Κεφάλαιο 39

7.4K 735 114
                                    

Πέρασαν περίπου οχτώ μέρες από την τελευταία φορά που είδα τον Four. Δεν εμφανίστηκε στο σχολείο όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Πήγαινα ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα στο σχολείο και σκεφτόμουν αυτόν και το παρελθόν του. Από τότε που διάβασα αυτές τις τελευταίες σελίδες από το ημερολόγιό του, είναι το μόνο πράγμα που σκέφτομαι.  Δεν μπορώ με τίποτα να συγκεντρωθώ στο διάβασμα και στην κολύμβηση και μάλιστα πρέπει να έχω μείνει πίσω σε μια από τις τάξεις μου.

Τα άλλα δύο ημερολόγια είναι η μόνη εικόνα στο μυαλό μου από την προηγούμενη εβδομάδα. Αν το πρώτο ημερολόγιο που διάβασα ήταν για κοπέλα τότε δεν μπορώ να αποφύγω την σκέψη του ότι και τα άλλα δύο ημερολόγια μπορείνα είναι για άλλα κορίτσια ή κάποιες αγαπημένες του.

Είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι αυτός ο Four πραγματικά έχει σκοτώσει κάποιον. Είναι δύσκολο να σκεφτώ πως είχε σώας τας φρένας  ώστε να κάψει δύο ανθρώπους ζωντανούς. Οι λέξεις που πετάγονται συνέχεια στο μυαλό μου μέσα από το ημερολόγιο είναι ‘’Ητρέλα με είχε κυριέψει’’.

Κανένας σε αυτό τον κόσμο δεν είναι απόλυτα λογικός. Όλοι είναι διαφορετικοί και έχουν κάποια ψύχωση. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ο Four να μην είναι λογικός…

… ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Όταν περπατάω από τις πόρτες του σχολείου το πρωί της Δευτέρας, τα μάτια μου πέφτουν πάνω στον Matt και την παρέα του. Καθώς τα μάτιατου συναντούν τα δικά μου, ζητάει συγγνώμη από τους φίλους του και έρχεται προς το μέρος μου.

Το συνηθισμένο του φιλικό χαμόγελο είναι σχηματισμένο πάνω στο πρόσωπό του. Είναι όμορφος σήμερα, φοράει ένα παντελόνι και μια απλή μπλε μπλούζα που ταιριάζει με τα παπούτσια του.

«Γεια σου Hunter»,η φωνή του είναι φιλική όπως και το χαμόγελό του.

«Γεια Matt»,λέω επιστρέφοντάς του το χαμόγελο.

«Ισχύει ακόμα για σήμερα;», ρωτάει με την ελπίδα φανερή στην φωνή του. Την τελευταία εβδομάδα δεν έχω δει ούτε μία φορά τον Four, οπότε περνάω πολύ καιρό μαζί με τον Matt, ανκαι σχεδόν όλες μου οι σκέψεις είναι στον Four.

«Ναι φυσικά. Θα έχει πλάκα», τον διαβεβαιώνω. Αν και μιλάω στον Matt, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτόν. Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, φαντάζομαι αυτά τα κρυμμένα ημερολόγια στο γραφείο του Four.

Poison h.s (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα