καποιον να λεει.

Νιωθω ενα ζεστό υγρό να ανεβαινει στον λαιμο μου.Περναει απο τον λαιμο μου και καταλήγει να βγαινει απο το στομα μου,κανοντας με να βηχω πολυ.

Poison h.s (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα