Κεφάλαιο 73

6K 616 286
                                    

 Α/Ν 7 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΙΙΙ!

 

Τραγούδι για αυτό το κεφάλαιο:

House of the rising- Lauren O'Connell

Recovery- James Arthur 

*******

Harry's P.O.V.

Καθώς πηγαίνω σπίτι, οι μόνες εικόνες που δημιουργεί το μυαλό μου είναι της Huntrer και του Jed, και της Hunter με τον Jed. Πάντα ήξερα ότι από τότε που συνάντησα την Hunter θα ερχόταν για αυτή μια μέρα, απλά δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν τόσο σύντομα.

Ποτέ δεν έπρεπε να της πω ψέμματα για το ότι ο Jed πήγε στην ανατολική ακτή ενώ ήταν εδώ, στο Maywood από την αρχή. Αλλά δεν το έκανα, δεν ήθελα να την έχω όπως την έχω τώρα. Είναι το μόνο πράγμα που στα αλήθεια έχει σημασία αυτή την στιγμή.

Το σπίτι μου είναι σκοτεινό όταν παρκάρω στο δρόμο, ούτε σε ένα σπίτι το φως δεν είναι ανοιχτό. Βαρύς άνεμος φυσάει τις κορυφές από τα ψηλά πεύκα. Το φεγγάρι φέγγει μέσα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου μου, ρίχνοντας έντονο φως στο μισό του προσώπου μου. 

Όσο το κοιτώ επίμονα, παρατηρώ ότι είναι σχεδόν πανσέληνος πάλι. Περίπου τα τρία τέταρτα. Βρίσκω τον εαυτό μου να παρακολουθεί με δέος όσο τα σκοτεινά σύννεφα αιωρούνται σε όλη την έκταση του, κρύβοντας το φως και μετά προσπερνώντας το. Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις, αλλά απομακρύνω τα μάτια μου από αυτό, προσπαθώντας να σταματήσω τον περισπασμό.

Μόλις είμαι μέσα στο σπίτι μου, πηγαίνω κατευθείαν στο δωμάτιο μου για να πακετάρω μερικά πράγματα. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει να ξεφορτωθώ το Jed, και δεν τον έχουμε αντιμετωπίσει με ένα σχέδιο ακόμα, οπότε φτιάχνω μια τσάντα για μερικές μέρες. Το μόνο πρόβλημα είναι να μένω κρυμμένος από τον πατέρα της Hunter.

Αφού η τσάντα μου είναι έτοιμη, κάθομαι κάτω στο κρεβάτι μου και τρέχω τα δάχτυλα μου μέσα από τα μαλλιά μου. Κανένα χάος δεν θα είχε προκύψει αν απλά ήμουν προσεκτικός να τον κρατήσω στην φωτιά, θα ήταν πεθαμένος.

Poison h.s (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα