Κεφάλαιο 65

6.2K 646 307
                                    

Α/Ν ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.  <3 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ..!

I LOVE YOUUUU!

******

Τραγούδια για αυτό το κεφάλαιο:

Kiss me-Sixpence None The Richer

Sweet Dreams (are made of this)- Emily Browning

Birdy-Skinny Love (Αυτό το τραγούδι το βάζω επιπλέον εγώ, καθώς όταν μετέφραζα ένα συγκριμένο σημείο, το άκουγα και εκτός του ότι ήταν υπέροχο, με έκανε να κλάψω. Όταν έρθει το σημείο αυτό θα σας πω. )

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πρώτα. Θα έπρεπε να είμαι θυμωμένη, ανακουφισμένη ή έκπληκτη; Τους τελευταίους μήνες από τότε που γνώρισα τον Four, η Kathy ήταν αυτή που μου έστελνε τα μηνύματα.

Είμαι θυμωμένη γιατί νόμιζα ότι λέγαμε τα πάντα μεταξύ μας και ποτέ δεν κρατάγαμε μυστικά.  Είμαι ανακουφισμένη γιατί τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι δεν είναι κανένα τυχαίο φρικιό που έχει τον αριθμό μου. Είμαι όμως και έκπληκτη γιατί η Kathy είναι το τελευταίο άτομο που θα περίμενα ποτέ να μου στέλνει αυτά τα μηνύματα.

Όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο βγάζει νόημα. Το άτομο το οποίο μου έστελνε πάντα με προειδοποιούσε για τον Four, λέγοντάς μου να μείνω μακριά του γιατί είναι επικίνδυνος. Το μόνο άτομο που θα μπορούσε να ξέρει πόσο επικίνδυνος θα μπορούσε να γίνει, είναι η Kathy γιατί είναι η σύμβουλός του επίσης. Ήξερε για εμάς του δυο από την αρχή.

Αντί να πάω πίσω στο γραφείο της και να την καθησυχάσω, φεύγω. Συνέβησαν ήδη αρκετά σήμερα και όλα μοιάζουν με έναν μεγάλο εφιάλτη.

Γιατί να επιλέξει να μου στέλνει ανώνυμα μηνύματα αντί να μου πει απλά να μείνω μακριά του; Είναι λες και φοβάται κάτι, κάτι το οποίο δεν ξέρω, αλλά θα ανακαλύψω σύντομα.

Όταν γυρνάω σπίτι ο πατέρας μου βλέπει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Δεν με καταλαβαίνει στην αρχή όταν μπαίνω μέσα στο σπίτι γιατί τα μάτια του είναι κολλημένα στην τηλεόραση.

Poison h.s (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα