Κεφάλαιο 32

7K 674 181
                                    

Τραγούδι για αυτό το παρτ –Belong by Carry Brothers

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Four τι”

“Τι στο διάολο κάνεις εδώ;” Λέει διακόπτοντας με, είναι προφανώς θυμωμένος και δεν ξέρω το γιατί. "Ποιος σκατά είναι αυτός;"

Δείχνει πίσω προς τα τραπέζια του μπιλιάρδου όπου ο Reeve και εγώ απλά παίξαμε ένα παιχνίδι.Ο Reeve στήνει τις μπάλες του μπιλιάρδου και  με περιμένει να γυρίσω.

“Α-Aυτός είναι ο Reeve.” Είπα. Πάλι, είμαι πραγματικά τρομοκρατιμένη από αυτόν αυτή τη στιγμή. Ο τρόπος που μου μιλάει, χωρίς κανένα συναίσθημα με φοβίζει.

“Γιατί στο διάολο είσαι εδώ μαζί του;” Απαιτεί μια απάντηση.

Ακόμα και αν τον φοβάμαι αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αφήσω αυτό το show. Μπλέκω τα χέρια μου και βγάζω έξω το στήθος μου. “Επειδή μπορώ, έχεις κάποιο πρόβλημα;”

“Ναι Hunter έχω πρόβλημα, ήσουν στο σπίτι μου και τώρα είσαι εδώ με αυτόν τον μαλάκα; Δεν έχεις καθόλου λογική;” Ρωτά κουνώντας τα χέρια του γύρω από το πρόσωπό μου. Όταν κοιτάω πίσω στα μάτια του, είναι κόκκινα. Όχι σαν να είχε κλάψει, αλλά σαν να είχε πάρει ναρκωτικά;

“Μην τον λες έτσι! Και δεν ήθελα να ήμουν μόνη στο σπίτι, οπότε του ζήτησα να βγούμε έξω. Ούτε καν που τον ξέρεις, απλά σταμάτα.” Είπα απογοητευμένη, δεν μπορεί να μου λέει τι να κάνω και τι όχι. Μπορώ να αισθανθώ ήδη το θυμό μέσα μου.

“Δεν με νοιάζει αν δεν τον ξέρω! Απλά ξέρω ότι δεν πρέπει να είσαι γύρω του, εννοώ κοίταξε τον!” Σχεδόν φωνάζει στο πρόσωπό μου. Είναι καλό που η μουσική είναι δυνατά, αλλιώς πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να ακούσουν αυτή τη λογομαχία, συμπεριλαμβανομένου και ο Reeve.

“Oh και είναι εντάξει να βγαίνω έξω μαζί σου; Δεν ξέρω πιο είναι το πρόβλημά σου με τον Reeve, αλλά δεν μπορείς να μου λες με ποιον επιτρέπεται να βγαίνω έξω, δε μπορείς να με ελέγχεις Four. Τώρα αν μου επιτρέπεις, πρέπει να χρησιμοποιείσω την τουαλέτα.” Λέω και τον προσπερνάω, αλλά πριν προλάβω να μπω στο μπάνιο πιάνει το χέρι μου και με τραβάει πίσω.

Poison h.s (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα