Κεφάλαιο 67

6.9K 639 300
                                    

Α/Ν ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ! :*

*****

Τραγούδια για αυτό το κεφάλαιο:All of me – John Legend All I want – Kodaline***Τα χαρακτηριστικά του μαλακώνουν και το χείλος του τρέμει ελαφρώς. “Σ’αγαπώ. Σ’αγαπώ περισσότερο από ότι μ’ αγαπάς εσύ.” Η φωνή του είναι τόσο απαλή, η πιο απαλή που έχω ακούσει ποτέ.

“Το κάνεις;” Η φωνή μου βγαίνει μετά βίας σαν ψίθυρος. Περίμενα να ακούσω αυτά τα λόγια να “φεύγουν” από το στόμα του πολύ καιρό τώρα, απλά δεν ήξερα ότι θα συμβεί ποτέ.

Γνέφει το κεφάλι του. “Ναι, αλλά,” 

Η καρδιά μου “πέφτει “ στο άκουσμα της τελευταίας του λέξης. Αλλά; Είναι έτοιμος να πάρει πίσω αυτό που μόλις μου είπε; “Αλλά τι;” Ρωτάω.

“Hunter, είμαι κακός για σένα. Το είπες και μόνη σου, σε δηλητηριάζω και δεν υπάρχει γυρισμός. Ναι Hunter, σ’ αγαπώ, σ’αγαπώ τόσο πολύ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον.” Μου λέει, αλλά δεν είμαι έτοιμη να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο πάλι.

“Είμαι καλύτερα με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε και οι δύο καλύτερα με αυτόν τον τρόπο. Δεν με νοιάζει για τους κινδύνους, αλήθεια δεν με νοιάζει. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Reeve αργότερα, αλλά αλήθεια δεν με νοιάζει. Θέλω να είμαι μαζί σου, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να ρισκάρουμε  αυτά που ήδη έχουμε. Αν σ’αγαπώ είναι τρελό,” Παίρνω μια σύντομη ανάσα πριν τελειώσω την πρόταση μου, “τότε πες με τρελή.”

Κλείνει τα μάτια του και “αυλακώνει”  τα φρύδια του. Αργά, στηρίζει το μέτωπο του στο δικό μου. Αμέσως, μόλις το δέρμα του αγγίζει το δικό μου, μια σπίθα ανάβει μέσα μου. Την νιώθω σε ολόκληρο το σώμα μου. Βάζει φωτιά στις φλέβες μου.

Τα μάτια μας κλειδώνουν και ξαφνικά, νιώθω τα χείλη του να αγγίζουν τα δικά μου, τα μαλακά, φουσκωτά, ζεστά χείλη του. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει βδομάδες και ειλικρινά μου έλειψε  περισσότερο από οτιδήποτε. Τα χέρια του ακόμα κρατάνε τους καρπούς μου, αλλά όχι τόσο σφιχτά όσο πριν.

Poison h.s (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα